Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Philip Agerbeek
Voorzitter
Mijn naam is Philip Agerbeek en ik ben 21 jaar oud. Ik ben op dit moment bezig met een bachelor Rechtsgeleerdheid. Komend halfjaar ben ik hiernaast de voorzitter van UPL. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van zowel interne als externe processen. Hoe ik dit aanpak en waar ik verandering aanbreng staat vrij, waardoor deze functie heel flexibel is en ruimte biedt voor creativiteit. Ik ga het komende halfjaar de uitdaging aan om de professionaliteit van onze vestiging te vergroten door de uitstraling naar externe partijen te verbeteren. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UP, omdat ik zo naast mijn studie ervaring kan opdoen in het bedrijfsleven, relevante vaardigheden kan leren en mijn netwerk kan vergroten.
https://www.linkedin.com/in/philip-agerbeek-959403188/
Fleur van den Broek
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Fleur van den Broek en ben 21 jaar oud. Ik ben bezig met de bachelor International Business Law en ben vanaf februari kwaliteitsmanager van UniPartners Leiden. Op deze manier kan ik studeren én alvast ervaring opdoen in de praktijk. Buiten de leerervaring is het natuurlijk ook erg gaaf en vooral heel gezellig om een eigen bedrijf te runnen met een groep. Als kwaliteitsmanager focus ik mij met name op de waarborging van de kwaliteit, zowel intern als extern. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de informatievoorziening. Daarnaast zorg ik ook voor de standaardisering en formalisering van de bedrijfsprocessen. Kwaliteitsmanager is een overkoepelende functie en ik spring bij waar dat nodig is. Naast deze taken bel je met bedrijven uit de regio en ga je op afspraak om te kijken of er een mogelijkheid is voor een project. Je bent bij het hele proces betrokken, van een oriëntatiegesprek tot een evaluatie van het project.
https://www.linkedin.com/in/fleurvdb/
Mitza Bolognesi
Human Resources Manager
Mijn naam is Mitza Bolognesi en ik ben 22 jaar oud. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van mijn studie Bestuurskunde. Sinds februari ben ik de HR-Manager van UniPartners Leiden. Ik zal mij in deze functie vooral bezig houden met kandidaten zoeken voor de Sales & Event Commissie, interessante trainingen kiezen voor mij en mijn medebestuursgenoten en het contact houden met de studentconsultants.
https://www.linkedin.com/in/mitza-bolognesi/
Lucas Ponfoort
Penningmeester
Ik ben Lucas Ponfoort, 21 jaar en studeer geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Binnen het bestuur van UniPartners Leiden vervul ik de functie van Penningmeester. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de organisatie. Ik heb gekozen voor UniPartners om me te oriënteren op consultancy en om te helpen met het binnenhalen van projecten.
https://www.linkedin.com/in/lucas-ponfoort-b23382192/
Philip Agerbeek
Marketingmanager
Ik ben Maurits en ik ben 21 jaar oud. Ik zit op dit moment in het derde jaar van Rechtsgeleerdheid. Sinds februari ben in marketingmanager van UniPartners Leiden. Als marketingmanager houd ik mij vooral bezig met het bijhouden van de social media, het schrijven van de vacatures, het bedenken van de promotieartikelen en coördineer ik evenementen. Dit alles om de naamsbekendheid van UniPartners Leiden te vergroten.
https://www.linkedin.com/in/maurits-overwater-52270919a/
Fleur Saraber
Accountmanager
Hallo, mijn naam is Fleur en ik ben 23 jaar oud. Momenteel ben ik de master Ondernemingsrecht aan het afronden. Daarnaast ben ik het komende jaar account- en acquisitiemanager bij UniPartners Leiden. In deze functie zal ik mij met koude en warme acquisitie bezig houden. Dit betekent dat de projecten die voortkomen uit het bellen, contacteren en ontmoeten van bedrijven van begin tot eind door mij en mijn mede acquisitiemanagers gemanaged worden. Daarnaast zal ik mij ook bezig houden met het begeleiden van de Sales en Events commissie. Verder is de communicatie met onze opdrachtgevers een van de taken waar wij ons allen mee bezig houden. Het is voor ons belangrijk om bij de uitvoer van projecten een vinger aan de pols te houden bij onze studentconsultants. Tot slot is het natuurlijk ook belangrijk om nieuwe bedrijven aan ons te binden en mogelijke studentconsultants te ontmoeten. Om die reden is het ook nog de verantwoordelijkheid van de acquisitiemanagers om collegepraatjes te houden en de netwerkborrels van verschillende organisaties te bezoeken. Om al deze redenen ben ik erg enthousiast om mij het komende jaar in te zetten voor UniPartners Leiden en het UniPartners Netwerk.
https://www.linkedin.com/in/fleur-saraber/
Jelle Kremers
Accountmanager
Ik ben Jelle Kremers en en ben 21 jaar oud. Ik ben begonnen aan mijn laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. In februari ben ik begonnen als acquisitie- en accountmanager van het bestuur van UniPartners Leiden. Binnen deze functie houd ik mij bezig met warme en koude acquisitie. Dit houdt in dat ik contact opneem met bedrijven waar nog niet eerder projecten mee zijn gedaan, maar ook bedrijven die meerdere keren een project bij ons hebben gedaan. Ik kijk uit naar een jaar vol leerzame ervaringen en trainingen die wij met het bestuur door heel het land bezoeken!
https://www.linkedin.com/in/jelle-kremers/
Thomas-Jan Koerhuis
Accountmanager
Hallo, mijn naam is Thomas-Jan en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met de minor Global Affairs en zit ik in het derde jaar van mijn bachelor Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Daarnaast ben ik het komende halfjaar acquisitiemanager bij UniPartners Leiden. In deze functie zal ik mij met koude en warme acquisitie bezig houden. Hierbij is het contact met bedrijven managen van groot belang. De projecten die voortkomen uit het bellen, contacteren en ontmoeten van bedrijven zullen door mijzelf en mijn mede acquisitiemanagers van begin tot eind gemanaged worden. Hierbij is het als acquisitemanager erg belangrijk om warm en efficient contact te houden met onze opdrachtgevers. Verder is het ontwikkelen van de zogenaamde sales eigenschappen om nieuwe bedrijven aan ons te binden ook erg interessant. Wat betreft de uitvoer van projecten vinden wij het verder belangrijk om een vinger aan de pols te houden bij onze studentconsultants. Tot slot is het natuurlijk ook belangrijk om mogelijke studentconsultants te ontmoeten. Om die reden is het ook nog de verantwoordelijkheid van de acquisitiemanagers om collegepraatjes te houden en de netwerkborrels van verschillende organisaties te bezoeken. Om al deze redenen ben ik erg enthousiast om mij het komende jaar in te zetten voor UniPartners Leiden en het UniPartners Netwerk.
https://www.linkedin.com/in/thomas-jan-koerhuis-519359122/

Gerelateerde vacatures

Studentconstultant gezocht
Vestiging Leiden | Sociaal & Gedrag
Aanvragen van een mediafonds
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
Uitgewerkt faseplan met kostenberekeningen
Bekijken
Wij zijn opzoek naar twee nieuwe student...
Vestiging Leiden | IT & Data
Operationaliseren van digitale basisvaardigheden
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/