Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

Account en Acquisitietraining - Sjoerd van de Spijker
Vestiging Nederland | Besloten

Op 24 & 25 februari is het weer zo ver! Dan staat de jaarlijkse salestraining van Sjoerd van de Spijker weer op de planning.

 

 

Doel van deze tweedaagse training
Doel van deze training is om boven jouw ingewikkelde product te blijven staan, te luisteren en je klant voorzien van het beste totaaladvies. In deze training leer je hoe je de behoeften van je klant koppelt aan jouw aanbod en hoe je de overeenkomst sluit.

 

Daarnaast leer je wat strategische acquisitie is, hoe je aan follow up doet en hoe je sneller afspraken maakt met prospects.

 

Wat leer je?
Om succesvol te zijn, is het belangrijk dat je weet hoe je jouw persoonlijke kracht optimaal inzet om je merk te verkopen. Als je weet wie je bent en dan mensen laat zien, wordt sales niet alleen een stuk makkelijker, maar ook veel leuker om te doen.

 

Na de tweedaagse training besef je dat klanten niet alleen keuzes maken op basis van een goede inhoud, maar ook op basis van psychologische factoren.

 

Een geweldige adviseur weet hoe hij de klant kan ontzorgen en weet in een gesprek de juiste klantbehoeftes boven tafel te krijgen.

 

Helaas laten veel adviseurs hier kansen liggen en voelen klanten zich niet optimaal gehoord. Eigen referentiekaders, eigen belemmeringen, maar zeker ook eigen vakjargon spelen een te grote rol bij het niet goed aanvoelen van de klant.

 

Leer hoe jij de klant beter begrijpt en hoe de klant jou direct begrijpt, zodat een klik en een gunfactor ontstaat.

 

In deze training ontdek je de echte koopmotieven en daar stem je dan jouw verkoopboodschap op af. Het zal je helpen bij het ontwikkelen van effectieve marketing en sales boodschappen. In deze training leer je hoe je de behoeften van je klant koppelt aan jouw aanbod.

 

Gebruik deze cursus om je vuur te laten branden. De onuitputtelijke voorraad van voorbeelden en business cases die je leer bij Client Excellence zijn voor veel deelnemers een bron van inspiratie.

 

 

Kosten: +/- 60,-

Aanwezige bedrijven

Meer events

Time management - Connectors
Vestiging Nederland | Besloten
De baas worden over je eigen agenda, vaak een moeilijke uitdaging! Als student heb je te maken met verschillende agenda‚...
Bekijken
Find Your Why! - Frisse Blikken
Vestiging Nederland | Besloten
Find Your Why! In deze training ga je op zoek naar je persoonlijke why: waarom doe je wat je doet? Geb...
Bekijken
Mond-tot-mond reclame - Webinar Raaker
Vestiging Nederland | Besloten
Groeien vanuit en met je bestaande klanten
Bekijken