Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de PLNT in het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Thomas Vermee
Voorzitter
Hi, ik ben Thomas, 22 jaar en ik heb afgelopen zomer mijn bachelor International Studies afgerond. Na het afgelopen half jaar de functie van acquisitie- en accountmanager te hebben vervuld, ben ik nu doorgestroomd naar de functie van voorzitter. Binnen deze functie zorg ik voor goede interne en externe communicatie. Daarnaast help ik de andere bestuursleden waar nodig, zodat wij samen het meeste uit ons bestuursjaar kunnen halen!
https://www.linkedin.com/in/thomas-vermee-2b3a51149/
Noor Mulder
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Noor, ik ben 21 jaar en op dit moment ben ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan het afronden. Afgelopen februari ben ik begonnen als kwaliteitsmanager en dit zal ik aankomend halfjaar ook blijven doen. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van de interne processen binnen UniPartners. Ook houd ik mij bezig met het waarborgen van de kwaliteit naar externe partijen.
https://www.linkedin.com/in/noor-mulder-b25abb205/
Ceres Scholten
Human Resources Manager
Hi! Mijn naam is Ceres Scholten, ik ben 25 jaar en heb het afgelopen jaar mijn bachelor bestuurskunde afgerond en ben begonnen aan de master management van de publieke sector. Ik vervul de rol van HR-manager vanaf september. In mijn functie draag ik zorg voor de sollicitatieprocedures en zorg ik voor het soepel en gezellig draaiende houden van mijn bestuursgroep! Ook zorg ik voor leuke en leerzame trainingen voor het bestuur maar ook voor de studentconsultants.
https://www.linkedin.com/search/results/all/?keywords=ceres%20scholten&origin=RICH_QUERY_SUGGESTION&position=0&searchId=41187119-62ad-4746-82f3-8a3e1edf2cff
Tess Fransen
Penningmeester
Hi! Ik ben Tess, 21 jaar en ik zit in mijn laatste jaar van de bachelor Informatica en Economie. Aankomend jaar ben in de penningmeester. Ik hou me bezig met alle financiële administratie binnen UniPartners. Op dit moment ben ik bezig met de begroting, die we als leidraad gebruiken voor aankomend jaar!
https://www.linkedin.com/in/tess-fransen-82a9bb198/
Alexandra Janssen
Marketingmanager
Hi, mijn naam is Alexandra, 20 jaar en momenteel volg ik de bachelor Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit. Ik ben dit jaar begonnen als marketingmanager, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het vergroten van de naamsbekendheid en de representatie van Unipartners op social media. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursleden deze uitdagingen aan te gaan!
https://www.linkedin.com/in/alexandra-janssen-9b6695214/
Sebastiaan Keizer
Accountmanager
Hi, mijn naam is Sebastiaan, 22 jaar en momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde. Ik ben dit jaar begonnen als account- en projectmanager, wat betekent dat ik de taak heb nieuwe projecten binnen te slepen en contact te onderhouden met bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/sebastiaan-keizer-5b636721b/
Sietse Roosdorp
Accountmanager
Hee! Mijn naam is Sietse, ik ben 22 jaar en zit in de afrondfase van mijn studies Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid. Aankomend jaar zal ik de functie van accountmanager vervullen. Dit houdt in dat ik de banden met bedrijven onderhoud en verantwoordelijk ben voor het binnenhalen van nieuwe projecten. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursleden deze uitdaging aan te gaan.
https://www.linkedin.com/in/sietse-roosdorp-944721208/
Krijn Sluijs
Accountmanager
Ik ben Krijn Sluijs en zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Security Studies. Ik zal in mijn tweede halfjaar bij UniPartners de rol blijven vervullen van account- en projectmanager, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het binnen halen van nieuwe projecten en het contact onderhouden met bedrijven. Ik kijk er naar uit om aankomend jaar samen met de andere bestuursleden ons hard in te zetten voor Uniparners Leiden en op die manier zowel studenten als bedrijven een mooie mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen.
https://www.linkedin.com/in/krijn-sluijs-3448b7193/

Gerelateerde vacatures

Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is opzoek naar een student voor het visualiseren en inzichtelijk maken van processen om deze duidelij...
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een studenconsultant om analyses uit te voeren van een nieuw geïmplementeerd financi...
Bekijken
Studentconsultant gezocht
Vestiging Leiden | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Leiden is op zoek naar een student voor het opstellen van een KvK handboek waarin de stappen van het in- en ...
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/