Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

UniPartners Experience 2021
Vestiging Nederland | Open

 

Ben jij een (pre-)masterstudent en wil jij je carrière een boost geven?

Dan is de UniPartners Experience hét evenement voor jou!

 

De Experience zal namelijk in het teken staan van jouw toekomstige carrière! Door een variërend programma met onder andere een inspirerende spreker, een professionele training en meerdere speeddates met interessante bedrijven die aansluiten op jouw voorkeuren, neem jij een voorsprong op je carrière.
Ben jij een (pre-)masterstudent en lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in voor de UniPartners Experience op 16 april 2021!
Sfeerimpressie? Bekijk dan hier de aftermovie van UniPartners Experience 2019!

 

Informatie

Deelname aan deze dag is geheel gratis (incl. lunch en afsluitende borrel). Aanmelden kan t/m vrijdag 19 maart 23:59, waarna een selectie door de bedrijven zal plaatsvinden. Studenten zullen door de deelnemende bedrijven op basis van een CV-selectie gekozen worden, waarna deze CV’s verwijderd zullen worden. De gekozen studenten ontvangen vervolgens informatie over de dag en bij welke bedrijven ze zijn ingedeeld.

 

Bedrijven
Er zal een ruim aanbod aan bedrijven aanwezig zijn tijdens de dag. Een drietal van onze trainingspartners (Qompas, Kenneth Smit & Young Colfield) zal aanwezig zijn om jou middels een professionele training klaar te stomen voor de volgende stap. Denk hierbij aan een sollicitatie- of assessmenttraining. Hiernaast kun je kennis maken met grote partijen als Randstand, Deloitte, Ministerie van Financiën, Infram en Capgemini door kennismakingssessies en speeddates. Speeddates zijn kennismakingsgesprekken van 10 minuten met een recruiter van de bedrijven.

 

Programma UniPartners Experience

Onder voorbehoud:

09:00-09:30 Inloop
09:30-10:30 Introductie en inspirerende spreker
10:30-12:00 Trainingen
12:00-13:00 Lunch
13:00-13:30 Kennismakingssessie 1
13:30-14:00 Kennismakingssessie 2
14:00-14:30 Kennismakingssessie 3
14:30-16:30 Speeddates + informatiemarkt
16:30-17:30 Borrel

– LET OP: Studenten die zich hebben ingeschreven zullen na de aanmelddeadline een e-mail ontvangen met verdere informatie en het selectieproces – deze dag is geheel gratis (incl. lunch en afsluitende borrel). Aanmelden kan t/m 19 maart 23:59, waarna een selectie door de deelnemende bedrijven zal plaatsvinden.

Aanwezige bedrijven

Direct inschrijven

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Meer events

(International) Workshop
Vestiging Nederland | Open
Beyond Buying, Towards a circular & fair trade public procurement in municipalities
Bekijken
Presenteren met Impact
Vestiging Nederland | Open
Authentiek en effectief, online en offline
Bekijken
EIT Digital Innovation Game - JEE Webina...
Vestiging Nederland | Open
Welcome to the JEE Webinar series which aims to equip you with the skills you need to succeed. If you have any interest ...
Bekijken