Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch studenten consultancybureau gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 bieden wij Utrechtse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde zijn wanneer ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder, terwijl je ook nog eens lekker bijverdient! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

 

Project vacatures

Bestuur en commissie mogelijkheden

Vacature parttime bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2022 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Read more
Vacature Business Development Commissie ...
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor de...
Read more
Vacature parttime bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2022 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Read more

Bestuur

Diederik Schmetz
Voorzitter
Ik ben Diederik Schmetz, 23 jaar en ik heb mijn bachelor Bestuurs -en organisatiewetenschap afgerond. Na een halfjaar ervaring op te hebben gedaan binnen Unipartners als acquisitiemanager heb ik nu de functie van voorzitter op mij genomen. Het komende halfjaar houd ik mij onder andere bezig met het algemene beleid, duurzame groei en het ondersteunen van mijn medebestuurders. Mijn hoofddoel is om UniPartners Utrecht in goede banen te leiden en door te laten ontwikkelen. Ik ben dan ook erg enthousiast om deze uitdaging samen met mijn medebestuurders aan te gaan.
linkedin.com/in/diederik-schmetz-721344178
Maaike Sonneveld
Financieelmanager + vicevoorzitter
Ik ben Maaike Sonneveld en ben komend jaar financieel manager en vice-voorzitter van UniPartners Utrecht. Voor alle financiële zaken ben je bij mij aan het juiste adres en ik zal mij hierdoor ook met name bezig houden met alle in- en uitgaven en de boekhouding. Aan mij de taak om te kijken welke investeringen er gedaan kunnen worden om UniPartners duurzaam te laten groeien. Naast financieel manager ben ik ook sustainability manager, waarbij ik met sustainability managers van andere vestigingen ga kijken hoe UniPartners kan bij dragen aan sustainability goals.
linkedin.com/in/maaike-sonneveld
Myrthe Hietkamp
HR-Manager
Hi! Ik ben Myrthe en ik ben sinds september 2021 actief bij UniPartners Utrecht. Naast mijn studie Sociologie maak ik deel uit van het bestuur van UniPartners Utrecht. Binnen het bestuur vervul ik naast de rol van projectmanager de functie van HR-manager. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de studentwerving, selectieprocedures en inwerkperiodes van bestuursleden, commissieleden en studentconsultants. Daarnaast houd ik mij bezig met zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van het bestuur door er voor te zorgen dat wij relevante trainingen kunnen volgen en persoonlijke evaluaties te houden. Ook interesse in de werkzaamheden als bestuurslid, commissielid of het uitvoeren van een project als studentconsultant? Je mag mij altijd benaderen of langskomen op voor een bakje koffie!
linkedin.com/in/myrthe-hietkamp-423172124
Floor Wieling
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Floor en ik ben sinds september 2021 actief bij UniPartners Utrecht. Naast projectmanager vervul ik dit tweede half jaar de rol van kwaliteitsmanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de interne kwaliteit van UniPartners. Dit houdt in dat het mijn taak is om ervoor te zorgen dat al mijn medebestuurders zo goed en efficiënt mogelijk hun taken uit kunnen voeren. Daarnaast controleer ik alle uitgaande documenten en voer ik na afgeronde projecten de eindevaluaties uit met zowel onze studentconsultants als opdrachtgevers. Hier trek ik lessen uit voor komende projecten met als doel de kwaliteit van onze diensten zo hoog mogelijk te houden.
linkedin.com/in/floor-wieling
Niels Vixseboxse
Accountmanager
Ik ben Niels, 23 jaar en zit momenteel in de afstudeerfase van mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Tijdens mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een manier om nuttige praktijkervaring op te doen dat in het verlengde van mijn interesses ligt. UniPartners, als adviesbureau, biedt daarin de perfecte kans om deze praktijkervaring op te doen. Ik kijk er erg naar uit om een jaar lang veel te leren op gebied van sales, consultancy en projectmanagement. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor relatiebeheer, opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties. Daarnaast ga ik kijken waar kansen liggen voor klanten en hoe UniPartners kan helpen deze te benutten. Al met al heb ik erg veel zin in het komende leerzame jaar met mijn medebestuurders.
linkedin.com/in/niels-vixseboxse-ab4294210
Iris Schouten
Marketingmanager
Mijn naam is Iris, ik ben 21 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de UU. Naast mijn studie vind ik het ook erg leuk om me in de praktijk te oriënteren. Sinds februari 2022 ben ik dan ook begonnen bij UniPartners Utrecht. Naast mijn rol als projectmanager van de projecten die wij uitvoeren, vervul ik het eerste half jaar de rol van marketingmanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie van UniPartners Utrecht, beheer ik de social media accounts en verzorg ik de promotie acties. Op deze manier hoop ik aan andere bedrijven en studenten over te brengen hoe waardevol maar ook leuk UniPartners is.
linkedin.com/in/iris-schouten-b639a0225
Zayra Devere
PR-manager
Ik ben Zayra, 22 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van de bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen. Naast mijn studie ben ik sinds februari PR-manager bij UniPartners Utrecht. Na het afronden van mijn scriptie, was ik op zoek naar een uitdaging waarbij ik mij meer zou kunnen verdiepen in het bedrijfsleven en hoe verschillende organisaties zijn ingericht. Voor mijn functie als PR-manager zal ik, naast de gedeelde werkzaamheden als projectmanager, mij vooral bezighouden met contact met studenten, studie- en studentenverenigingen. Ik vind het een interessante uitdaging om te onderzoeken wat UniPartners voor verschillende verenigingen kan betekenen. Daarnaast zal ik mij richten op het organiseren van verschillende evenementen.
linkedin.com/in/zayra-devere-6421b3228
Skip van Genugten
Acquisitiemanager
Mijn naam is Skip van Genugten, ik ben 19 jaar en ik studeer Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. Binnen het Unipartners bestuur vervul ik sinds februari de rol van acquisitiemanager. Dit betekent dat ik ga over het contact met de bedrijven. Ik hou me dan ook bezig met netwerkevenementen, contact met nieuwe bedrijven en voer de andere bestuurders aan in hun rol als acquireerder. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medebestuurders de brug tussen studenten en bedrijven strakker te spannen!
linkedin.com/in/skip-van-genugten-458713139

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Alma Vermeulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/alma-vermeulen-99580a59/
Haro Kits
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harokits/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/
Projectteam assistent Berenschot
Office Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Read more View all projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Office Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Read more View all projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Office Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Read more View all projecten