Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

UniPartners Leiden is op zoek naar nieuwe part-time bestuursleden
Vestiging Leiden | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Leiden is op zoek naar enthousiaste studenten die ons per september 2021 komen versterken. Wij bieden je de mogelijkheid om een jaar lang je eigen onderneming te runnen, ervaring in de consultancy wereld op te doen en je CV te boosten. UniPartners Leiden bestaat nu een aantal jaar maar  is daarom nog in volle bloei. UniPartners Leiden is onderdeel van een hecht landelijk netwerk die bestaat uit maar liefst 12 vestigingen. UniPartners slaat de burg tussen student en het bedrijfsleven. Enerzijds, het biedt studenten een studie gerelateerde bijbaan waar een mooie financiële vergoeding tegenover staat. Anderzijds, het biedt het bedrijfsleven de meest recente academische kennis. Wil jij samen met medestudenten de brug slaan tussen studenten in Leiden en het bedrijfsleven? Ga dan de uitdaging aan en kom het bestuur versterken tijdens een part-time bestuursjaar vanaf september 2021!

Functieomschrijving

De functies die deze ronde vrijkomen zijn:
– Marketing Manager
– Penningmeester
– Acquisitiemanager

 

Om een beeld te geven welke functies er binnen het UniPartners bestuur vervuld worden, is hieronder een korte omschrijving per functie:

 

Voorzitter

Als voorzitter ben je het gezicht van UniPartners Leiden. De voorzitter heeft voornamelijk een coördinerende, motiverende en sturende functie binnen het bestuur. In het takenpakket van de voorzitten zit o.a. het onderhouden van het contacten van alle betrokken partijen van UniPartners Leiden. Daarnaast is de voorzitter de contactpersoon van de adviesorganen van UniPartners Leiden.

 

Penningmeester

De penningmeester is de persoon die verantwoordelijk is voor de waarborging van alle financiële aspecten binnen UniPartners Leiden. De taken die behoren tot de functie van penningmeester zijn onder het doen van belastingaangiftes, het verwerken van lonen en het beheer van alle algemene financiële middelen.

 

Kwaliteitsmanager

Als kwaliteitsmanager ben je primair verantwoordelijk voor het waarborgen van alle interne processen binnen UniPartners Leiden. Onder andere het op orde houden van alle informatievoorzieningen, het beheren van het informatiemanagement, standaardisering en formalisering van alle bedrijfsprocessen behoren tot het takenpakket van de kwaliteitsmanager. Tot slot, de kwaliteitsmanager is betrokken bij alle lopende projecten gezien de grote verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit.

 

Acquisitiemanager

De acquisitiemanager is voornamelijke bezig met het onderhouden van contacten met reeds bestaande klanten en het binnen halen van nieuwe projecten. Tijdens je functie als acquisitiemanager zal je middels het uitbreiden van het business netwerk, UniPartners Leiden op de kaart zetten. De acquisitiemanager is een echte salestijger die via zowel koude als warme acquisitie aan de lopende band nieuwe projecten binnen sleept.

 

HR Manager

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor zowel de relaties binnen het bestuur als de relaties met de Junior Consultants. Zo kijk je als HR Manager binnen het bestuur waar mensen persoonlijk in willen groeien, en neem je evaluaties af om te kijken waar groeimogelijkheden liggen. Voor zowel de bestuurders, commissieleden als de Junior Consultants organiseert de HR Manager verschillende interessante trainingen. Daarnaast is de HR Manager primair verantwoordelijk voor het afnemen van alle sollicitaties en selectie van zowel bestuurs-en commissieleden als Junior Consultants.

 

Marketing Manager

De functie van Marketing Manager houdt voornamelijk het vergroten van de naamsbekendheid onder bedrijven en studenten in. Het onderhouden van alle sociale media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) behoren tot het takenpakket van de Marketing Manager. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de UniPartners Leiden pagina op de UniPartners website. Je kan als Marketing Manager je creativiteit in de vrije loop laten tijdens het bedenken van ludieke promotiematerialen- en acties.

 

Projectmanager
Naast het vervullen van je functie binnen het bestuur, heeft ieder bestuurslid de mogelijkheid om een projectmanager te zijn. Je bent de schakel tussen de Junior Consultant(s) en de opdrachtgever en verantwoordelijk voor begeleiding van de studenten tijdens het gehele project. Van begin tot eind ben je als projectmanager bezig met de waarborging van een kwalitatief project en onderhoudt je contact met de opdrachtgever. Samen met een medebestuurder zorg jij ervoor dat UniPartners Leiden succesvol het project afrond naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Functie-eisen

Ben jij:

• Enthousiast, ambitieus en verantwoordelijk?

• Niet vies van een een overdosis humor en gezelligheid?

• Minimaal 2e jaars bachelorstudent?

• +/- 20 uur per week beschikbaar vanaf september 2021 t/m september 2022

 

EN wil jij bij UniPartners:

• De brug slaan tussen het bedrijfsleven en studenten van de Universiteit Leiden?
• Ervaring opdoen in de consultancy branche?
• Je professionele netwerk uitbreiden?
• Je eigen onderneming runnen en exclusieve trainingen krijgen?
• Je CV een boost geven?
• Ook nog eens een heel leuk jaar hebben met het gezelligste bestuur van Leiden?

Kom langs voor een kopje koffie om meer te weten te komen over UniPartners Leiden op ons kantoor in de PLNT! Stuur een e-mail naar hr-leiden@unipartners.nl als je een kopje koffie wilt doen met een van de bestuursleden of als je meer informatie wilt.

Overtuigd? Stuur voor vrijdag 11 juni (23:59) je CV en motivatie naar hr-leiden@unipartners.nl

Gerelateerde vacatures

Unipartners Leiden is op zoek naar nieuw...
Vestiging Leiden | Bestuur
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van UniPartners Leiden tijdens een part-time bestuursjaar vanaf september 2023
Bekijken
Vacature Sales Commissie
Vestiging Leiden | Commissie
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van de UniPartners Sales Commissie!
Bekijken
UniPartners Leiden is op zoek naar nieuw...
Vestiging Leiden | Bestuur
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van UniPartners Leiden tijdens een part-time bestuursjaar vanaf februari 2023
Bekijken