Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: 010-3220472
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Event Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Event Commissie van UniPartn...
Bekijken
Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Voer een marktonderzoek uit door een pro...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Om uit te breiden naar de Europese markt moet Alphatron nieuwe kennis opdoen over welke spelers er werkzaam zijn
Bekijken
Voer een risicoanalyse uit door een proj...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Stel een rapport op met de verschillende risico's die voor PCBO van belang zijn en een analyse van de doelmatigheid van...
Bekijken
Help INNSO met het juridisch toetsen van...
Vestiging Rotterdam | Juridisch
INNSO zoekt student consultants die kunnen helpen bij het juridisch toetsen van contracten voor een grote Nederlandse te...
Bekijken

Bestuur

Florine Hogendoorn
Voorzitter
Mijn naam is Florine Hogendoorn. Ik ben 22 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend halfjaar ben ik de Voorzitter van UniPartners Rotterdam. Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiden en ondersteunen van alle bestuursleden om ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit dit half jaar kan halen. Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijke netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor de interne en externe organen, zoals de Raad van Toezicht. Mijn doel voor aankomend halfjaar is de groei van onze vestiging doorzetten en de onderlinge samenwerking binnen het bestuur stimuleren. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn bestuursleden een succesvol, leerzaam en leuk halfjaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/florinehogendoorn/
Juliette van der Burgt
Marketing Manager
Mijn naam is Juliette van der Burgt. Ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Communication & Media. Ik zal aankomend jaar de rol van Marketing Manager vervullen, een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb! Samen met de Marketing Commissie zal ik verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, onder zowel studenten als bedrijven. Dit jaar zullen we ons focussen op zowel fysieke marketing acties op de campus als online marketing via sociale media. UniPartners biedt mij de kans om meer praktijkervaring op te doen binnen de marketing en daarnaast allemaal nieuwe mensen te leren kennen!
https://www.linkedin.com/in/juliette-van-der-burgt-5b85391b7
Annabelle Zeestraten
Event Manager
Mijn naam is Annabelle Zeestraten en ik ben 21 jaartjes jong. Ik zit in mijn derde jaar van mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast ben ik aankomend jaar Eventmanager bij Unipartners Rotterdam. Vorig half jaar was ik deel van de Eventcommissie, waar ik veel heb geleerd. Mijn commissieleden en ik organiseren grootse evenementen voor zowel studenten als bedrijven. De professionele en gezellige leeromgeving die UniPartners mij biedt spreekt mij enorm aan en ik kijk ernaar uit om dit bestuursjaar uit te gaan met meer praktijkervaring in het bedrijfsleven en een nieuwe leuke groep vrienden!
https://www.linkedin.com/in/annabelle-zeestraten-0688a7167/
Guido van den Berg
Kwaliteitsmanager
https://www.linkedin.com/in/guido-van-den-berg-590544232/
https://www.linkedin.com/in/guido-van-den-berg-590544232/
Jeffrey Pul
Penningmeester
Mijn naam is Jeffrey Pul. Aankomend halfjaar ben ik de Penningmeester van UniPartners Rotterdam. Hierin zal ik verantwoordelijk zijn voor de financiële huishouding. Daarnaast streef ik naar het verkrijgen van kwalitatieve projecten waar studenten hun vergaarde kennis in kunnen toepassen. Ik ben nu tweedejaars bedrijfskunde, hier ervaar ik de voordelen van het hebben van praktische ervaringen in het bedrijfsleven. Daarnaast spreken de verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt om samen in een team een organisatie te runnen mij binnen UniPartners erg aan!
https://www.linkedin.com/in/jeffrey-pul-b5265811a
Dave van der Heiden
Acquisitie Manager
Mijn naam is Dave van der Heiden en ik ben 21 jaar oud. Vorige week heb ik mijn laatste tentamen van Bedrijfskunde gehad en hoop ik mijn Bachelor binnen te slepen aan de Erasmus Universiteit. In september zal ik van start gaan met de Master Supply Chain Management. Tot januari dit jaar was ik een halfjaar lid van de Acquisitie Commissie bij UniPartners Rotterdam en zo ben ik doorgestroomd tot Acquisitie manager binnen het 20e bestuur. Ik ben aankomend jaar voornamelijk verantwoordelijk voor de waarborging van werving van projecten door middel van koude acquisitie. Ik ben ervan overtuigd dat dit bestuursjaar een perfecte aanvulling zal zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik zin in een gezellig en leerzaam jaar!
https://www.linkedin.com/in/dave-van-der-heiden-677bb1173
Floor Vogels
Account Manager
Ik ben Floor Vogels, 21 jaar oud en de komende maanden rond ik mijn bachelor Economics and Business Economics aan de Erasmus Universiteit af. Na drie jaar studeren wil ik graag mijn theoretische kennis die ik hier heb opgedaan in de praktijk brengen. Unipartners biedt mij deze kans. Komend half jaar zal ik hier de functie van Accountmanager vervullen. Ik zal me bezighouden met de warme acquisitie om zoveel mogelijk nieuwe projecten binnen te halen. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar met mijn bestuur een leerzaam, leuk en ontzettend succesvol jaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/floor-vogels
Isabella Overgoor
HR-Manager
Mijn naam is Isabella Overgoor. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend jaar zal ik de functie als Human Resource manager vervullen bij UniPartners Rotterdam. Als HR-manager zal ik verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie van zowel de beste student consultants voor de projecten bij onze partners als nieuwe bestuurs- en commissieleden voor onze vestiging. Daarnaast zal ik mij focussen op interne begeleiding, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele groei van bestuur- en commissieleden.  Ik verwacht een gezellig, uitdagend en leerzaam jaar tegemoet te gaan waarbij we nuttige ervaring in de praktijk op doen en daarnaast met ons team veel leuke dingen ondernemen!
https://www.linkedin.com/in/isabella-overgoor-100533196/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Shaiel de Lanoy
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/shaiel-de-lanoy
Gabriella Croes
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gabriellacroes
Wouter Hollander
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/wouter-hollander-49b55a40/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-1.072

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-3220472

Email: rotterdam@unipartners.nl