Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

Webinar - Raaker
Vestiging Nederland | Open

Tijdens de webinar medewerkers als ambassadeurs gaan we dieper in op de zogenaamde ‘employee experience’. De employee experience is de optelsom van alle ervaringen die een (potentiële) medewerker heeft met een organisatie. Bij het ontwikkelen van een optimale employee experience gaat het om wat nodig is om medewerkers structureel op de juiste manier te faciliteren om als persoon lekker in hun vel te zitten en succesvol te zijn in hun werk.

 

Belangrijk is dat deze ervaringen aansluiten op de wensen en behoeften van nieuwe en bestaande medewerkers. En daarom is het zo ontzettend belangrijk om continu te weten wat wensen behoeften en verwachtingen zijn en om daar op de juiste momenten op in te spelen.

 

In het webinar nemen we je mee in hoe je een optimale employee experience ontwikkelt, wat de valkuilen zijn en delen we verschillende inspirerende praktijkvoorbeelden.

Aanwezige bedrijven

Meer events

Netwerken - YSE
Vestiging Nederland | Open
Netwerken, de één vindt het ongemakkelijk en de ander is er een kei in. Een ding is zeker: hoe eerder je dit onder de ...
Bekijken
Pyramid Principle - Boer & Croon
Vestiging Nederland | Open
Wil jij leren hoe je logisch redeneren en helder communiceren kunt laten samengaan om zo jouw gedachtegoed over te breng...
Bekijken
Unipartners Experience
Vestiging Nederland | Open
De UniPartners Experience is hèt evenement in het teken van jouw toekomstige carrière!
Bekijken