Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Internal job offer

Parttime bestuursjaar 2024
Office Rotterdam | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners is een student consultancybureau, dat wordt gerund door studenten voor studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen, verdeeld over elke studentenstad. De vestiging Rotterdam richt zich vooral op economische en bedrijfskundige projecten.
Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleid door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Als bestuurder bij UniPartners Rotterdam run jij je eigen onderneming voor één jaar part-time! Je bent samen met de rest van je bestuur verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen organisatie. Je doet je best om projecten binnen te slepen bij MKB en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden. Binnen het bestuur draagt iedereen bij aan acquisitie en projectmanagement. Daarnaast heb je je eigen functie taken, waarin je verantwoordelijkheden draagt en je jezelf kunt ontwikkelen.
Voor meer informatie over de individuele functies kun je de website, Instagram of LinkedIn raadplegen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen of langs ons kantoor komen!

 

Wat houdt een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam in?

 • Kijk binnen bij veel verschillende bedrijven;
 • Werk samen in een enthousiast en hecht team;
 • Volg exclusieve trainingen;
 • Doe ervaring op binnen consultancy én projectmanagement;
 • Vergroot je netwerk;
 • Begeleid student consultants;
 • Maak deel uit van een landelijk netwerk.

 

Wij zijn opzoek naar een nieuwe:

 • Kwaliteitsmanager: de kwaliteitsmanager is, in de breedste zin, verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de vestiging, zowel van interne processen, als van uitstraling naar externe partijen. Samen met de voorzitter houdt de kwaliteitsmanager zich daarnaast bezig met de uitvoering van het beleid. Tot slot beschikt de kwaliteitsmanager over de mogelijkheid om zich te verdiepen in de bedrijfsvoering en – processen en deze te optimaliseren waar nodig.
 • Marketing manager: Als Marketing Manager ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor de marketing gericht op zowel bedrijven als studenten. Onze voornaamste focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners door middel van zowel online als offline marketingstrategieën. Daarnaast werken we als bestuur samen om evenementen te organiseren en inschrijvingen te vergroten.
 • Event manager: de eventmanager is verantwoordelijk voor het verbinden van studenten aan de Erasmus Universiteit en bedrijven in regio Rotterdam door middel van het organiseren van zowel interne als externe evenementen. Samen met de Eventcommissie hou ik mij komend half jaar bezig met het organiseren van de Consultancy Event Rotterdam, waarbij studenten door middel van workshops kennismaken met verschillende consultancy bedrijven.
 • HR-manager: De Human Resource Manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Daarnaast is het de verantwoordelijkheid van de HR Manager dat het bestuur goed samenwerkt en zich op persoonlijk gebied ontwikkeld.

 

Wil je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen? Dan is een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam de perfecte match voor jou!

 

Functie-eisen

Ben jij:

 • Op zoek naar een uitdagend bestuursjaar?
 • Een hardwerkende, ambitieuze en gezellige teamspeler?
 • Gemiddeld 16 uur in de week beschikbaar voor het komende jaar?
 • Iemand die zich wil ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied?

Ben je benieuwd wat de functies precies inhouden en hoe je bestuursjaar er verder uit ziet? Liever eerst wat meer informatie? Stuur dan een appje of bel (+31 6 17787171, Eline) of mail naar eline.veen@unipartners.nl. Of kom langs voor een kop koffie!

Related job offers

Parttime bestuursjaar 2024/2025
Office Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Read more
Acquisitie Commissie 2024
Office Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Read more
Event Commissie 2024
Office Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Event Commissie van UniPartn...
Read more