Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd aan de Frambozenweg dichtbij het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Lisandro Fakkel
Voorzitter
Hi, mijn naam is Lisandro, ik ben 22 jaar en zit momenteel in de laatste fase van mijn bachelor International Relations & Organizations aan de Universiteit Leiden. Afgelopen halfjaar heb ik de functie van Accountmanager vervult en aankomende halfjaar zal ik de taak van Voorzitter op mij nemen. Als voorzitter zorg je voor goede interne- en externe communicatie en motiveer je het team om ons gezamenlijke doel te behalen. Ik kijk er naar uit om het aankomende halfjaar deze rol te vervullen & samen met de andere bestuursleden mij hard in te zetten voor UniPartners. Op die manier zal ik zowel studenten als bedrijven een mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen!
linkedin.com/in/lisandrofakkel
Annelisa Hehakaya
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Annelisa, ik ben 19 jaar en op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en economie aan de Universiteit Leiden. Het aankomende halfjaar zal ik de functie van Kwaliteitsmanager op mij nemen. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van de interne processen binnen UniPartners. Daarnaast hou ik mij bezig met het waarborgen van de kwaliteit naar externe partijen. Ik kijk er naar uit om mij samen met de andere bestuursleden in te zetten voor UniPartners!
linkedin.com/in/annelisahehakaya
Alessa Wouters
Human Resources Manager
Hi! Mijn naam is Alessa, Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn studie rechtsgeleerdheid-economie aan de Universiteit Leiden. Ik ben in september begonnen als accountmanager bij UniPartners Leiden. Sinds februari heb ik het stokje van accountmanager overgedragen en zal ik de functie van HR-manager gaan vervullen. Als HR-Manager ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieprocedures en zorg voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van ons bestuur. Ik zorg dan ook voor leuke trainingsdagen voor het gehele bestuur en hou een oogje in het zeil om er zeker van te zijn dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de groep.
https://www.linkedin.com/in/alessawouters/
Govert Prins
Penningmeester
Hi, ik ben Govert, 22 jaar en op dit moment volg in de bachelor rechtsgeleerdheid met een minor fiscaal recht aan de UvA. Ik vervul voor het komende halfjaar wederom de functie van penningmeester en zal me voornamelijk bezig houden met de financiën van onze vestiging. Dit houdt in dat ik de facturen betaal en opstuur. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de lonen van de studentconsultatns en voor het aanhouden van de begroting.
https://www.linkedin.com/in/govert-prins/
Merel Goud
Marketingmanager
Hi! Ik ben Merel, 22 jaar en zit momenteel in de afrondende fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid - Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Het aankomende tweede halfjaar zal ik wederom de functie van Marketingmanager op mij nemen. Als Marketingmanager ben je verantwoordelijk voor de naamsbekendheid en de representatie van UniPartners op social media. Ik maak bijvoorbeeld de posts op verschillende platforms en zorg ervoor dat nieuwe vacatures op de website worden geplaatst. Ik kijk er naar uit om samen met mijn andere bestuursgenoten UniPartners Leiden nog meer op de kaart te zetten!
https://www.linkedin.com/in/merelgoud/
Jop van Noord
Accountmanager
Hi! Ik ben Jop, 21 jaar en momenteel zit ik mijn laatste jaar van mijn bachelor International Studies. Sinds februari zit ik in het bestuur van Unipartners Leiden. Als project- en accountmanager houd ik mij bezig met de acquisitie voor onze vestiging, samen met Luc. Buiten het binnenhalen van nieuwe bedrijven ben ik binnen deze functie ook verantwoordelijk voor het contact met (reeds bestaande) bedrijven.
linkedin.com/in/jopvannoord
Lucas van der Linden
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Luc, ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU delft. Sinds januari ben ik actief als Account- en Projectmanager bij UniPartners. Samen met Jop ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten en het onderhouden van contact met bestaande klanten.
linkedin.com/in/lucvanderlinden1
Dominique Garès
PR-manager
Hoi, ik ben Dominique! Ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Politicologie. Het komende half jaar zal ik de functie van PR-manager vervullen. Zaken waar ik mij mee bezighoud zijn onder andere het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Leiden en het onderhouden met contact met studie- en studentenverenigingen van de Universiteit Leiden.
linkedin.com/in/dominiquegares

Gerelateerde vacatures

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Karsten Hovinga
RvT
https://www.linkedin.com/in/karsten-hovinga-6b5b847a/
Jaco Tresfon
RvT
https://www.linkedin.com/in/jaco-tresfon/detail/photo/