Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Bestuur

Maarten van Gastel
Voorzitter & Sustainability Manager
Mijn naam is Maarten van Gastel. Ik studeer Bouwkunde aan de TU/e maar dit jaar vervul ik de rol van Voorzitter en Sustainability manager van UniPartners Nederland. Als Voorzitter ben ik de spreekbuis naar buiten toe vanuit mijn bestuur. Ook ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van ons beleid en leid ik de maandelijkse Voorzitters overleggen. Als Sustainability manager ben ik bezig met de bewustwording van duurzaamheid binnen het UniPartners netwerk en het organiseren van duurzame acties zoals de Green Week. Als bestuurder bij UniPartnes Nederland vorm je de overkoepelende kracht over 96 lokale UniPartners bestuurders. Wij zijn er om hen te begeleiden door het jaar heen en te helpen waar mogelijk. Daarnaast organiseren wij als bestuur een aantal leuke en leerzame evenementen voor ons netwerk waarbij we met talloze bedrijven in contact komen. Ik ga dit jaar met veel plezier en nieuwsgierigheid tegemoet! Wil je meer weten? Een koffietje drinken kan altijd!
https://www.linkedin.com/in/maarten-van-gastel-b7a01b212/
Floris Staats
Acquisitie- & Strategisch Manager
Ik ben Floris Staats en wilde na het afronden van mijn bachelor Industrial engineering mijzelf graag nog een jaar oriënteren en ervaring opdoen voordat ik aan mijn master zou starten. Vandaar mijn keuze voor een bestuursjaar bij Unipartners Nederland. Binnen Unipartners Nederland ben ik de account en strategisch manager. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de acquisitie en account strategie van het netwerk en de acquisitie en accountmanagers van het netwerk ondersteuning bied wanneer nodig. Hiernaast leid ik als strategisch manager het strategie & beleid taskteam waarmee we ons bezig houden met de lange termijn strategie van het Unipartners netwerk. Wat Unipartners Nederland leuk maakt is dat je veel in contact bent met de andere Unipartners bestuurders en met bedrijven waar we landelijk mee samenwerken. Ik kijk er naar uit wat dit jaar mij nog meer te bieden heeft!
https://www.linkedin.com/in/floris-staats-774089219/
Viviane Eijsackers
Marketing- & Event Manager
Mijn naam is Viviane Eijsackers en ik vervul dit jaar de functie van marketing- & eventmanager. Ik ben momenteel nog bezig met mijn bachelor studie Bouwkunde aan de TU/Eindhoven die ik volgend college jaar zal gaan afronden. Voor de zomer besloot ik om een bestuursjaar te gaan doen omdat ik graag me iets meer wil gaan oriënteren op andere vakgebieden. Ik zie dit jaar als een nieuwe uitdaging waar ik hopelijk veel ervaringen op zal doen. Als marketingmanager hou ik me vooral bezig met de promotie en als eventmanager richt ik me vooral op het organiseren van de landelijke evenementen voor het UniPartners Netwerk. Als bestuurder draag je dus veel verantwoordelijkheden maar je doet het met elkaar en dat maakt het vooral erg leerzaam. Ik ben benieuwd wat dit collegejaar ons verder nog gaat brengen, ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in! Mocht jij nou dit ook heel interessant lijken, aarzel niet en neem contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/viviane-eijsackers-788110238/
Olivier Luth
Kwaliteits-, Juridisch- & IT-Manager
Mijn naam is Olivier en ik ben in september begonnen bij UniPartners Nederland. Na drie jaar Technische Bedrijfskunde gestudeerd te hebben wilde ik een bestuursjaar doen om dingen te leren buiten mijn studie om. Ik ben dit jaar de Kwaliteits-, Juridisch & IT-manager. Als Kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit binnen het netwerk en ons eigen bestuur. Dit doe ik onder andere door audits af te nemen en in de online bestanden structuur te waarborgen. Als IT-manager ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de landelijke online systemen zoals de website, het crm-systeem en de interne communicatieplatformen. De juridische taken die ik op me neem zijn vragen vanuit het netwerk beantwoorden of doorspelen naar onze juridisch partner en het updaten van bijvoorbeeld contracten. Door al deze verschillende verantwoordelijkheden heb ik nu al veel geleerd en veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Heb je nog vragen? Neem vooral contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/olivier-luth/
Thomas Bosch
Financieel Manager & Vice-Voorzitter
Ik ben Thomas Bosch. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Data Science afgerond. Nu wilde ik een jaar wat anders doen dan studeren, dus ben ik gaan kijken naar andere dingen. Nu ben ik de Financieel Manager en vice-voorzitter van UniPartners Nederland. Als Financieel Manager ben ik verantwoordelijk over de begrotingen, facturen sturen naar grote bedrijven, facturen betalen en grote inkopen doen voor alle vestigingen van UniPartners. Als vice-voorzitter moet ik de voorzitter helpen waar nodig. Ook ben ik verantwoordelijk voor de huisvesting en de vestigingsrondes. Dat houdt in dat we langs de 12 vestigingen gaan en daar om hun input vragen en wat leuks doen. Ik heb zin in alles van aankomend jaar!
