Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: +31 (0)10 4082543
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Parttime bestuursjaar UniPartners Rotter...
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Sustainability Plan voor Itelligence
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Itelligence met het opstellen van een effectief sustainability plan!
Bekijken
Interne Processen Project voor Loudon Me...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Loudon met het ontwikkelen van een efficiënte organisatiestructuur!
Bekijken
HR-strategie voor Euser
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Help Euser met het ontwikkelen van een effectieve HR-strategie
Bekijken

Bestuur

Sanne van den Bremen
Voorzitter
Mijn naam is Sanne van den Bremen, ik ben 22 jaar oud en heb net mijn bachelor gehaald in International Business Administration. Nu ben ik vooral bezig met mijn stage en zal ik de rol van Voorzitter binnen UniPartners Rotterdam vervullen. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiding geven aan en het ondersteunen van de bestuurders voor een optimale samenwerking. Als eindverantwoordelijke vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijke netwerk van UniPartners. Ook houd ik me bezig met het onderhouden van contact met zowel interne als externe organen van UniPartners Rotterdam. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners om me verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied terwijl ik ook werk aan het bouwen van een groter netwerk. Mijn doel is dan ook om te zorgen dat de vestiging Rotterdam kan groeien door een sterke strategie te waarborgen. Ik kijk uit naar een leerzaam maar ook een heel gezellig jaar!
https://www.linkedin.com/in/sanne-van-den-bremen-224139158/
Kaoutar Arharbi
Account Manager
Mijn naam is Kaoutar Arharbi, ik ben 26 jaar oud en ik ben momenteel bezig met de Master Entrepreneurship. Binnen het bestuur van UniPartners Rotterdam vervul ik de functie Accountmanager. Als Accountmanager ben je voornamelijk bezig met het onderhouden van een goede relatie met de klanten. Daarnaast zal ik me ook bezig houden met het binnenhalen van projecten die wij kunnen bieden aan student consultants en waarmee wij meer waarde kunnen creëren voor bedrijven. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik mij zowel op professioneel als op persoonlijk gebied wil ontwikkelen. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam jaar!
https://www.linkedin.com/in/kaoutararharbi/
Kasper van Velzen
Acquisitie Manager
Mijn naam is Kasper van Velzen. Ik ben 21 jaar en heb net mijn Bachelors Internationaal Recht, Internationale Betrekkingen en Politiek afgerond aan het Erasmus University College. Aankomend jaar zal ik in functie treden als Acquisitie Manager bij UniPartners Rotterdam. Aan mij de taak om, samen met een fantastisch acquisitieteam, gave en leerzame projecten binnen te halen voor onze student-consultants. Dit bestuursjaar bij UniPartners biedt mij de kans om mezelf zowel in professionele, als in soft skills te ontplooien! Mijn doel is om te zorgen dat de vestiging Rotterdam kan groeien door een sterke acquisitie-strategie te waarborgen. Ik kijk uit naar een interessant en uitdagend jaar!
https://www.linkedin.com/in/kasper-van-velzen/
Guillermo Dirksz
Marketing Manager
Mijn naam is Guillermo Dirksz, ik ben 24 jaar oud en rond dit jaar mijn bachelor Business Administration af. Aankomend jaar vervul ik de rol als Marketing Manager bij UniPartners Rotterdam. Binnen deze functie tracht ik samen met mijn commissie de brand awareness van onze vestiging te vergroten bij zowel studenten als bedrijven. Ik streef ernaar om aan de hand van een actieplan, gebaseerd op mijn skills, strenghts en competenties, mezelf op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Bovendien biedt dit bestuursjaar mij de kans om mijn netwerk uit te breiden. Ik kijk uit naar de leerzame ervaringen en uitdagingen die mij en de rest van het bestuur komend jaar te wachten staan!
https://www.linkedin.com/in/guillermodirksz/
Annemone Völker
Event- & Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Annemone Völker, ik zit in mijn tweede jaar van bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit en ik ben dit jaar Event- en Kwaliteitsmanager bij UniPartners Rotterdam. Vanuit mijn event-functie wil ik innovatief omgaan met de huidige situatie en zo toch ambitieuze studenten van de Erasmus Universiteit relevante ervaringen bieden in het bedrijfsleven. Daarnaast ambieer ik het om de kwaliteit van UniPartners Rotterdam niet alleen te waarborgen, maar ook te verbeteren. Dit wil ik bereiken door interne processen te optimaliseren. Een bestuursjaar bij UniPartners biedt mij de kans om meer kennis te maken met het bedrijfsleven en een interessant en divers netwerk op te bouwen. Deze uitdaging wil ik naast mijn studie aangaan. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn bestuursleden dit uitdagende jaar te starten en samen onze bedrijf te runnen!
https://www.linkedin.com/in/annemone-christina-völker-80b122186/
Floor de Vries
HR-Manager
Mijn naam is Floor de Vries. Ik ben 21 jaar en rond dit jaar mijn bachelor in de Sociologie af. Daarbij ben ik dit komende halfjaar de HR-Manager van UniPartners Rotterdam. Als HR-Manager houd ik mij bezig met de werving en selectie van de beste student consultants voor de projecten bij onze partners. Ook de selectierondes voor bestuursleden en commissieleden liggen binnen mijn verantwoordelijkheden. Daarnaast houd ik mij vooral bezig met de persoonlijke en interne ontwikkeling. Zo ben ik het aanspreekpunt voor bestuursleden, ondersteun ik hen waar nodig en voer ik ontwikkelingsgesprekken met ze. Daarbij organiseer ik relevante trainingen, passend bij de wensen van het bestuur. Tijdens dit bestuursjaar krijg ik een kijkje in het bedrijfsleven, iets wat in mijn studie over publieke instanties nog mist. Ik hoop daarom veel leerzame ervaringen op te doen op het gebied van consultancy en Human Resources. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn bestuur een fantastisch jaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/floor-devries/
Lukas Pijpers
Penningmeester
Mijn naam is Lukas Pijpers en ik ben komend jaar de Penningmeester van UniPartners Rotterdam. Hierin zal ik verantwoordelijk zijn voor de financiële huishouding. Wij willen komend jaar de organisatie laten groeien door middel van studenten een passende uitdaging te bieden binnen bedrijven. Naast deze bestuursfunctie studeer ik Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Hierin leer ik over bedrijfsprocessen, die ik direct kan toepassen in de werkelijkheid. De verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt om zelf een organisatie te runnen spreekt mij binnen UniPartners aan!
https://www.linkedin.com/in/lukas-pijpers-558a4317b/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Paul Prins
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/prinsp/
Ruby Schmelzer
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/rubyschmelzer/
Wouter Hollander
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/wouter-hollander-49b55a40/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-20

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: +31 (0)10 4082543

Email: rotterdam@unipartners.nl