Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Groningen

UniPartners Groningen

 

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

 

Al sinds 1993 bieden wij Groningse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

 

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Senne Baltussen
Voorzitter
Mijn naam is Senne Baltussen. Komend jaar ben ik de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar zal ik dit jaar de bachelor bedrijfskunde aan de RUG afronden. Ook ben ik regelmatig op het hockeyveld te vinden. Als voorzitter ben ik intern verantwoordelijk voor onder meer het algemene beleid, de langetermijnvisie en de coördinatie, motivatie en ondersteuning van het bestuur. Extern draag ik de verantwoordelijkheid naar verschillende partijen. Tot slot neem ik deel aan het landelijk voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen voor het hele netwerk worden genomen. Komend jaar zal mijn bestuursjaar in het teken staan van kwaliteit en professionaliteit.
https://www.linkedin.com/in/senne-baltussen/
Fleur van der Kolk
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Fleur van der Kolk en ik ben sinds februari de kwaliteitsmanager van UniPartners Groningen. Ik studeer Economics & Business Economics en werk in het weekend bij een bakkerij. Vanuit mijn functie binnen UniPartners waarborg ik de kwaliteit van projecten en andere uitgaande documentatie en ben ik verantwoordelijk voor het controleren en verbeteren van onze werkwijze. Verder zal ik de Event Committee dit jaar ondersteunen. Ik kijk ontzettend uit naar het aankomende jaar en hoop zowel vele studenten en bedrijven, als de organisatie UniPartners te zien ontwikkelen!
https://www.linkedin.com/in/fleurvanderkolk/
Emy Smit
Financieel Manager
Mijn naam is Emy Smit. Dit jaar ben ik de penningmeester van UniPartners Groningen. Daarnaast doe ik de master Finance aan de RUG. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het hockeyveld te vinden. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie en beslissingen. Dit houdt onder andere in: begroting opstellen, versturen/betalen van facturen en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie
https://www.linkedin.com/in/emysmit/
Job van Gorkom
HR-Manager
Mijn naam is Job van Gorkom, 22 jaar en kom oorspronkelijk uit Utrecht. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor International Relations and International Organizations afgerond, waarna ik dit jaar de positie van Human Resource manager zal innemen bij UniPartners Groningen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sollicitaties, de bestuurs- en commissiewerving en het bewaren van een goede dynamiek in de groep. Verder houd ik me bezig met het regelen van trainingen, gericht op de persoonlijke & professionele ontwikkeling van het bestuur en de studentconsultants. Ik kijk uit naar deze leuke, nieuwe uitdaging!
https://www.linkedin.com/in/jobvangorkom/
Thomas van der Meulen
Marketingmanager
Mijn naam is Thomas van der Meulen en ik ben marketingmanager van UniPartners Groningen. Daarnaast studeer ik Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid en het onderhouden van contacten met sport-, studie-, en studentenverenigingen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de Marketing & Branding commissie. Ik heb uitermate veel zin in komend jaar!
https://www.linkedin.com/in/thomasvandermeulen/
Brandon Uiterwijk
Acquisitiemanager
Mijn naam is Brandon Uiterwijk en ik ben geboren en getogen in Enschede. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond en komend jaar zal ik aan de master Werktuigbouwkunde beginnen. Ook heb ik meerdere studenten begeleid gedurende mijn tijd als student-assistent en heb ik bedrijven met meerdere vraagstukken geholpen als student consultant. Mensen beschrijven mij als een energiek persoon en makkelijke prater, en een echte analyst.


Het komende jaar zal ik de functie van Acquisitie- en Projectmanager bekleden bij UniPartners Groningen. Hier kan ik mijn interesse in het bedrijfsleven combineren met het assisteren van studenten met hun persoonlijke ontwikkeling. Verder zal ik de Business Commissie dit jaar ondersteunen. Ik kijk uit naar dit leerzame jaar!
https://www.linkedin.com/in/brandonuiterwijk/
Kim Huiskamp
Accountmanager
Ik ben Kim Huiskamp en ben 23 jaar oud. Per 1 augustus ben ik de nieuwe accountmanager bij UniPartners Groningen. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van bedrijven en het onderhouden van de relatie met deze bedrijven. Wij zetten bij deze bedrijven studenten in om relevante vraagstukken op te lossen. Verder ga ik aankomend jaar mijn master Supply Chain Management aan de RUG afronden. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar.
https://www.linkedin.com/in/khuiskamp/

