Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuursjaar UniPartners Nijmegen 2024
Vestiging Nijmegen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Nijmegen is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland. Later is Nijmegen daar bijgekomen in 2007. 

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleid door UniPartners bestuurders. 

Functieomschrijving

Bij UniPartners Nijmegen kun je de volgende 7 functies vervullen: 

 

 • Voorzitter 

Verantwoordelijk voor algemene beleid en het vertegenwoordigen van UniPartners Nijmegen in de landelijke besluitvorming. Daarnaast leid, ondersteun en motiveer je medebestuursgenoten.

 • HR- en HRD-manager 

Verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe commissieleden, studentconsultants en bestuursleden. Ook ben je bezig met de persoonlijke ontwikkeling van bestuursleden.

 • Financieel manager 

Verantwoordelijk voor het beheren van de begroting, de financiële administratie en het financieel jaarverslag.

 • Kwaliteitsmanager 

Verantwoordelijk voor de waarborging van de kwaliteit van UniPartners Nijmegen en de lopende projecten. Ook ben je bezig met het optimaliseren van de processen en IT-systemen.

 • Marketing- en eventmanager 

Verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Nijmegen samen met de commissie. Daarnaast organiseer je samen met de eventcommissie ons consultancy evenement: The Way Up.

 • Account Manager (2x) 

Verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van nieuwe relaties in en rondom Nijmegen.

 

Per september komen er zeven functies vrij. 

Functie-eisen

Lijkt het je wat om met 6 andere bestuurders aan het hoofd te staan van een organisatie? Ben je een gemotiveerde student die naast zijn/haar studie zich extra in wil zetten? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Als bestuurder van UniPartners Nijmegen run je vanaf september één jaar lang parttime je eigen onderneming! Daarnaast krijg je het hele jaar door professionele trainingen en profiteer je van de contacten en kennis uit het landelijk netwerk. Naast dat iedere bestuurder verantwoordelijk is voor het projectmanagement en acquisitie, zal je ook verantwoordelijk zijn voor je interne functie.  Zo doe je ontzettend veel ervaring op. Buiten het formele gedeelte is het vooral heel erg gezellig en doen we ook veel informele activiteiten.

 

Eisen student: 

 

 • Doortastend en creatief 
 • Goed kunnen samenwerken 
 • Gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen 
 • Parttime beschikbaar vanaf september 2024 tot september 2025

 

Wij bieden: 

 

 • Werken in een gezellig team met wie je leuke activiteiten onderneemt 
 • Een fijne plek waar jij je talenten verder kan ontwikkelen 
 • Vergroting van je netwerk met bedrijven en studenten door heel Nederland 
 • Een waardevolle boost voor je CV 

 

Ben jij geïnteresseerd en/of wil je nog meer weten? Kom dan langs op onze infoborrel op 27 mei (17:00). Je kunt je aanmelden via de volgende link: infoborrel aanmeldformulier. 

 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 29 juli 23:59 uur door een mail te sturen naar hr-nijmegen@unipartners.nl met daarin je CV en een motivatiebrief. Zet in deze motivatiebrief waarom jij een functie wilt bekleden, waarom jij geschikt bent én welke 3 functies in een top 3 je het meest aanspreken! Ook kan je direct solliciteren door het formulier op de website in te vullen. 

 

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures