Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-20). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Erasmus Universiteit: Kamer PT-20
Telefoon: 010-3220472
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Parttime bestuursjaar UniPartners Rotter...
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Event Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Event Commissie van UniPartn...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Verbeter het inwerktraject bij IMSystems...
Vestiging Rotterdam | Sociaal & Gedrag
IMSystems is actief in de robotica industrie. Zij ontwikkelen aandrijftechnologie die lichter, sterker, efficiënter, go...
Bekijken
Doe een onderzoek naar de werknemerstevr...
Vestiging Rotterdam | Sociaal & Gedrag
CaleidoZorg is een innovatieve organisatie die met behulp van nieuwe behandelmethodes de GGZ in Nederland wil verbeteren...
Bekijken
Voer een marktonderzoek uit door een pro...
Vestiging Rotterdam | Economie & Bedrijfskunde
Om uit te breiden naar de Europese markt moet Alphatron nieuwe kennis opdoen over welke spelers er werkzaam zijn
Bekijken

Bestuur

Isabella Overgoor
Voorzitter
Mijn naam is Isabella Overgoor. Ik ben 21 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend halfjaar ben ik de Voorzitter van UniPartners Rotterdam. Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiden en ondersteunen van alle bestuursleden om ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit dit half jaar kan halen. Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijke netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor de interne en externe organen, zoals de Raad van Toezicht. Mijn doel voor aankomend halfjaar is de groei van onze vestiging doorzetten en de onderlinge samenwerking binnen het bestuur stimuleren. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn bestuursleden een succesvol, leerzaam en leuk halfjaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/isabella-overgoor-100533196/
Sofie van Duijn
Marketing Manager
Mijn naam is Sofie van Duijn, ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Psychologie aan de Erasmus Universiteit. Ik ben de Marketing Manager van UniPartners Rotterdam, samen met mijn commissie zorg ik voor de marketing gericht op zowel bedrijven als studenten. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn bestuursgenoten een leerzaam en gezellig halfjaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/sofie-van-duijn-79b269211/
Annabelle Zeestraten
Event Manager
Mijn naam is Annabelle Zeestraten, ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van mijn bachelor Bedrijfskunde. Eerst ben ik commissielid geweest bij Unipartners en hierna doorgestroomd in het bestuur. Mijn functie is Eventmanager, samen met mijn commissie zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van de externe en interne evenementen. Hierbij willen wij studenten de mogelijkheid bieden om hen kennis te laten maken met consultancy bedrijven. Ik kijk ernaar uit om dit jaar een groot consultancy evenement neer te zetten.
https://www.linkedin.com/in/annabelle-zeestraten-0688a7167/
Guido van den Berg
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Guido van den Berg, ik ben 23 jaar en de Kwaliteitsmanager van UniPartners Rotterdam! Ik heb mijn bachelor Civiele Techniek afgerond aan de TU Delft en momenteel ben ik bezig met een Master in Management aan de Erasmus. Als Kwaliteitsmanager ben ik onder andere bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze vestiging. Dit houdt in dat ik de de laatste controlerende factor ben naar buiten toe, zal ik mij bezighouden met het uitvoeren van kwaliteitscontroles binnen onze vestiging, en zal ik vervolgens met oplossingen komen bij de gevonden tekortkomingen. Ik hoop er tezamen met mijn bestuursgenoten voor te kunnen zorgen dat onze vestiging efficiënter gaat functioneren voor de aankomende periode. Mijn doel als bestuurder bij UniPartners is het verbeteren van de interne processen en een mooie en leerzame tijd te hebben met mijn 7 andere bestuursgenoten!
https://www.linkedin.com/in/guido-van-den-berg-590544232/
Menno Smit
Financieel manager
Mijn naam is Menno Smit, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit studiejaar ben ik de Financieel Manager van UniPartners Rotterdam. Als Financieel Manager ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de stichting. Daarnaast houd ik me samen met de Raad Van Toezicht bezig met het lange termijn financiële beleid en bijpassende investeringen. Mijn grootste doel is om komend jaar zoveel mogelijk studenten een leerzame en goed betaalde bijbaan aan te kunnen bieden. Ik kijk uit naar erg leerzaam, leuk en gezellig jaar samen met mijn bestuursgenoten en alle commissieleden.
https://www.linkedin.com/in/menno-smit-249b49222/
Nils Daniels
Acquisitie Manager
Mijn naam is Nils Daniels. Ik ben 22 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aankomend jaar ben ik de Acquisitiemanager van UniPartners Rotterdam. Als Acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de koude acquisitie, dit zal ik doen door het bestuur te ondersteunen en het aansturen van de acquisitiecommissie. Daarnaast werk ik samen met de accountmanager om het klantcontact van UniPartners Rotterdam te verbeteren. Mijn doel voor aankomend jaar is de groei van onze vestiging doorzetten, door de acquisitie binnen UniPartners te stimuleren. Ik heb erg veel zin om de acquisitie van Rotterdam te verbeteren!
https://www.linkedin.com/in/nils-daniels-a5575b200/
Olivia Eijsbouts
Accountmanager
Mijn naam is Olivia Eijsbouts. Ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar bezig met het afronden van mijn bachelor Economics and Business Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aankomend halfjaar ga ik de functie van Accountmanager vervullen. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het relatie onderhoud met klanten, het binnenhalen van projecten en voor het verloop van actieve projecten. Mijn doel voor de komende maanden is om wederzijdse leerzame samenwerkingen aan te gaan als deel van UniPartners Rotterdam met nieuwe en/of oude klanten. Ik verwacht een leerzaam maar ook gezellig komend halfjaar!
https://www.linkedin.com/in/olivia-eijsbouts-911790196/
Lotte Zonneveld
HR-Manager
Mijn naam is Lotte Zonneveld. Ik ben 22 jaar oud en ik zit nu in mijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit halfjaar ben ik de HR-manager bij UniPartners Rotterdam. Als HR-manager ben ik zowel verantwoordelijk voor de werving en selectie van de beste studentconsultants voor projecten als voor nieuwe commissie- en bestuursleden. Daarnaast zal ik mij focussen op de interne begeleiding, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele groei van de commissie- en bestuursleden. Ik heb heel veel zin in dit bestuursjaar, ik denk dat het een goede combinatie zal worden van gezelligheid en leerzame momenten. Ik kijk er naar uit om mijn kennis in de praktijk te brengen en daarnaast met het bestuur leuke dingen te ondernemen!
https://www.linkedin.com/in/lotte-zonneveld-544903200/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Hans Tielkemeijer
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hans-tielkemeijer-6673982/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Roan van der Wege
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/roan-van-de-wege-25ab8ab7/
Shaiel de Lanoy
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/shaiel-de-lanoy
Gabriella Croes
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/gabriellacroes
Wouter Hollander
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/wouter-hollander-49b55a40/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-1.072

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-3220472

Email: rotterdam@unipartners.nl