This search form (with id 1) does not exist!

Event

Vestiging Tilburg | Open

‘Ben jij bijna of net afgestudeerd en geïnteresseerd in een baan als consultant of projectmanager? Kom dan naar het Bisnez Starterdiner op 9 mei!’
 

Shanti Duijvestijn, oud trainee en consultant bij UniPartners Tilburg, is sinds september werkzaam bij Bisnez als projectmanager en legt uit hoe haar ervaringen bij UniPartners haar helpen in haar huidige functie:
 
‘Bij Bisnez is veel aandacht voor de mens achter de opdrachtgever of werknemer en dat maakt het een hechte en oprechte organisatie waar ik met veel plezier werk. We zijn een management- en adviesbureau dat opdrachtgevers, uit zowel de private als non-profit sector, helpt verandertrajecten door te voeren. Het in kaart brengen van de problemen of wensen van een opdrachtgever en hier op een projectmatige en gestructureerde manier invulling aan geven heb ik tijdens mijn traineeship bij UniPartners al mogen oefenen. Mede door deze ervaring en de persoonlijke trainingen tijdens het traineeship ben ik tot de conclusie gekomen dat ik écht iets voor een organisatie wil kunnen betekenen. Nu, bij Bisnez, krijg ik genoeg ruimte om deze ambitie en de bijbehorende competenties verder te ontwikkelen!’.
 

Zou jij, net als Shanti, na je studie willen werken als consultant of projectmanager in een professionele, inspirerende en mensgerichte werkomgeving? Wil jij vanaf dag één verantwoordelijkheid om een opdracht naar tevredenheid af te ronden en jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Dan leert Bisnez jou graag kennen op 9 mei tijdens het Bisnez Starterdiner en zullen ze je alles vertellen over het werken als consultant of projectmanager bij Bisnez. Voor meer informatie klik hier.
 

Aanmelden kan door het drukken van onderstaande inschrijfknop, waarbij je in drie zinnen mag vertellen waarom Bisnez Management jou zou moeten uitnodigen! Uiterlijk vrijdag 20 april hoor je of je geselecteerd bent.

Aanwezige bedrijven

Meer events

Personal Branding Training
Vestiging Tilburg | Open
Bekijken
Ondernemerstour Tilburg 2019
Vestiging Tilburg | Open
Ben jij een economische student? Kom dan mee tijdens onze ondernemerstour naar Rabobank en Interpolis!
Bekijken
Inhousedag Shell
Vestiging Tilburg | Open
Always wanted to have a sneak peak into Shell? The 22nd of February is your lucky day!
Bekijken