Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

UniPartners Talent Day
Vestiging Delft | Open

Lijkt het jou leuk om een bedrijvendiner bij te wonen met gastsprekers van Microsoft, Deloitte en SHV? Dan is dit je kans! UniPartners verzorgt dit diner waarbij jij jouw talenten kan tonen. Je krijgt de unieke kans een kijkje te nemen in de structuur van de bedrijven door middel van een case en verscheidene presentaties, waarna je eventuele brandende vragen kwijt kunt onder het genot van een heerlijk diner. Dit evenement zal plaats vinden op 18 oktober en begint om 13:30 tot ong. 21:30. Meld je aan door je cv te mailen naar arnold.smolders@unipartners.nl of door hieronder op inschrijven te klikken en we zien je dan! De deadline is zondag 2 oktober om 00:00, dus vergeet het niet!!

Wie ben jij?
Een master- of eind bachelorstudent met een interesse in een van de bovengenoemde bedrijven. Of heb je juist nog geen idee waar je heen wil in dit leven en wil je een beetje inspiratie opdoen? Dan ben je op de UniPartners Talent Day volledig op je plek!

Aanmelden voor dit evenement kan door je cv te mailen naar arnold.smolders@unipartners.nl of door op de knop hieronder te drukken!

Wat is UniPartners?
UniPartners is dé organisatie die jou de kans biedt het beste uit jezelf te halen. Een bruisend netwerk van gemotiveerde, ambitieuze studenten die beseffen dat ontwikkeling meer is dan studie alleen.

Al sinds 1987 werken onze bestuurders onwijs hard om studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij doen dit omdat we geloven in studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen. Dit is namelijk dé manier om het beste uit jezelf te halen en impact te hebben op de mensen om je heen.

Om je die kans op ontwikkeling te bieden vormen wij de brug naar het bedrijfsleven. Wij gaan met opdrachtgevers in gesprek en zoeken uit waar studenten van de TU Delft van toegevoegde waarde zijn. Door projecten voor deze bedrijven uit te voeren brengen wij ze verder.

Aanwezige bedrijven

Meer events

Talentday UniPartners Delft
Vestiging Delft | Open
Schrijf je in en doe mee met de cases van STX, Maersk, Ubiops, Schiphol en Capgemini op 30 mei!
Bekijken
Talentday UniPartners Delft
Vestiging Delft | Open
Schrijf je in en doe mee met de cases van ASML, Heineken, MIcompany en Adyen op 17 maart!
Bekijken
Tableau meet up: Snacks and Data voor TU...
Vestiging Delft | Open
Woensdagavond 12 oktober organiseert UniPartners Delft samen met C-Data en Tableau een exclusief event voor TU Delft stu...
Bekijken