Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Vacature Business Commissie
Office Groningen | Commissie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar nieuwe Junior Accountmanagers voor de Business Commissie (BC) van Unipartners Groningen! Wil jij je netwerk uitbreiden en in contact komen met allerlei verschillende bedrijven? Dan is de Business Commissie wat voor jou! Samen met je medecommissieleden zul je je richten op het contact leggen met bedrijven en het ondersteunen van de acquisitie van UniPartners Groningen. Je laat zien waar UniPartners voor staat en helpt nieuwe projecten binnen te slepen. De belangrijkste activiteiten zijn telefonische acquisitie, langsgaan bij bedrijven en het bezoeken van netwerkevenementen. Verder zul je leren omgaan met ons CRM-systeem Salesforce. Naast hard werken met een gemotiveerde groep studenten is ook de gezelligheid erg belangrijk tijdens de wekelijkse commissieavond. De ervaring die je op doet in de Business Commissie is een waardevolle ervaring voor je toekomstige carrière.

 

Bij UniPartners bieden wij commissieleden daarnaast verschillende trainingen, sociale evenementen en de mogelijkheid om je kennis in de praktijk toe te passen. Je werkt samen in een hecht team en ontwikkelt jezelf door middel van een divers takenpakket. Creativiteit wordt bij ons gestimuleerd en je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën te realiseren!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Mail dan naar hr-groningen@unipartners.nl of app naar 06-34727214! Je kunt hieronder ook direct solliciteren, uiterlijk t/m 10 oktober.

Functie-eisen

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging
  • Sociaal, klantgericht, commercieel en ambitieus
  • Geïnteresseerd in acquisitie, relatiebeheer en netwerken
  • 4-6 uur per week beschikbaar van oktober t/m augustus

 

*** Wegens technische problemen komen niet alle sollicitaties bij ons binnen. Stuur dus voor de zekerheid even een mail naar hr-groningen@unipartners.nl als je gesolliciteerd hebt! ***

Related job offers

Parttime bestuursjaar 2022-2023
Office Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Vacature Marketing & Branding Commissie
Office Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die ons willen helpen de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten!
Read more
Vacancy Event Committee
Office Groningen | Commissie
We are looking for new committee members for the Event Committee! Are you willing to inspire your fellow students by or...
Read more