Project vacatures

Danish Market research
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Are you proficient in Danish? Carry out a small market research project on hydrogen projects in Denmark!
Read more
Vacancy De Ree
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Do you agree with the statement that "all answers can be found in the past?"
Read more
Vacancy Hooikoortsradar
Vestiging Groningen | Maatschappij & Milieu
Are you curious about when and why you, a friend or a family member has hay fever complaints?
Read more

Bestuur en commissie mogelijkheden

Bestuursjaar UniPartners Groningen 2023-...
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het roer van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Bestuursjaar UniPartners Groningen 2022-...
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Vacature Marketing & Eventcommissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners willen helpen met de marketing en het organiseren van leuke ...
Read more

Marketing & Event commissie

Franka, Norbert, Sjors & Max

 

Het hoofddoel van deze commissie is de vergroting van de naamsbekendheid van UniPartners. Om dit doel te bereiken houden wij ons bezig met gevarieerde marketinggerelateerde activiteiten, zowel online als offline. Hierbij kun je denken aan het creëren an social media posts, het ontwikkelen en uitdelen van promotiemateriaal en het bedenken van activiteiten voor de Keiweek, waarbij ook een stukje acquisitie aan de orde komt. Wij contacteren bijvoorbeeld bedrijven voor het aangaan van winacties. Het leuke aan deze commissie is de vrijheid en de uitdaging die je krijgt om samen met je commissieleden te sparen over acties en deze uit te voeren, waar je al je creativiteit op los kan laten. Ook krijg je als commissielid veel trainingen aangeboden, wat deze commissie extra leerzaam maakt. Het is een goede plek om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Business commissie

Charlotte, Daphne, Louis & Hilde

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe Junior Accountmanagers voor de Business Commissie (BC) van UniPartners Groningen! Wil jij je sociale en professionele netwerk uitbreiden en in contact komen met allerlei verschillende bedrijven in Noord-Nederland? Dan is de Business Commissie iets voor jou! Samen met je medecommissieleden houd jij je een jaar lang bezig met de acquisitie van UniPartners Groningen. Door middel van telefonische acquisitie, LinkedIn en het langsgaan bij bedrijven zet jij, in samenwerking met het bestuur, UniPartners Groningen op de kaart. Door vette projecten binnen te slepen en sterk Business2Business contact te onderhouden, bouw je mee aan een organisatie dat de brug slaat tussen student en bedrijf. Ook zal je leren omgaan met ons CRM-systeem Salesforce. De ervaring die je op doet in de Business Commissie is een waardevolle ervaring voor je toekomstige carrière. Lijkt je dit wat? Solliciteer dan direct!

 

Bij UniPartners bieden wij commissieleden daarnaast verschillende trainingen, sociale evenementen en de mogelijkheid om je kennis in de praktijk toe te passen. Je werkt samen in een hecht team en ontwikkelt jezelf door middel van een divers takenpakket. Creativiteit wordt bij ons gestimuleerd en je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën te realiseren! Naast hard werken biedt UniPartners ook veel gezelligheid op de wekelijkse commissieavonden en de UniPartners Community Events.

Interne organen

Herwin Kompagnie
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/herwinkompagnie/
Dick de Waard
Raad van Advies
Dick de Waard is voorzitter van de vakgroep Accountancy en directeur van de Executive Master of Accountancy bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar MVO aan University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez. Alsmede is hij registeraccountant en is hij als partner verbonden geweest aan EY Accountants LLP, waar hij 35 jaar heeft gewerkt.

https://www.linkedin.com/in/dick-de-waard-6538658/
Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Tom Berger
Raad van Toezicht
Tom Berger is co-founder van Devise Analytics en Start24.nl. Devise zet data om naar betrouwbare en begrijpelijke inzichten voor spoedzorg organisaties. Met Start24 helpt hij startende ondernemers op weg. Na zijn master Strategy & Innovation heeft hij voor verschillende snelgroeiende startups gewerkt in Berlijn.
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/
Lisanne Grimme
Raad van Toezicht
Lisanne Grimme is freelance strategisch consultant & digital tansformation manager. Ze werkt in verschillende branches (verzekeraars, banken, recyclin non-profit) en internationaal met focus op Nederland en Oost-Afrika.
https://www.linkedin.com/in/lisanne-grimme-9241b143/

Onze partners

Bekijk meer partners