Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. We zijn gevestigd in het Elinor Ostromgebouw in kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

 

Ons doel is om een brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

 

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram (unipartners_nijmegen). Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer -1. 505).

Contact opnemen

Bestuur

Lucas Derks
Voorzitter
https://www.linkedin.com/in/linde-bakker/
Lotte Aarts
HR-Manager en Secretaris
Hi! Mijn naam is Lotte Aarts, 23 jaar en ik zal dit jaar de functie van voorzitter bekleden. Naast mijn studie Geografie, Planologie en Milieu was ik op zoek naar meer praktijkervaring. Een bestuursjaar bij UniPartners Nijmegen geeft mij de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen en veel te leren over het bedrijfsleven. Met ons bestuur runnen we onze eigen onderneming en koppelen we studenten op projectbasis aan uitdagingen binnen bedrijven. Als voorzitter ben ik onder andere verantwoordelijk voor het algemene beleid en het vertegenwoordigen van onze vestiging in de landelijke besluitvorming. Daarnaast zorg ik voor het leiden, ondersteunen en motiveren van mijn mede-bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/lotte-aarts-418276220/
Julian Damaschek
Financieel Manager
Hey! Mijn naam is Julian Damaschek, 19 jaar en aankomend jaar vervul ik de rol van financieel manager binnen UniPartners Nijmegen. Daarnaast volg ik de studie Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit. Als financieel manager van UniPartners zal ik verantwoordelijk zijn voor het beheren van de begroting, de financiële administratie en het financieel jaarverslag. Daarnaast ben ik, net zoals de rest van het bestuur, verantwoordelijk voor acquisitie en projectmanagement. De rol als financieel manager bij UniPartners levert mij relevante en nuttige praktijkervaring op en daarnaast leer ik veel nieuwe bedrijven kennen.
https://www.linkedin.com/in/julian-damaschek-a87731191/
Rik Seinhorst
Kwaliteitsmanager
Hoi! Ik ben Rik Seinhorst en op dit moment zit ik in de eindfase van mijn derde jaar van de studie Business Administration aan de Radboud Universiteit. Ik plan mijn bachelor af te ronden na het eerste blok van dit academische jaar. Gedurende mijn studie ben ik altijd actief geweest met het ondernemen van activiteiten naast mijn studie. Komend jaar zal ik mij dan ook met veel plezier inzetten voor UniPartners Nijmegen! Mijn vrije tijd besteed ik over het algemeen aan sport en gezelligheid. Volgend jaar september ben ik van plan een master strategic management te volgen in Tilburg.
https://www.linkedin.com/in/rik-seinhorst/
Jens van Loon
Marketing- en Eventmanager
Hi! Mijn naam is Jens van Loon, 22 jaar oud en ik bekleed de functie van Marketing- en Eventmanager bij UniPartners NIjmegen. Naast mijn bestuursjaar ben ik vierdejaarsstudent International Business Communication aan de Radboud Universiteit. Gedurende mijn bestuursjaar heb ik de verantwoordelijkheid om de naamsbekendheid van UniPartners Nijmegen te vergroten samen met de marketingcommissie. Daarnaast organiseer ik samen met de eventcommissie een tweetal evenementen: Junior Enterprise Weekend en The Way UP. Mijn doel voor het komende jaar is om mezelf te ontwikkelen en meer ervaring in de praktijk op te kunnen doen. Ik ben ervan overtuigd dat een bestuursjaar bij UniPartners Nijmegen me daar enorm bij gaat helpen.
https://www.linkedin.com/in/jens-van-loon-91b241200/
Tobias Pieters
Accountmanager
https://www.linkedin.com/in/tobias-pieters/
Charlotte Boormans
Accountmanager
Hi! Ik ben Charlotte Boormans, 22 jaar en sinds september actief binnen UniPartners Nijmegen als Account- & Projectmanager. Ik zit momenteel in mijn afrondingsfase van de bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. De keuze om een bestuursjaar te doen bij UniPartners is dat ik mij hier zowel op persoonlijk als zakelijk vlak verder kan ontwikkelen en tegelijkertijd mijn netwerk kan vergroten. Als accountmanager ben ik onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van warme contacten en het aangaan van nieuwe relaties in Nijmegen en omstreken. Daarnaast ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor een goede begeleiding gedurende de werkzaamheden van de student consultant
https://www.linkedin.com/in/charlotte-boormans/
Lucas Derks
Accountmanager
Hi!
Mijn naam is Lucas Derks, 21 jaar jong en sinds februari ben ik Accountmanager bij UniPartners Nijmegen. Naast mijn werkzaamheden bij UniPartners volg ik de master Strategic Management aan Tilburg University. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het contact met bedrijven en het binnenhalen van nieuwe projecten. Verder leid ik samen met Tobias de Salescommissie. UniPartners biedt mij een flinke dosis praktijkervaring, precies waar ik naar op zoek was!
https://www.linkedin.com/in/lucasderks/

Vacatures Nijmegen

Interne vacatures Nijmegen

Marketing-en salescommissie 2022-2023
Vestiging Nijmegen | Commissie
Unipartners Nijmegen is op zoek naar marketing- en sales commissieleden.
Read more
Marktondezoek & Klanttevredenheidsonderzoek
Office Nijmegen | Sociaal
...
Read more View all projecten
Promotieonderzoek
Office Nijmegen | Economisch
Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. ...
Read more View all projecten
Promotieplan
Office Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste benaderd konden worden. ...
Read more View all projecten

Onze Partners