Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Parttime bestuursjaar 2024
Vestiging Amsterdam | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Amsterdam is een academisch adviesbureau dat wordt gerund door studenten. Het doel van UniPartners is om een brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven, waarbij bedrijven van academische kennis worden voorzien en anderzijds studenten ervaring op kunnen doen in de praktijk. Dit gebeurt door het uitvoeren van uitdagende projecten in veel verschillende sectoren. Deze projecten worden van begin tot eind begeleid door het bestuur, waarbij iedereen zijn eigen specialiteit tot uiting brengt. Bij UniPartners kom je in direct contact met bedrijven en ambitieuze studenten, wat de mogelijkheid biedt om een waardevol netwerk op te bouwen door het hele land. Daarnaast zijn er regelmatig leuke evenementen en leerzame trainingsdagen, waarbij je jezelf maximaal kan ontwikkelen en na afloop gezellig kan borrelen met het netwerk.

Functieomschrijving

Als bestuurder van UniPartners Amsterdam run je vanaf Februari een onderneming. Samen met medebestuursleden ben je actief bezig met het benaderen van bedrijven om interessante uitdagingen of vraagstukken te identificeren. Deze uitdagingen of vraagstukken worden dan omgezet in projecten die door studentconsultants worden opgelost. Als bestuurder ben je naast je interne functie ook bezig met projectmanagement en acquisitie. Hiernaast neem je deel aan de landelijke functievergaderingen met bestuurders van de andere vestigingen en neem je deel aan diverse trainingen die door bedrijven worden aangeboden. Zo leer je alles wat bij het runnen van een onderneming komt kijken samen met de andere bestuursleden.

 

Functie-eisen

Ben jij:

  • 12/16 uur per week beschikbaar voor het komende jaar?
  • Ondernemend, ambitieus en proactief?
  • Op zoek naar relevante praktijkervaring naast je studie?

 

Wil jij:

  • Je eigen onderneming runnen?
  • Exclusieve trainingen volgen?
  • Samenwerken in een enthousiast en gezellig team?
  • Ervaring opdoen in projectmanagement en consultancy?
  • Deel uitmaken van een landelijk netwerk?

 

Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen naar romee.huisman@unipartners.nl of een WhatsApp berichtje naar Romée op 06-23327634

Al overtuigd? Solliciteer dan direct voor 23 December 23:59 via de onderstaande solliciteerknop en upload je cv.

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Sales Commissie 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten, relevante werkervaring opdoen, je CV een boost geven...
Bekijken
Parttime bestuursjaar 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken
Parttime bestuursjaar 2023
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken