This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Events commissie
Vestiging Maastricht | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Functieomschrijving

De events commissie van UniPartners Maastricht organiseert het Junior Enterprise Weekend, een weekend voor alle bestuurders van de verschillende UniPartners vestigingen in Nederland. Samen met de andere commissieleden hou je je bezig met zowel formele als informele activiteiten , en zorg je voor zowel de financiële, organisatorische als logistieke aspecten. Je hebt contact met grote bedrijven en organiseert een superleuk weekend!

Functie-eisen

Vind jij het leuk om:
– sociaal bezig te zijn
– Contact te hebben met grote bedrijven
– een superleuk weekend te organiseren?

Solliciteer dan voor deze commissie!

Gerelateerde vacatures

Bestuursjaar 2020-2021
Vestiging Maastricht | Bestuur
UniPartners Maastricht is opzoek naar 6 nieuwe bestuursleden.
Bekijken
Bestuursjaar UniPartners Maastricht
Vestiging Maastricht | Bestuur
Wil jij je een jaar lang parttime inzetten voor een studentenconsultancy? UniPartners Maastricht is opzoek naar 2 nieuwe...
Bekijken
Event commissie
Vestiging Maastricht | Commissie
De Event Commissie van UniPartners Maastricht zal zich bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartn...
Bekijken