Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

UniPartners Experience 2021
Office Nederland | Open

 

Ben jij een (pre-)masterstudent en wil jij je carrière een boost geven?

Dan is de UniPartners Experience hét evenement voor jou!

 

De Experience zal namelijk in het teken staan van jouw toekomstige carrière! Door een variërend programma met onder andere een inspirerende spreker, een professionele training en meerdere speeddates met interessante bedrijven die aansluiten op jouw voorkeuren, neem jij een voorsprong op je carrière.
Ben jij een (pre-)masterstudent en lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in voor de UniPartners Experience op 16 april 2021!
Sfeerimpressie? Bekijk dan hier de aftermovie van UniPartners Experience 2019!

 

Informatie

Deelname aan deze dag is geheel gratis (incl. lunch en afsluitende borrel). Aanmelden kan t/m vrijdag 19 maart 23:59, waarna een selectie door de bedrijven zal plaatsvinden. Studenten zullen door de deelnemende bedrijven op basis van een CV-selectie gekozen worden, waarna deze CV’s verwijderd zullen worden. De gekozen studenten ontvangen vervolgens informatie over de dag en bij welke bedrijven ze zijn ingedeeld.

 

Bedrijven
Er zal een ruim aanbod aan bedrijven aanwezig zijn tijdens de dag. Een drietal van onze trainingspartners (Qompas, Kenneth Smit & Young Colfield) zal aanwezig zijn om jou middels een professionele training klaar te stomen voor de volgende stap. Denk hierbij aan een sollicitatie- of assessmenttraining. Hiernaast kun je kennis maken met grote partijen als Randstad, Deloitte, Het Financial Traineeship van Ministerie van Financiën, Infram en Capgemini door kennismakingssessies en speeddates. Speeddates zijn kennismakingsgesprekken van 10 minuten met een recruiter van de bedrijven.

 

Programma UniPartners Experience

Onder voorbehoud:

09:00-09:30 Inloop
09:30-10:30 Introductie en inspirerende spreker
10:30-12:00 Trainingen
12:00-13:00 Lunch
13:00-13:30 Kennismakingssessie 1
13:30-14:00 Kennismakingssessie 2
14:00-14:30 Kennismakingssessie 3
14:30-16:30 Speeddates + informatiemarkt
16:30-17:30 Borrel

LET OP: Studenten die zich hebben ingeschreven zullen na de aanmelddeadline een e-mail ontvangen met verdere informatie en het selectieproces – deze dag is geheel gratis (incl. lunch en afsluitende borrel). Aanmelden kan t/m 19 maart 23:59, waarna een selectie door de deelnemende bedrijven zal plaatsvinden.

Present companies

Subscribe now

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

More events

Informatieavond Bestuursjaar UniPartners...
Office Nederland | Open
Kom meer te weten over een bestuursjaar bij UniPartners Tilburg en UniPartners Nederland!
Bekijken
Effectief Communiceren
Office Nederland | Open
Verwachtingsmanagement, ruis en miscommunicatie; hoe voorkom ik dat?
Bekijken
Presenteren met Impact
Office Nederland | Open
Authentiek en effectief, online en offline
Bekijken