Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Wij zijn op zoek naar twee parttime bestuursleden!
Vestiging Tilburg | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Tilburg is op zoek naar nieuwe bestuursleden die vanaf februari het team komen versterken!

 

UniPartners is een academisch adviesbureau met als doel het bedrijfsleven van academische kennis te voorzien en studenten praktijkervaring te bieden. Tijdens een bestuursjaar bij UniPartners Tilburg ga je samen met de andere bestuursleden je eigen onderneming runnen. Dit biedt je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven waardevolle contacten te leggen.

 

Wil jij jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen? Wil jij graag een groot netwerk opbouwen? Wil jij je één jaar lang inzetten voor je eigen onderneming? En wil jij onderdeel zijn van het 27ste bestuur? Dan is UniPartners iets voor jou!

Functieomschrijving

Als bestuurder ga je vanaf 1 februari 2024 aan de slag bij UniPartners Tilburg. Hierbij gaat het om een parttime bestuursjaar (20-24 uren per week). Mocht je interesse hebben in een fulltime bestuursjaar, kunnen we dat zeker bespreken. Deze wissel vindt namelijk plaats vanaf 1 augustus 2024.

 

Je bestuursfunctie bestaat voor 50% uit projectmanagement. Hierbij leer je alle ins en outs over consulting, waarbij studenten op projectmatige basis worden ingezet om uitdagende vraagstukken op te lossen bij bedrijven! Tijdens deze projecten ben je verantwoordelijk voor zowel het contact met de opdrachtgever als de begeleiding van de studenten.

 

Naast het projectmanagement zal je ook 50% van de tijd verantwoordelijk zijn voor je interne functie. We zijn op zoek naar de volgende functies:

 • HRD & Eventmanager
 • Sales & Accountmanager

 

Als HRD & Eventmanager ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van evenementen. Je zal, samen met de Sales & Accountmanager, in nauw contact staan met diverse (formele) netwerken. Je gaat aan de slag met het uitzoeken van relevante evenementen, borrels, en andere leuke activiteiten die zullen bijdragen aan een vergroting van het UniPartners netwerk. Verder vervul je de rol van ondersteunend HR, en zal je aan de slag gaan met onder andere bestuursevaluaties en het selecteren van relevante trainingen voor het bestuur.

 

Als Sales & Accountmanager ben je verantwoordelijkheid voor de warme en koude acquisitie. Zo zal jij wekelijks de leads aanleveren die uiteindelijk leiden tot de gewenste afspraken. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor trend- en marktonderzoeken, zodat jij op de hoogte blijft van de huidige ontwikkelingen in diverse markten. Daarnaast zal je ook nauw samenwerken met de HRD & Eventmanager, om zo de warme contacten zo ‘warm’ mogelijk te houden.

 

Je interne functie en je functie als projectmanager ga je ontwikkelen door de vele trainingen en workshops die je kan volgen bij diverse bedrijven tijdens je bestuursjaar.

 

DEADLINE SOLLICITEREN:

 

Zondag 7 januari 23:59

Functie-eisen

 • Ambitieus;
 • Doelgericht;
 • Enthousiast;
 • Ondernemend;
 • Zelfstandig.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer weten over dit bestuursjaar? Mail dan gerust naar marijn.povee@unipartners.nl of stuur een appje/bel naar (06) 28960807.

 

Wat biedt UniPartners jou?

 • Relevante praktijkervaring;
 • cv-boost;
 • Groot, uiteenlopend netwerk door Noord-Brabant en omstreken;
 • Relevante trainingen en workshops;
 • Kennisdelingen en functiespecifieke overleggen met andere UniPartners vestigingen;
 • Informele activiteiten (o.a. maandafsluitingen, borrels, landelijke trainingsweekenden, netwerkborrels, Junior Enterprise Days).

Gerelateerde vacatures

Marketing & Event Commissie 2023-2024
Vestiging Tilburg | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Marketing & Event Commissie van UniPartners...
Bekijken
Acquisitie Commissie 2023-2024
Vestiging Tilburg | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Acquisitie Commissie van UniPartners Tilbur...
Bekijken
Vijf fulltime bestuursleden
Vestiging Tilburg | Bestuur
Wil jij je eigen onderneming runnen in een team van gedreven studenten, je cv een boost geven en je netwerk te vergroten...
Bekijken