Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Marijn Maats
Voorzitter
Hii, ik ben Marijn, 21 jaar oud en zit op dit moment in het derde jaar van de bachelor International Studies. Na een half jaar account manager geweest te zijn bij UniPartners Leiden, ben ik nu doorgestroomd naar de functie van voorzitter. In deze functie zorg ik voor goede interne en externe communicatie en help ik de bestuursleden waar nodig, zodat wij met het gehele bestuur optimaal resultaat kunnen bereiken!
https://www.linkedin.com/in/marijn-maats-3a54651b2/
Noor Mulder
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Noor, ik ben 20 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ga ik beginnen als kwaliteitsmanager. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor de formalisering van de interne processen en het waarborgen van kwaliteit binnen UniPartners. Ook focus ik mij op de externe communicatie.
https://www.linkedin.com/in/noor-mulder-b25abb205/
Elaine van Ee
Human Resources Manager
Hi! Mijn naam is Elaine van Ee, 21 jaar oud en ik heb afgelopen jaar mijn Bachelor Geneeskunde afgerond. Sinds september vervul ik de rol van HR-manager en volg ik de minor Bedrijfswetenschappen. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor zowel de persoonlijke als de professionele ontwikkeling van ons bestuur. In mijn functie zorg ik er dan ook voor dat alle sollicitaties goed verlopen, iedereen zich op zijn gemak voelt en wij als bestuur leuke en leerzame trainingen kunnen volgen!
https://www.linkedin.com/in/elainevanee/
Maurice Blussé van Oud-Alblas
Penningmeester
Mijn naam is Maurice Blussé en ik ben de penningmeester. Ik ben 23 jaar en doe de master ondernemingsrecht. Als penningmeester ben ik onder andere verantwoordelijk voor de begroting, die de leidraad vormt voor alle inkomsten en uitgaven gedurende het jaar. Daarnaast houd ik me bezig met de financiële administratie zoals het verwerken van facturen en het betalen van studentconsultants. Het uiteindelijke doel waar ik me mee bezighoud is het waarborgen van een duurzame financiële organisatie.
https://www.linkedin.com/in/maurice-bluss%C3%A9-van-oud-alblas-422059197/
Ceres Scholten
Marketingmanager
Hoi! Ik ben Ceres Scholten, 24 jaar en ik studeer Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Ik vervul sinds februari de functie van marketingmanager bij UniPartners Leiden. Tijdens de Corona crisis zijn online platformen des te belangrijker geworden, daarom ga ik jullie in deze thuiswerktijd zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze laatste updates, vacatures, winacties en onze ervaringen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat UniPartners Leiden nog groter en bekender wordt onder studenten en bedrijven en dat daardoor nog meer studenten ervaring op kunnen doen in het bedrijfsleven!
linkedin.com/in/ceres-scholten-17050b177
Thomas Vermee
Accountmanager
Hi, mijn naam is Thomas Vermee en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor International Studies. Dit jaar vervul ik de rol van account- en projectmanager bij UniPartners Leiden. Daarnaast zal ik mij buigen over de mogelijkheden om samenwerking met internationale vestigingen te verbeteren. Ik heb erg veel zin in aankomend jaar! 📞☕
https://www.linkedin.com/in/thomas-vermee-2b3a51149/
Max Radix
Accountmanager
Hoi! Mijn naam is Max Radix, ik studeer bestuurskunde en zit in mijn derde jaar. Ik zit nu in mijn tweede halfjaar van UniPartners, en ben samen met Krijn en Thomas accountmanager. Verder ben ik dit halfjaar bezig met het onderzoeken wat de meest efficiënte manier van acquisitielopen is! Daarnaast druk bezig om de nieuwe bestuurders de fijne kneepjes van het acquireren bij te brengen 📈📈
https://www.linkedin.com/in/max-radix-46486a181/
Krijn Sluijs
Accountmanager
Ik ben Krijn Sluijs en zit momenteel in mijn 3de jaar van de bachelor Security Studies. Ik zal de rol vervullen van account- en projectmanager bij UniPartners Leiden, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het binnen halen van nieuwe projecten en het contact onderhouden met bedrijven. Ik kijk er naar uit om aankomend jaar samen met de andere bestuursleden ons hard in te zetten voor Uniparners Leiden.
https://www.linkedin.com/in/krijn-sluijs-3448b7193/

Gerelateerde vacatures

Duurzaamheidsonderzoek
Vestiging Leiden | Maatschappij & Milieu
UniPartners Leiden is op zoek naar een student voor het opstellen van een overzichtelijk duurzaamheidsrapport waarin all...
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een studenconsultant om analyses uit te voeren van een nieuw geïmplementeerd financi...
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een studentconsultant voor het opstellen van een handboek voor audits voor het bedrij...
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/