Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Traineeship
Office Eindhoven | Traineeship

Bedrijfsinformatie

UniPartners Eindhoven is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen gevestigd in elke studentenstad. Eindhoven is opgericht in 1987, als eerste vestiging in heel Nederland.

 

Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleidt door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Als trainee help je UniPartners door het uitvoeren van een onderzoek naar een in overleg gekozen onderwerp zoals account management, onze community, internationalisering of een onderwerp naar eigen interesse. Aan de hand van het gekozen onderwerp zal je gekoppeld worden aan een bestuurder van UniPartners Eindhoven die je zal helpen tijdens het onderzoek.

 

Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en word je hierin begeleid door onze HR Manager.

 

Het gehele traineeship zal ongeveer 3 maanden duren en de richtlijn is om 4 uur per week te besteden aan het traineeship.

Functie-eisen

Wil jij UniPartners Eindhoven in 2020 naar een hoger niveau tillen en hier zelf ook van leren? Ben jij een pro-actieve student en wil je je CV een boost geven? Wil je ook jezelf persoonlijk verder ontwikkelen?

 

Kom dan een traineeship doen bij UniPartners!

 

Voor meer informatie rondom het traineeship kun je altijd een mailtje sturen naar hr-eindhoven@unipartners.nl of kom langs op ons kantoor in Luna 1.247.  Daarnaast wordt er ook een infolunch georganiseerd op donderdag 5 maart. Locatie wordt later nog bekend gemaakt!

Apply now

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Related job offers

Business commissie en Marketing & Event ...
Office Eindhoven | Commissie
Business commissie en Marketing & Event commissie
Read more
Marketing & Event Commissie
Office Eindhoven | Commissie
Een commissie waar je de verantwoordelijkheid krijgt voor het organiseren van hét consultancy evenement in Eindhoven en...
Read more
Bestuurder 2020-2021
Office Eindhoven | Bestuur
Bestuursjaar UniPartners Eindhoven 2020-2021
Read more