Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Eindhoven

UniPartners Eindhoven

We are UniPartners Eindhoven! An ambitious and dynamic academic consultancy organization, located in the heart of the Brainport at the TU Eindhoven Campus. Since 1987, UniPartners has been working hard to offer students the opportunity to get hands-on experience in the business world. We believe that students can add significant value to companies if they get the change to challenge and develop themselves.

 

Are you wondering what we can offer you? First, you can start as a student consultant! Try to solve a challenging question and assist companies by using your valuable and newest knowledge. Do you want more involvement in our organization? Follow a traineeship and become a Junior Consultant or even Senior Consultant! Do you rather prefer experience in sales or marketing? You can always have a look at our committees. Or are you ready for the real job? A board year at UniPartners is not only very challenging, but it also gives you the opportunity to become part of a professional network consisting of ambitious students. This is definitely a once in a lifetime experience!

 

UniPartners Eindhoven provides many opportunities. Do you want to know more? Subscribe to our data base or come by at our office for a cup of coffee and we will tell you everything you want to know!

 

Contact Register

Project vacancies

Vacancy - Hacking a company
Vestiging Eindhoven | IT & Data
Read more
Market Research
Vestiging Eindhoven | Economie & Bedrijfskunde
Market research on housing high tech starters at the TU/e campus
Read more
Vacancy - Automate the testing of temper...
Vestiging Eindhoven | Technisch
Read more

Board and committee possibilities

Business commissie en Marketing & Event ...
Vestiging Eindhoven | Commissie
Business commissie en Marketing & Event commissie
Read more
Marketing & Event Commissie
Vestiging Eindhoven | Commissie
Een commissie waar je de verantwoordelijkheid krijgt voor het organiseren van hét consultancy evenement in Eindhoven en...
Read more
Traineeship
Vestiging Eindhoven | Traineeship
Wil jij UniPartners Eindhoven in 2020 naar een hoger niveau tillen en hier zelf ook van leren? Ben jij een pro-actieve s...
Read more

Board

Floris Bleuland van Oordt
General Manager
Als voorzitter leid ik het dagelijks bestuur van UniPartners Eindhoven. Ik houd overzicht over iedereens taken en zie er op toe dat deze goed uitgevoerd worden. Verder ben ik contactpersoon naar buiten toe en neem ik deel aan relevante overleggen, bijvoorbeeld met de universiteit. Tot slot neem ik deel aan het landelijk voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen voor het hele netwerk worden genomen.
https://www.linkedin.com/in/floris-bleuland-van-oordt/
Veerle Wals
Finance Manager
De Finance Manager is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Eindhoven. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle facturen, loonbetaling en de boekhouding. Daarnaast stel ik in het begin van het jaar de begroting op voor de worst, middle en best case scenarios. De financiële stand van de organisatie houd ik gedurende het hele jaar bij.
https://www.linkedin.com/in/veerle-wals/
Jef Kerckhaert
HR Manager
Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor de selectie van onze studenten. Ik check de CV's, neem sollicitaties af en kies uiteindelijk welke student het meest geschikt is voor een project of commissie. Daarnaast begeleid ik een traineeship voor excellente studenten waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En dan het allerbelangrijkste van mijn taak: ervoor zorgen dat ons bestuur goed samenwerkt en dat de sfeer er goed in zit!
https://www.linkedin.com/in/jef-kerckhaert/
Britt Kusters
Quality Manager
De Quality Manager is verantwoordelijk voor de projectmanagement en de processen binnen de UniPartners vestiging. De kwaliteit hiervan dient continu verbeterd te worden. Daarbij zijn een oog voor detail, een kritische blik en een geordende werkwijze belangrijke eigenschappen die een Quality Manager dient te bezitten. Optimalisatie van processen binnen de UniPartners vestiging en het zorgen voor een zo soepel mogelijk projectverloop zijn enkele zaken waar de Quality Manager verantwoordelijkheid voor draagt. De Quality Manager is vrij in het kiezen aan welk kwaliteitsproject hij/zij wil werken, hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de prioriteiten van ieder project. Deze kwaliteitsprojecten kunnen dan in samenwerking met mede-bestuursleden uitgevoerd worden.
https://www.linkedin.com/in/britt-kusters/
Sander Tax
Account Manager
Het doel van de accountmanager is het realiseren en onderhouden van een stabiele aanvoer van projecten vanuit de warme contacten. Dit wordt gedaan door de relatie te onderhouden met oud-opdrachtgevers/prospects, sleutelfiguren en intermediairs. Door de vele contacten die de accountmanager moet onderhouden bouwt deze een groot persoonlijk netwerk op.
https://www.linkedin.com/in/sander-tax/
Wilmar Saly
Account Manager
Het doel van de accountmanager is het realiseren en onderhouden van een stabiele aanvoer van projecten vanuit de warme contacten. Dit wordt gedaan door de relatie te onderhouden met oud-opdrachtgevers/prospects, sleutelfiguren en intermediairs. Door de vele contacten die de accountmanager moet onderhouden bouwt deze een groot persoonlijk netwerk op.
https://www.linkedin.com/in/wilmar-saly/
Luuk Goudswaard
Marketing Manager
Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van UniPartners Eindhoven bij zowel studenten als bij bedrijven. Met creatieve acties probeer ik UniPartners Eindhoven zoveel mogelijk op te laten vallen. Ik ben verder ook verantwoordelijk voor onze social media kanalen. Ten slotte ben ik bezig met het organiseren van het evenement UP2Consultancy, een evenement waar bedrijven en studenten elkaar zullen ontmoeten.
https://www.linkedin.com/in/luuk-goudswaard/

Internal Organs

Corine Legdeur
Advisory Board
Directeur van communicatiebureau Legdeur
Angelic Engel
Advisory Board
Directeur Medusa
Luuk Jeuken
Advisory Board
Directeur GGD Investments BV
John Blankendaal
Advisory Board
Managing director Brainport Industries
Jos Versleijen
Advisory Board
Directeur Nobleo Manufacturing
Ernst-Jan Louwers
Advisory Board
Louwers Technology Advocaten
Peter de With
Advisory Board
Faculteit Electrical Engineering
Sander Arends
Board of Financial Supervision
Billie Cuppen
Board of Financial Supervision
Jan de Groot
Board of Financial Supervision
Lex Roording
Board of Financial Supervision

Contact UniPartners Eindhoven

Adres:

Technische Universiteit Eindhoven
De Lampendriessen 31
Luna de Plint 1.247
5612 AH Eindhoven

Telefoon: +31 (0)402475464
E-mail: eindhoven@unipartners.nl