Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuursjaar UniPartners Maastricht 2022-2023
Vestiging Maastricht | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht is sinds 1991 een non-profit, academisch adviesbureau gelieerd aan de Universiteit van Maastricht. UniPartners heeft een tweeledige missie: enerzijds bieden wij studenten de kans om relevante ervaringen op te doen d.m.v. het uitvoeren van consultancy projecten. Anderzijds bieden wij bedrijven en overheidsinstanties de mogelijkheid om in aanraking te komen met eindejaarsbachelor- en masterstudenten met de meest recente academische kennis. UniPartners is een landelijk netwerk; elke stad met een universiteit heeft een UniPartners.

Functieomschrijving

Als bestuurslid bekleedt jij altijd de functie van Project Manager, alsmede een bestuursspecifieke functie.

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het managen van projecten. Het begint bij acquireren (d.m.v. cold calling, netwerkevenementen, etc.). Je gaat veel bij bedrijven op bezoek en kijkt met behulp van goede sales-strategieën waar de uitdagingen liggen waarbij UniPartners Maastricht van dienst kan zijn. Als het project is getekend ga je op zoek naar de juiste Junior Consultant om het uit te voeren. Vervolgens ben jij eindverantwoordelijk dat het project goed verloopt, en dat er een mooi rapport wordt afgeleverd waar het bedrijf beter van wordt.

________________________________________

Naast de functie van Project Manager bekleedt je nog een specifieke functie. Deze kunnen zijn:

• General Manager: je bent hoofdverantwoordelijk voor de voortgang van UniPartners Maastricht. Hierbij zorg je ervoor dat alle processen gestroomlijnd lopen. Daarbij heb je maandelijkse vergaderingen met de voorzitters van de 11 andere UniPartners vestigingen. Je leidt vergaderingen en zorgt dat de algehele sfeer goed is.

• Quality Manager: als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van UniPartners Maastricht. Je zorgt ervoor dat het kantoor efficiënt kan opereren en kijkt nauwkeurig naar verbeteringen. Daarbij controleer je alle documenten en zorgt dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd aan de klant. Tevens verantwoordelijk voor goed gebruik van het CRM systeem.

• Account Manager: je bent verantwoordelijk voor het contact met oud-opdrachtgevers en andere relaties. Je zorgt dat contact met bedrijven warm blijft zodat hier leads uit kunnen voortvloeien. Tevens verantwoordelijk voor contact met oud-UPM bestuursleden.

• Human Resource Manager: als HR manager ben je verantwoordelijk voor de aanstelling, training en ontwikkeling van het bestuur. Als vertrouwenspersoon verantwoordelijk dat iedereen zich op zijn plek voelt, en dat ze zich goed ontwikkelen d.m.v. trainingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties van de consultants. Je bent ook verantwoordelijk voor het opleiden van het nieuwe bestuur.

________________________________________

Naast deze twee verantwoordelijke functies zul je sociale activiteiten ondernemen met je bestuur, zoals evenementen bezoeken van het landelijk netwerk, uitetentjes en avondjes stappen in Maastricht, en weekendjes weg. Zo bouw je een hechte band op met een team waar je wellicht niet eerder mee in aanraking bent gekomen.

Functie-eisen

Ben jij:

• In september 2021 derdejaarsstudent of ouder (tweedejaars kan bij uitzondering ook)?
• Ongeveer 15-25 uur in de week beschikbaar van september 2021 tot juli 2022?
• Gemotiveerd om ervaring in het begeleiden van consultancy projecten op te doen?
• Enthousiast om je netwerk uit te breiden en een jaar te werken in een leuk team?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie en persoonlijke ervaringen van de huidige bestuurders kijk op onze
instagram pagina.
Als je specifieke vragen hebt kan je deze naar michelle.laurensse@unipartners.nl mailen!
Heb je interesse? Meld je aan voor onze interesselunch op 17 november of voor onze infoborrel op 29 november door een mail naar HR-maastricht@unipartners.nl te sturen!

 

Solliciteren kan hieronder t/m vrijdag 3 december 23:59! Laat in je motivatiebrief weten wat jou geschikt maakt als bestuurslid, en welke functie je het liefst zou bekleden. Na 3 december nemen wij contact op voor het eerste gesprek.

Gerelateerde vacatures

Bestuursjaar Unipartners Maastricht 2022...
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2022-2023.
Bekijken
Vacature Business of Event Commissie Uni...
Vestiging Maastricht | Commissie
UniPartners Maastricht zoekt 7 ambitieuze tweede of derde jaars studenten voor haar business en event commissie.
Bekijken
Bestuursjaar UniPartners Maastricht 21/2...
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2021-2022.
Bekijken