Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Business commissie en Marketing & Event commissie
Vestiging Eindhoven | Commissie

Bedrijfsinformatie

Wij van UniPartners Eindhoven zijn een academisch adviesbureau. Wij zoeken uitdagende projecten bij bedrijven die studenten via ons als bijbaan kunnen uitvoeren. Hiermee kunnen studenten theoretische kennis toepassen in het bedrijfsleven. Bij UniPartners Eindhoven kan je je ook op andere vlakken ontwikkelen. Wij bieden studenten bijvoorbeeld de kans om via commissies zichzelf te ontwikkelen en in contact te komen met diverse bedrijven.

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste studenten die naast studeren graag wat praktijkervaring op willen doen in een commissie. UniPartners Eindhoven biedt deze mogelijkheid in de vorm van de business commissie en marketing & event commissie. Bij deze commissies krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen doormiddel van de aangeboden trainingen en praktijkervaring.

 

Business commissie

Bij de Business commissie krijg je de kans om als student contacten te leggen met bedrijven. Binnen de commissie kan je jezelf ontwikkelen op het vlak van sales, (koude) acquisitie en netwerken. Ook leer je na te denken over nieuwe acquisitiestrategieën en business development.

 

Marketing & Event commissie

Bij de Marketing & Event Commissie ben je verantwoordelijk voor een groot jaarlijks consultancy evenement, en het opzetten van nieuwe evenementen. Ook krijg je de kans om marketingstrategieën te bedenken en toe te passen richting bedrijven. Daarnaast krijg je de vrijheid om op creatieve wijze promotie voor evenementen en UniPartners te draaien.

Mocht je meer te weten willen komen, solliciteer dan hieronder geheel vrijblijvend. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Functie-eisen

Wil jij:

  • Contact met bedrijven in Eindhoven en omgeving
  • Jezelf ontwikkel door middel van trainingen
  • Je CV een boost geven naast je studie

Gerelateerde vacatures

Business & Marketing Commissie 2023-2024...
Vestiging Eindhoven | Commissie
Wil jij graag commissie ervaring opdoen? Sluit je aan bij de Business & Marketing Commissie!
Bekijken
Bestuurder 2023-2024
Vestiging Eindhoven | Bestuur
Bestuursjaar UniPartners Eindhoven 2023-2024
Bekijken
Business & Marketing Commissie
Vestiging Eindhoven | Commissie
Wil jij graag commissie ervaring opdoen? Sluit je aan bij de Business & Marketing Commissie!
Bekijken