Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Mitza Bolognesi
Voorzitter
Ik ben Mitza, 22 jaar en ik volg de master Organizational Change & Consulting. Vorig half jaar was ik HR-manager en sinds september ben ik voorzitter. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het hele bestuur en voor het waarborgen van de kwaliteit van zowel interne als externe processen. Ik ga het komende halfjaar de uitdaging aan om de professionaliteit van onze vestiging te vergroten door de uitstraling naar externe partijen te verbeteren. Om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, help ik de rest waar nodig.
https://www.linkedin.com/in/mitza-bolognesi/
Maurits Overwater
Kwaliteitsmanager
Ik ben Maurits, 21 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Vorig half jaar was ik marketingmanager en sinds september ben ik kwaliteitsmanager. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen binnen UniPartners Leiden en het waarborgen van de kwaliteit en uitstraling naar externe partijen. Daarnaast is kwaliteitsmanager een overkoepelende functie en spring ik bij waar dat nodig is.
https://www.linkedin.com/in/maurits-overwater-52270919a/
Elaine van Ee
Human Resources Manager
Hi ik ben Elaine, 20 jaar oud en vierdejaars studente Geneeskunde. Sinds september ben ik de HR-Manager van UniPartners Leiden. Ik zal mij in deze functie vooral bezig houden met kandidaten zoeken voor de Sales & Event Commissie, interessante trainingen kiezen voor mij en mijn medebestuursgenoten en het contact houden met de studentconsultants.
https://www.linkedin.com/in/elainevanee/
Maurice Blussé van Oud-Alblas
Penningmeester
Mijn naam is Maurice ik ben 23 jaar oud en ga in februari beginnen aan de master ondernemingsrecht. Dit jaar ben ik de penningmeester en dat betekent dat ik me bezighoud met de financiële en juridische zaken binnen het bestuur van UniPartners Leiden. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de organisatie. Ik heb gekozen voor UniPartners om me te oriënteren op consultancy en om te helpen met het binnenhalen van projecten.
https://www.linkedin.com/in/maurice-bluss%C3%A9-van-oud-alblas-422059197/
Jelle Kremers
Marketingmanager
Ik ben Jelle Kremers, 22 jaar oud. Ik ben begonnen aan mijn laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Nadat ik in februari begon als acquisitie- en accountmanager van het bestuur van UniPartners Leiden, ga ik nu verder als Marketing manager. Binnen deze functie houd ik mij vooral bezig met het bijhouden van de social media, het schrijven van de vacatures, het bedenken van de promotieartikelen en coördineer ik evenementen. Dit alles om de naamsbekendheid van UniPartners Leiden te vergroten. Ik kijk uit naar een jaar vol leerzame ervaringen en trainingen die wij met het bestuur door heel het land bezoeken!
https://www.linkedin.com/in/jelle-kremers/
Marijn Maats
Accountmanager
Ik ben Marijn, 21 jaar en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor International Studies. In september ben ik aan de slag gegaan als acquisitiemanager van UniPartners Leiden. In deze functie houd ik me bezig met sales en zowel warm als koud contact met interessante bedrijven!
https://www.linkedin.com/in/marijn-maats-3a54651b2/
Max Radix
Accountmanager
Hallo, mijn naam is Max Radix en ik ben Daarnaast ben ik het komende jaar account- en acquisitiemanager bij UniPartners Leiden. In deze functie zal ik mij met koude en warme acquisitie bezig houden. Dit betekent dat de projecten die voortkomen uit het bellen, contacteren en ontmoeten van bedrijven van begin tot eind door mij en mijn mede acquisitiemanagers gemanaged worden. Daarnaast zal ik mij ook bezig houden met het begeleiden van de Sales en Events commissie. Verder is de communicatie met onze opdrachtgevers een van de taken waar wij ons allen mee bezig houden. Het is voor ons belangrijk om bij de uitvoer van projecten een vinger aan de pols te houden bij onze studentconsultants.
https://www.linkedin.com/in/max-radix-46486a181/

Gerelateerde vacatures

Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
UniPartners Leiden is op zoek naar een studentconsultant voor het design van een applicatie voor het bedrijf The Blue Cr...
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | IT & Data
UniPartners Leiden is op zoek naar een studentconsultant voor het ontwikkelen van een applicatie voor het bedrijf The Bl...
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een studentconsultant voor het opstellen van een handboek voor audits voor het bedrij...
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/