https://www.linkedin.com/in/tprbosch/
Erik van der Horst
HR- & Internationaal Manager
Mijn naam is Erik van der Horst en wilde na mijn bachelor Industrial Engineering een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik gekozen voor UniPartners Nederland en ben daarbij dit jaar begonnen als HR-en Internationaal manager. Als HR-manager houd ik mij bezig met het organiseren van trainingen en evenementen voor zowel het netwerk als mijn eigen bestuur. Daarnaast houd ik me ook bezig met de ontwikkeling van mijn bestuur. Ook bekleed ik de functie als voorzitter van de HR managers van al onze 12 vestigingen. Als Internationaal manager vertegenwoordig ik Nederland bij verschillende vergaderingen en 4 internationale conferenties van ons wereldwijde netwerk. Hierbij wissel je ook kennis en ervaring uit met mensen uit verschillende landen, zowel op informeel als formeel gebied. Ben je geïnteresseerd UniPartners Nederland of naar een van mijn functies? Neem dan vooral contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/erikvanderhorst/

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
Raad van Advies
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Ellis de Haan
Raad van Advies
Ellis de Haan is lid van onze Raad van Advies met zowel interne als externe ervaringen met UniPartners. Ellis was voorzitter van UniPartners Groningen in 2009-2010. Na haar studie is zij als consultant actief geweest en heeft zij verschillende posities bekleed binnen ABN AMRO. Inmiddels werkt zij als Business Unit Manager bij Xebia, een IT consultancy bedrijf. Met deze bagage vol ervaring weet Ellis ons altijd van advies op maat te voorzien en kan ze zich als geen ander inleven in de bestuurders van UniPartners.
https://nl.linkedin.com/in/ellisdehaan/nl
Bart Hoex
Raad van Advies
Bart Hoex is Bij Berenschot verantwoordelijk voor Human Resources en de interne organisatie. Momenteel is hij hier ook bezig met de verduurzaming van dit bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/barthoex/
Remco Spruyt
Raad van Advies
Remco Spruyt is werkzaam op het gebied van Internal Audit, Risico Management en Corporate Governance. Hij is zijn carrière gestart als consultant bij KPMG Consulting en Deloitte Risk Advisory en heeft vervolgens gewerkt als Internal Auditor en Risk Manager bij de Bijenkorf en Optiver. Recentelijk is hij als zelfstandig consultant bij verschillende organisaties betrokken geweest op het gebied van Audit & Risk. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Remco projectleider en voorzitter geweest van UniPartners Groningen.
https://www.linkedin.com/in/remcospruyt/
Gwen van Doorn
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gwen-van-doorn/
Erik Koningen
Raad van Toezicht
Erik Koningen was Voorzitter en Event Manager van UniPartners Nederland in 2016-2017. Na het afronden van de studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven is Erik nu werkzaam als Supply Chain & Operations Consultant bij EY. Met zijn kennis van de adviesbranche en kritische blik is hij een belangrijke toevoeging aan onze Raad van Toezicht.
https://www.linkedin.com/in/erik-koningen-ab793090/
Ruth van den Elzen
Raad van Toezicht
Ruth van den Elzen was in het jaar 2017-2018 Penningmeester en Event Manager van UniPartners Nederland. Na een afgeronde studie Technische Bedrijfskunde is ze momenteel werkzaam als Logistiek Engineer bij Rhenus Logistics. De combinatie van organisatorische en financiële ervaring zorgt dat ze op diverse vlakken het huidige bestuur kan voorzien van waardevolle adviezen.
https://www.linkedin.com/in/ruth-van-den-elzen-4b271596/
Sjoerd Loenen
Raad van Toezicht
Sjoerd Loenen was IT manager en Vice-Voorzitter van UniPartners Nederland in 2015-2016. Na zijn studie Technische Natuurkunde is hij sinds 2019 bezig met een PhD op het gebied van Quantum Technologieën binnen QuTech. Door zijn combinatie van bestuurservaring en het oplossen van complexe vraagstukken, is hij een waardevolle sparringspartner voor het huidige UniPartners Nederland bestuur.
https://www.linkedin.com/in/sjoerd-loenen/
Revo Loonen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/revoloonen/