Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

DISC training - Frisse Blikken
Vestiging Nederland | Besloten

DISC training Frisse Blikken! 

Wat is het disc model? Hoe kun je het gebruiken om beter te communiceren? En hoe kan het DISC model je effectiever maken in een team?

In deze training nemen Floor en Max je mee in het DISC model dat jou leert om jezelf beter te begrijpen, hoe je effectiever met de mensen om je heen kunt samenwerken en ontdek je hoe je jouw rol en de samenwerking binnen je bestuur kunt versterken!

 

Wat is het DISC model?

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse dat jou aan de hand van gedragskenmerken inzicht geeft in jouw voorkeur in persoonlijkheidsstijl. Deze kunnen in vier groepen (de letters van DISC) gegroepeerd kunnen worden. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.

 

Wie zijn wij?

Floor: Ik ben Floor, Talent Acquisition Manager bij Frisse Blikken. In deze rol mag ik dagelijks inspirerende gesprekken voeren met jonge talenten over hun dromen en ambities. Met kandidaten samen opzoek gaan naar wat ze drijft en waar ze heen willen groeien is iets wat mij veel energie geeft. Daarnaast word ik blij van mijn leuke collega’s en de ondernemersvibe die hier hangt!

Max: Ik ben Max, projectmanager bij het people blik! Ik krijg energie van ontwikkeling van bedrijven en mensen. Bij Frisse Blikken krijg ik de kans om bedrijven in hun kracht te zetten en mensen te verbinden! Daarnaast kan ik onder begeleiding mijn collega’s en trainers verder aan de weg timmeren aan mijn ondernemersdroom!

 

Wij zijn Frisse Blikken!

Wij helpen grote organisaties, die onze jonge, ondernemende en creatieve slagkracht kunnen gebruiken, op verschillende soorten vraagstukken. Onze ondernemende talenten bieden een dosis slagkracht en creativiteit in projecten door in samenwerking met de opdrachtgever een project van A-Z uit te voeren. Met onze vernieuwde oplossingen zorgen we voor een ‘fris’ resultaat!

 

 

 

De inloop is van 14:30-15:00 uur. Na 17:00 is er nog een mogelijkheid voor een borrel!

 

 


Let op: het afmelden voor deze training moet uiterlijk 2 weken voor aanvang worden gedaan. Wanneer dit binnen de 2 weken gebeurt zonder vervanging of geldige reden geldt er een sanctie van €15,-

 

 

 

Aanwezige bedrijven

Meer events

Stakeholdermanagement - AEF
Vestiging Nederland | Besloten
AEF is een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken met bijna veertig jaar ervaring in het publieke domein. We on...
Bekijken
Innovatie Essentials - Tribers
Vestiging Nederland | Besloten
Onze wereld zit vol kansen die bedrijven kunnen benutten door te innoveren. Maar goed dat in ieder mens een innovator ve...
Bekijken
Netwerken - YSE
Vestiging Nederland | Besloten
Netwerken, de één vindt het ongemakkelijk en de ander is er een kei in. Een ding is zeker: hoe eerder je dit onder de ...
Bekijken