Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Delft

UniPartners Delft

UniPartners Delft, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in Delft op de Nieuwe Plantage. Wij zetten studenten van de TU Delft in op projecten bij allerlei verschillende soorten bedrijven. Eerst bepalen wij samen met een bedrijf een bepaald project en vervolgens koppelen wij hier een student als Junior Consultant aan. Als UniPartners bestuurder treedt je gedurende het project op als project manager.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Delft loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je snel in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Meld je nu aan

Contact opnemen

Vacatures Delft

Data transferring
Vestiging Delft | IT & Data
UniPartners Delft is looking for a student who will transfer algorithms.
Read more
Optimisation of Pricing Process
Vestiging Delft | IT & Data
UniPartners Delft is looking for a student that will assist Syngenta Flowers in optimising their pricing process.
Read more

Bestuur

Mees de Jong
Voorzitter
De taken van voorzitter zijn voornamelijk het opstellen van het beleid en de bewaking van de uitvoering hiervan, het motiveren van het bestuur, het onderhouden van de formele externe contacten, de interne organen en de contacten met UPN en JADE.
https://www.linkedin.com/in/mees-de-jong-676b0321a/
Annemijn van Niekerk
Kwaliteitsmanager
De Kwaliteitsmanager is, in de breedste zin, verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de vestiging, zowel van interne processen, als van uitstraling naar externe partijen. Daarnaast houdt de kwaliteitsmanager zich samen met de voorzitter bezig met de uitvoering van het beleid.
https://www.linkedin.com/in/annemijn-van-niekerk-a928211b8/
Joost Klessens
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels warme acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/joost-klessens-85619a1a7/
Charlotte Bolhuis
Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Delft. Dit houdt onder andere in: het versturen van facturen en betalen van de loonbelasting, de begroting opstellen, de declaraties voor studenten en bestuursleden en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.
https://www.linkedin.com/in/jean-kuppers-6ab7531b5/
Omri Lyppens
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/mitchell-maassen-v-d-brink-6026b0138/
Jesse de Groot
HR Manager
De Human Resource Manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Daarnaast zorgt de HR Manager ervoor dat het bestuur goed samenwerkt en dat de sfeer er goed in zit!
https://www.linkedin.com/in/jessej-de-groot/
Eva Wentink
Marketing Manager
De taken van de Marketing manager hebben betrekking op de interne marketing: de communicatie met de studenten. De doelstelling hierbij is tweeledig: vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners en verhogen van het aantal inschrijvingen voor zowel Junior Consultants, trainees als bestuursleden. Dit laatste gaat in samenwerking met de HR manager. Ook bij de organisatie van trainingen is de marketing Manager nauw betrokken.
https://www.linkedin.com/in/eva-wentink-5595b7219/
Joris Burghgraef
Relations Manager
De Relations manager houdt zich bezig met het opbouwen en onderhouden van de relaties van UniPartners. Denk hierbij aan relaties met andere studentenorganisaties, studentenverenigingen, studieverenigingen, masterdisputen en de TU Delft.
https://www.linkedin.com/in/joris-burghgraef-62b716179/
Demi Spee
Sustainability Manager

De sustainability manager is verantwoordelijke voor de duurzaamheid van UniPartners Delft. Hiervoor draagt zij verantwoordelijkheid over het gehele bestuur en ziet er optie dat er een duurzame draai gegeven wordt aan projecten die vanuit UniPartners Delft worden uitgevoerd.
https://www.linkedin.com/in/demi-sp%C3%A9e-42033a231/
Elkem
Office Delft | Technisch
Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica....
Read more View all projecten
Horticoop
Office Delft | Technisch
Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de verschillende gebieden....
Read more View all projecten
Centralisatie Activiteitenkalender
Office Delft | Economisch
...
Read more View all projecten

Interne Organen

Robin Baaij
RvT
Madelon Hulsebos
RvT
Sietze Blok
RvT
Jort Allebrandi
RvT
Kaz Vermeer
RvT
Bob Hofstede
RvT