Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Esmee Steijger
Voorzitter & Event Manager
Aan het einde van mijn eerste masterjaar, van de studie Medical Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven, begon ik mezelf af te vragen of ik elke mogelijkheid heb benut gedurende mijn studententijd. Het is tenslotte de mooiste tijd van je leven. Aangezien het antwoord op deze vraag natuurlijk nee was, ben ik mijzelf gaan verdiepen in een bestuursjaar wat mij de mogelijkheid zou kunnen bieden om mezelf op professioneel gebied nog meer te ontwikkelen. Bij UniPartners Nederland ben ik de uitdaging aangegaan om dit jaar de rol van voorzitter en eventmanager te vervullen. Het lijkt mij zeer waardevol om ervaring op te doen als hoofd en aanspreekpunt van het gehele netwerk binnen en buiten UniPartners. Met deze verantwoordelijkheid help ik onder andere mee met het oplossen van dagelijkse en complexe probleemstellingen binnen het netwerk. Verder ben ik hoofdverantwoordelijk voor de organisatie van landelijke evenementen namens UniPartners Nederland met als doel studenten en bedrijven op professionele wijze in contact met elkaar te brengen. Daarnaast wordt er gefocust op de organisatie van evenementen die erop gericht zijn om bestuurders met elkaar te verbinden ter vergroting van de samenhang tussen de 12 vestigingen. Kortom, beide functies bieden mij de ruimte om mijn creativiteit te uiten. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of een van mijn functies? Neem dan gerust contact met mij op!
https://www.linkedin.com/in/esmeesteijger/
Cas Henst
Acquisitie-, Juridisch & Sustainability Manager
Voordat ik mijn laatste jaar van de master Dynamics & Control wil afronden, ben ik op zoek gegaan naar een extra curriculaire uitdaging. Zo is een bestuursjaar bij UniPartners Nederland op mijn pad gekomen. Dit jaar ben ik de Acquisitie, Juridisch en Sustainability Manager. Hierin ben ik als Acquisitiemanager verantwoordelijk voor de acquisitiestrategie van het gehele netwerk, voor het salesoverleg waar alle account- en acquisitiemanagers eens in de twee maanden vergaderen en voor het Trends TaskTeam. Bij het Trends Taskteam houden we ons bezig met het onderzoeken van recente trends in de markt en proberen we door middel van nieuwe business strategieën hier op in te spelen.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle juridische zaken binnen het netwerk en kunnen de bestuurders bij mij terecht voor juridische vraagstukken. Tevens ben ik de sustainability manager. Deze functie is dit jaar voor het eerst in het leven geroepen, omdat we hier als UniPartners meer aandacht en bewustwording voor willen creëren. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of een van mijn functies? Neem dan gerust contact met mij op!
https://www.linkedin.com/in/cas-f-henst-767833156/
Jobbe Driel
Penningmeester & Vice-Voorzitter
Tijdens de afronding van mijn bachelor Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven, ben ik mezelf gaan oriënteren op een bestuursjaar. Mijn interesse ging al snel uit naar het landelijke bestuur van UniPartners. Ik ga met enthousiasme deze uitdaging aan en zal de functies vervullen van Penningmeester en Vice-voorzitter. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van zowel UniPartners Nederland als UniPartners in zijn geheel. Hierbij zit ik ook het nationale penningmeesteroverleg voor, waar alle Penningmeesters uit heel het netwerk bijeen komen. Daarnaast, ben ik ook voorzitter van het Financieel TaskTeam, waar wij netwerkbrede uitdagingen aanpakken en ernaar streven om het financiële aspect van UniPartners te verbeteren. Als vice-voorzitter ben ik de sparringpartner van zowel de bestuurders van UniPartners Nederland als de vestigingen. Ook ben ik de vervanger van onze voorzitter indien nodig. Ben je geïnteresseerd in UniPartners Nederland of naar een van mijn functies? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!
https://www.linkedin.com/in/jobbe-driel-396ba9201/
Noah Raams
Kwaliteits- & IT-Manager
Gedurende mijn studie architecture, urbanism and building sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven, leek het me altijd al gaaf om een jaar praktijkervaring op te doen middels een bestuursjaar. Na het afronden van het eerste jaar van mijn master ben ik deze uitdaging aangegaan bij UniPartners Nederland, waar ik de functies kwaliteitsmanager en IT-manager vervul. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit binnen het netwerk. Dit gebeurt mede door de afname van interne audits waarvoor het Audit TaskTeam langs elke vestiging een dag op bezoek zal komen. Deze audits zorgen niet alleen voor een stukje controle, maar leiden ook tot kennisuitwisseling tussen de verschillende vestigingen. Een belangrijke kracht van UniPartners is dan ook het grote netwerk van ruim 90 bestuurders uit alle 12 studentensteden. Door de verschillende (studie)achtergronden kunnen we door middel van dergelijke kennisdelingen ontzettend veel van elkaar te leren. Verder ben ik als IT-Manager verantwoordelijk voor alle landelijke IT-systemen, zoals de website, het Customer Relationship Management systeem dat het UniPartners netwerk gebruikt en de interne communicatie platformen. Met deze functie kun je echt je eigen draai eraan geven door te focussen op hetgeen wat jij interessant vindt. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of over een van mijn functies, neem dan gerust contact met me op!
https://nl.linkedin.com/in/noah-raams-076449174
Merel Meijer
Marketing- & Strategisch Manager
Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Architecture, Urbanism and Building Sciences afgerond. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging voordat ik aan een master zou beginnen. Toen kwam UniPartners op mijn pad! Hier vervul ik nu de functies marketingmanager en hoofd strategie en beleid.
