This search form (with id 1) does not exist!

Internal job offer

Bestuurslid 2019-2020
Office Maastricht | Bestuur

Bedrijfsinformatie

 

UniPartners Maastricht is een non-profit, academisch adviesbureau gelieerd aan de Universiteit van Maastricht. UniPartners heeft een tweeledige missie: enerzijds bieden wij studenten de kans om relevante ervaringen op te doen d.m.v. het uitvoeren van consultancy projecten. Anderzijds bieden wij bedrijven en overheidsinstanties de mogelijkheid om in aanraking te komen met eindejaarsbachelor- en masterstudenten met de meest recente academische kennis.

 

UniPartners is een landelijk netwerk; elke stad met een universiteit heeft een UniPartners. UniPartners Maastricht is opgericht in 1991.

Functieomschrijving

 

Als bestuurslid bekleedt jij altijd de functie van Project Manager, alsmede een bestuursspecifieke functie.

 

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het acquireren (d.m.v. cold calling, netwerkevenementen, etc.) en managen van projecten. Je gaat veel bij bedrijven op bezoek en kijkt met behulp van goede sales-strategieën waar de uitdagingen liggen waarbij UniPartners Maastricht van dienst kan zijn. Als het project is getekend ga je op zoek naar de juiste Junior Consultant om het uit te voeren. Vervolgens ben jij eindverantwoordelijk dat het project goed verloopt, en dat er een mooi rapport wordt afgeleverd waar het bedrijf beter van wordt.

 


 

Naast de functie van Project Manager bekleedt je nog een specifieke functie. Deze kunnen zijn:

 

 • Voorzitter: hoofdverantwoordelijk voor de voortgang van UniPartners Maastricht. Heeft maandelijkse vergaderingen met de voorzitters van de 11 andere UniPartners vestigingen. Leidt vergaderingen en zorgt dat de algehele sfeer goed is.
 • Penningmeester: verantwoordelijk voor de financiën. Stelt begrotingen op en houdt budgetten bij. Verantwoordelijk voor het uitbetalen van Junior Consultants en het inboeken van alle uitgaves en inkomsten in ons boekhoudsysteem.
 • Quality Manager: verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van UniPartners Maastricht. Zorgt ervoor dat het kantoor efficiënt kan opereren en kijkt nauwkeurig naar verbeteringen. Controleert alle documenten en zorgt dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd aan de klant. Tevens verantwoordelijk voor goed gebruik van het CRM systeem.
 • Acquisitie Manager: verantwoordelijk voor het aantrekken van bedrijven. Maakt bellijsten voor de cold calls van het hele bestuur. Zorgt dat er voldoende netwerkevenementen en bedrijven worden bezocht.
 • Account Manager: verantwoordelijk voor het contact met oud-opdrachtgevers en andere relaties. Zorgt dat contact met bedrijven warm blijft zodat hier leads uit kunnen voortvloeien. Tevens verantwoordelijk voor contact met oud-UPM bestuursleden.
 • Event Manager: samen met de business commissie verantwoordelijk voor de UPM consultancy day. Dit is een jaarlijks evenement georganiseerd voor heel studerend Maastricht. Geeft de leiding aan de business commissie voor het evenement en zorgt dat hier genoeg bedrijven en studenten op afkomen.
 • Human Resource Manager: verantwoordelijk voor de aanstelling, training en ontwikkeling van het bestuur. Als vertrouwenspersoon verantwoordelijk dat iedereen zich op zijn plek voelt, en dat ze zich goed ontwikkelen d.m.v. trainingen. Tevens verantwoordelijk voor het uitzetten van vacatures en de opleiding van het nieuwe bestuur.
 • Marketing Manager: verantwoordelijk voor de PR van UniPartners Maastricht. Beheert alle social media kanalen. Bedenkt acties om UniPartners Maastricht nóg beter op de kaart te brengen voor studerend Maastricht.

 


 

Naast deze twee verantwoordelijke functies zul je sociale activiteiten ondernemen met je bestuur, zoals evenementen bezoeken van het landelijk netwerk, uitetentjes en avondjes stappen in Maastricht, en weekendjes weg. Zo bouw je een hechte band op met een team waar je wellicht niet eerder mee in aanraking bent gekomen.

Functie-eisen

 

Ben jij:

 

 • In september 2019 derdejaarsstudent of ouder (tweedejaars kan bij uitzondering ook)?
 • Ongeveer 15-25 uur in de week beschikbaar van september 2019 tot juli 2020 (variabel, met tentamenweken bijv. aanzienlijk minder)?
 • Gemotiveerd om consultancy projecten te runnen voor bedrijven en overheidsinstanties in Limburg?
 • Enthousiast om veel nieuwe contacten op te doen en een jaar te werken in een leuk team?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie kun je onze interesseborrel bezoeken op dinsdag 23 april (zie Facebook event), mailen/bellen, of langskomen op ons kantoor (B2.06 is het SSC).

 

Solliciteren kan hieronder tot zondag 19 mei 23:59! Laat in je motivatiebrief weten wat jou geschikt maakt als bestuurslid, en welke functie je het liefst zou bekleden. Na 19 mei nemen wij contact op voor het eerste gesprek.

Related job offers

Bestuursjaar 2020-2021
Office Maastricht | Bestuur
UniPartners Maastricht is opzoek naar 6 nieuwe bestuursleden.
Read more
Bestuursjaar UniPartners Maastricht
Office Maastricht | Bestuur
Wil jij je een jaar lang parttime inzetten voor een studentenconsultancy? UniPartners Maastricht is opzoek naar 2 nieuwe...
Read more
Event commissie
Office Maastricht | Commissie
De Event Commissie van UniPartners Maastricht zal zich bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartn...
Read more