This search form (with id 1) does not exist!

Event

Student Consultancy Day
Office Nederland | Besloten

Beste student consultants,
 
Om jullie te bedanken voor jullie inzet voor UniPartners organiseren wij speciaal voor de student consultants op vrijdag 3 mei de Student Consultancy Day. Heb jij altijd al willen weten hoe het nou is om werken bij een consultantybedrijf uit ‘the big five’, namelijk Deloitte, dan ben je op dit event aan het juiste adres.
 
Maar, wat kan ik dan daarnaast verwachten van dit evenement?
1. Eerst zal er een Design Thinking workshop gegeven worden, hierin zal je kennis maken met de eenvoudige, maar innovatieve ‘Design Thinking’ methode. Deze methode geeft handvaten om (complexe) problemen op te lossen en inzichtelijk te maken. De methode gaat om denken én handelen, maar op een hele andere manier dan je gewend bent! Na deze workshop val jij elk vraagstuk aan als een echte Design Thinker en weet jij hoe je de doelgroep van het probleem kan betrekken om gericht te vernieuwen.
 
2. Vervolgens gaan we door middel van de Business Chemistry test ook kijken hoe jullie, met verschillende persoonlijkheden binnen een team, beter en effectiever kunnen gaan samenwerken. Hierbij krijg je persoonlijk advies over hoe je je communicatiestijl of gedrag soms moet aanpassen om samen als team tot een beter resultaat te komen.
 
3. Afsluitend zal er een borrel zijn bij het café in het pand van Deloitte zelf, waarbij er consultants van verschillende afdelingen aan zullen sluiten om al jullie vragen te beantwoorden.
 
Schrijf je dus snel in!
 
Let op! Er geldt: first come, first serve.

Present companies

More events

Juridische Training Holla Advocaten
Office Nederland | Besloten
Juridische Training over AVG
Bekijken
Training van YSE
Office Nederland | Besloten
Een eerste indruk is vaak binnen 5 seconden gemaakt en het is lastig deze weer bij te stellen. Belangrijk dus dat je eer...
Bekijken
Create Dynamics - Frisse Blikken
Office Nederland | Besloten
Werken in groepen en hun dynamiek: Hoe ontstaat dynamiek in eengroep? en hoe stuur je om tot je doel te komen? Hoe ga je...
Bekijken