Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuur UniPartners Delft 2023-2024
Vestiging Delft | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Delft is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten voor studenten. Het netwerk bestaat uit 12 vestigingen, verdeeld over elke studentenstad. De vestiging Delft zelf bestaat al 26 jaar!
Het doel van UniPartners is enerzijds academische kennis toegankelijk maken voor het bedrijfsleven en anderzijds studenten de kans geven praktijkervaring op te doen in hun vakgebied. Dit gebeurt door middel van het uitvoeren van projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten worden van begin tot eind begeleid door UniPartners bestuurders.

Functieomschrijving

Als bestuurder bij UniPartners Delft run jij je eigen onderneming voor één jaar part-time! Je bent samen met de rest van je bestuur verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen organisatie. Je doet je best om projecten binnen te slepen bij MKB en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden. Binnen het bestuur draagt iedereen bij aan acquisitie en projectmanagement. Daarnaast heb je je eigen functie taken, waarin je verantwoordelijkheden draagt en je jezelf kunt ontwikkelen.
Voor meer informatie over de individuele functies kun je de website, Instagram of LinkedIn raadplegen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen of langs ons kantoor komen!

Functie-eisen

Lijkt het je tof om voor een jaar aan het hoofd van je eigen onderneming te staan en ben je als bestuurder 20 uur per week beschikbaar?
Solliciteer dan als volgt: Stuur uiterlijk 12 mei 23:59u 2022 je motivatiebrief en CV naar lot.hartevelt@unipartners.nl of stuur het in via de site!

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Bestuur UniPartners Delft 2023
Vestiging Delft | Bestuur
UniPartners Delft is op zoek naar nieuwe bestuurders voor het jaar 2023
Bekijken
Bestuur Unipartners Delft 2022-2023
Vestiging Delft | Bestuur
UniPartners Delft is op zoek naar nieuwe bestuurders voor het jaar 2022 - 2023
Bekijken
Bestuur UniPartners Delft 2021-2022
Vestiging Delft | Bestuur
UniPartners Delft is op zoek naar nieuwe bestuurders voor het jaar 2021 - 2022
Bekijken