Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Project

Uitvoeren van een concurrentieanalyse
Vestiging Groningen | Economisch

Bedrijfsinformatie

CJ2 biedt een breed scala aan diensten op het gebied van webhosting aan en is inmiddels één van de grootste zakelijke hostingproviders uit het noorden. Met het oog op uitbreiding heeft CJ2 recentelijk NL Hosting opgekocht, een hostingbedrijf dat zich voornamelijk richt op het MKB en ZZP-ers.

Projectomschrijving

Sinds CJ2 het hostingbedrijf NL Hosting heeft overgenomen, wil het diverse veranderingen doorvoeren om van NL Hosting weer een sterk concurrerende partij te maken. Om vast te stellen hoe NL Hosting het beste zich kan positioneren om zich te onderscheiden van haar concurrenten, heeft UniPartners een concurrentieanalyse uitgevoerd op zowel kleinere nationale spelers als grote internationale dominante partijen. De resultaten hiervan zijn getest door zowel primaire als secundaire data te verzamelen, op basis waarvan vervolgens concrete aanbevelingen opgesteld konden worden.

Referentie bedrijf

Wij hebben de samenwerking met UniPartners Groningen als zeer prettig ervaren. Korte lijntjes met de projectmanagers zorgden voor soepele communicatie en dat gemaakte afspraken allemaal werden nagekomen. De aangedragen student paste perfect bij het project en alle verwachtingen zijn waargemaakt of overtroffen. De aangedragen adviezen en opgeleverde documenten hebben wij zonder aanpassing kunnen gebruiken binnen ons project.

Referentie student

De studentconsultant is zeer te spreken over het concept van UniPartners: “vooral voor de wat kleinere ondernemers die iets minder te besteden hebben en toch advies nodig hebben of een project willen opstarten, is dit top. Tegelijkertijd kun je als student eindelijk eens je kennis echt in de praktijk testen. Voor alle partijen is er iets te halen. Al met al beoordeel ik mijn ervaring en samenwerking met UniPartners met een 9!”

Meer projecten

Creëren van een open basis-stack
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek doen naar het digitaler maken van het productieproces
Bekijken
Optimaliseer bedrijfsprocessen bij Ambul...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek hoe het uitvragen van de jaarrapportages efficiënter kan en moet worden geïmplementeerd.
Bekijken
Marktonderzoek en onderzoek naar naamsbe...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek doen naar de huidige en toekomstige markt van schuimbeton.
Bekijken