Als marketing manager ben ik veel bezig met de landelijke promotie van de naam UniPartners. Ik houd de social media kanalen bij, brainstorm over promotieacties en design alles wat ontworpen moet worden!
Een aantal keer per jaar reizen alle marketing managers van de UniPartners vestigingen af naar Utrecht om te vergaderen. Als UniPartners Nederland leid je deze vergaderingen. Afsluitend doen we met z’n allen gezellig nog een drankje!
Bij mijn functie als marketing manager kan ik mijn creativiteit kwijt! En ik vind het super leuk om met de andere marketing managers onze ideeën uit te wisselen.
Als hoofd strategie en beleid ben ik voorzitter van het strategie en beleid TaskTeam. Met dit team houden we ons bezig met de lange termijn strategie van UniPartners. Waar zien we UniPartners over een paar jaar en hoe willen we dat bereiken? We spelen in op actuele uitdagingen binnen het netwerk en brainstormen met elkaar hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Dit team wordt gevormd door veel verschillende vestigingen met verschillende functies en dat zorgt voor veel kennis, wat het super leuk maakt om hier onderdeel van te zijn!
Ik ben blij met mijn keuze voor een bestuursjaar bij UniPartners Nederland! Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of over een van mijn functies, neem dan gerust contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/merel-meijer-09383119b/
Renske Daenen
HR- & Internationaal Manager
Zoekende naar een passende master na mijn afgeronde studie Organisatiewetenschappen aan Tilburg University was bij nader inzien vrij lastig. Overwegende wat nu de beste optie zou zijn om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken, een tussenjaar om een bestuursjaar te vervullen of een master volgen, heeft het tussenjaar de voorkeur gekregen.
Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland leek voor mij een ideale en inspirerende plek om de uitdaging aan te gaan. Binnen UniPartners Nederland ben ik werkzaam als HR- en Internationaal manager. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van landelijke evenementen en trainingen binnen het netwerk. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de recruitment, selectie en overdracht van het nieuwe bestuur. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de bestuurders. Tijdens de nationale HR overleggen vervul ik de functie van voorzitter. Dat doe ik ook bij mijn TaskTeam Bestuur in Overdracht. Samen met het TaskTeam werken we aan het verbeteren en het meer uniform maken van de overdracht voor alle bestuurders.
Als internationaal manager vertegenwoordiger ik Nederland in ons internationale netwerk bij verschillende buitenlandse conferenties en vergaderingen. Als voorzitter van het Internationale TaskTeam houd ik mij bezig met het stimuleren van internationale kennisdeling en het verbeteren van het internationale imago binnen het UniPartners Netwerk. Mocht je meer willen weten over UniPartners Nederland of over een van mijn functies, neem dan gerust contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/renskedaenen/

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
Raad van Advies
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
Raad van Advies
Ellis de Haan is lid van onze Raad van Advies met zowel interne als externe ervaringen met UniPartners. Ellis was voorzitter van UniPartners Groningen in 2009-2010. Na haar studie is zij als consultant actief geweest en heeft zij verschillende posities bekleed binnen ABN AMRO. Inmiddels werkt zij als Business Unit Manager bij Xebia, een IT consultancy bedrijf. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Bart Hoex
Raad van Advies
Bart Hoex is Bij Berenschot verantwoordelijk voor Human Resources en de interne organisatie. Momenteel is hij hier ook bezig met de verduurzaming van dit bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/barthoex/
Remco Spruyt
Raad van Advies
Remco Spruyt is werkzaam op het gebied van Internal Audit, Risico Management en Corporate Governance. Hij is zijn carrière gestart als consultant bij KPMG Consulting en Deloitte Risk Advisory en heeft vervolgens gewerkt als Internal Auditor en Risk Manager bij de Bijenkorf en Optiver. Recentelijk is hij als zelfstandig consultant bij verschillende organisaties betrokken geweest op het gebied van Audit & Risk. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Remco projectleider en voorzitter geweest van UniPartners Groningen.
https://www.linkedin.com/in/remcospruyt/
Gwen van Doorn
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gwen-van-doorn/
Erik Koningen
Raad van Toezicht
Erik Koningen was Voorzitter en Event Manager van UniPartners Nederland in 2016-2017. Na het afronden van de studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven is Erik nu werkzaam als Supply Chain & Operations Consultant bij EY. Met zijn kennis van de adviesbranche en kritische blik is hij een belangrijke toevoeging aan onze Raad van Toezicht.
https://www.linkedin.com/in/erik-koningen-ab793090/
Ruth van den Elzen
Raad van Toezicht
Ruth van den Elzen was in het jaar 2017-2018 Penningmeester en Event Manager van UniPartners Nederland. Na een afgeronde studie Technische Bedrijfskunde is ze momenteel werkzaam als Logistiek Engineer bij Rhenus Logistics. De combinatie van organisatorische en financiële ervaring zorgt dat ze op diverse vlakken het huidige bestuur kan voorzien van waardevolle adviezen.
https://www.linkedin.com/in/ruth-van-den-elzen-4b271596/
Sjoerd Loenen
Raad van Toezicht
Sjoerd Loenen was IT manager en Vice-Voorzitter van UniPartners Nederland in 2015-2016. Na zijn studie Technische Natuurkunde is hij sinds 2019 bezig met een PhD op het gebied van Quantum Technologieën binnen QuTech. Door zijn combinatie van bestuurservaring en het oplossen van complexe vraagstukken, is hij een waardevolle sparringspartner voor het huidige UniPartners Nederland bestuur.
https://www.linkedin.com/in/sjoerd-loenen/
Revo Loonen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/revoloonen/