Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Groningen

UniPartners Groningen

 

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

 

Al sinds 1993 bieden wij Groningse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

 

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Isa Klinkert
Voorzitter
Mijn naam is Isa Klinkert.

Komend jaar ben ik de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar zal ik dit jaar de bachelor bedrijfskunde aan de RUG afronden. Ook ben ik regelmatig op het hockeyveld te vinden. Als voorzitter ben ik intern verantwoordelijk voor onder meer het algemene beleid, de langetermijnvisie en de coördinatie, motivatie en ondersteuning van het bestuur. Extern draag ik de verantwoordelijkheid naar verschillende partijen. De rol van voorzitter is moeilijk te definiëren, maar voornamelijk de veelzijdigheid spreekt mij aan. Komend jaar zal voor mijn bestuur in het teken staan van kwaliteit en professionaliteit.
https://www.linkedin.com/in/isaklinkert/
Marij Compagner
Secretaris
Mijn naam is Marij Compagner en ik ben sinds februari secretaris van UniPartners Groningen. Daarnaast volg ik de laatste vakken van de masters Supply Chain Management en Technology and Operations Management, ben ik regelmatig op mijn racefiets te vinden, of als roeicoach langs het Noord-Willemskanaal. Als secretaris ben ik vanuit een ondersteunende en controlerende rol constant bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en het optimaliseren van onze interne en externe processen.
https://www.linkedin.com/in/marij-compagner
Joep Koenders
Penningmeester
Mijn naam is Joep Koenders en ik ben sinds februari penningmeester van UniPartners Groningen. Daarnaast studeer ik International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben ik vaak op en langs de velden te vinden bij VV Heerenveen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de administratie en het maken van de financiële beslissingen. Mijn doel is om zowel studenten als bedrijven verder te helpen door waardetoevoegende projecten te begeleiden.
https://www.linkedin.com/in/joep-koenders/
Lise Hazenberg
HR-Manager
Mijn naam is Lise Hazenberg. Dit jaar zal ik de functie van HR-manager bij UniPartners Groningen gaan vervullen. Naast mijn bestuursjaar zal ik ook werkzaam zijn in het passend onderwijs en ben ik van plan de pre-master Sociologie te volgen.

Als Human Resource manager ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de werving en selectie van studenten en bestuursleden, en de interne groei binnen het bestuur. Ik kijk uit naar aankomend jaar en verwacht veel te leren bij UniPartners Groningen!
https://www.linkedin.com/in/lisehazenberg/
Rik Aardenburg
Marketingmanager
Mijn naam is Rik Aardenburg en ik ben marketingmanager van UniPartners Groningen. Daarnaast volg ik de bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben ik actief als zaalvoetballer bij G.S.F.V Drs. Vijfje. Als marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid, het onderhouden van externe contacten met sport-, studie-, en studentenverenigingen en het ondersteunen van de Marketing & Branding commissie. Het is mijn doel om UniPartners Groningen nog beter op de kaart te zetten.
https://www.linkedin.com/in/rikaardenburg
Gijs de Vos
Accountmanager
Dag allemaal, ik ben Gijs de Vos, nu 21 jaar en ik zal aankomend jaar het accountmanagement van UniPartners Groningen op me nemen samen met Justin. Ik zal me focussen op effectief relatiebeheer om zo bedrijven en studenten de kans te bieden zich verder te ontwikkelen.
https://www.linkedin.com/in/gijs-de-vos/
Justin de Groot
Accountmanager
Ik ben Justin de Groot en ben 22 jaar oud. Per 1 augustus ben ik de nieuwe accountmanager bij UniPartners Groningen. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe bedrijven en het onderhouden van de relatie met deze bedrijven. Wij zetten bij deze bedrijven studenten in om relevante vraagstukken op te lossen. Verder ben ik van plan aankomend jaar mijn bachelor Industrial Engineering and Management aan de RUG af te ronden. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar.
https://www.linkedin.com/in/justindegroot1998/

Project vacatures

Vacancy De Ree
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Do you agree with the statement that "all answers can be found in the past?"
Read more
Vacancy Hooikoortsradar
Vestiging Groningen | Maatschappij & Milieu
Are you curious about when and why you, a friend or a family member has hay fever complaints?
Read more
Document Management System optimization
Vestiging Groningen | IT & Data
Are you interested in the internal processes of one of the biggest shipbuilders in the northern Netherlands?
Read more

Bestuur en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar 2022-2023
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Read more
Vacature Marketing & Branding Commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die ons willen helpen de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten!
Read more
Vacature Business Commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners Groningen willen ondersteunen met acquisitie!
Read more

Evenementen commissie

 

Nicolás, Angelos, Cosmina, Marisca & Ezz

 

The main target of the Event Committee is to built a bridge between companies and talented students by organizing a series of events. During these events, students from multiple fields will be given the opportunity to develop important soft skills, critical for their future professional career. Responsible to help them thrive through these events will be the companies themself. Our job is to acquire companies related to the topics of the events to sponsor the project. In addition, we are responsible to promote the events so that more and more talented students get familiar with the existence and the main goal of UniPartners, and finally we manage the finances of the projects. We are given complete freedom from UniPartners to select the topics for the events, offering us also the necessary guidance and support. Moreover, the existing network of UniPartners consists a fertile ground to organize successful and interesting workshops, while at the same time one of our goals is to expand that network of associates and friends. The event committee was formed during the unique times of COVID-19, a fact that we encounter as an extra challenge. Therefore, by being ambitious and confident we will achieve our goals. Being part of the Event committee at UniPartners is an opportunity to evolve yourself, increase you practical knowledge, have fun and make new friends!

 

Marketing & Branding commissie

Thomas, Maike, Laura & Rutger

 

Het hoofddoel van deze commissie is de vergroting van de naamsbekendheid van UniPartners. Om dit doel te bereiken houden wij ons bezig met gevarieerde marketinggerelateerde activiteiten, zowel online als offline. Hierbij kun je denken aan het creëren an social media posts, het ontwikkelen en uitdelen van promotiemateriaal en het bedenken van activiteiten voor de Keiweek, waarbij ook een stukje acquisitie aan de orde komt. Wij contacteren bijvoorbeeld bedrijven voor het aangaan van winacties. Het leuke aan deze commissie is de vrijheid en de uitdaging die je krijgt om samen met je commissieleden te sparen over acties en deze uit te voeren, waar je al je creativiteit op los kan laten. Ook krijg je als commissielid veel trainingen aangeboden, wat deze commissie extra leerzaam maakt. Het is een goede plek om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Business commissie

Jens, Lars, Marloes, Danique & Gijs

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe Junior Accountmanagers voor de Business Commissie (BC) van UniPartners Groningen! Wil jij je sociale en professionele netwerk uitbreiden en in contact komen met allerlei verschillende bedrijven in Noord-Nederland? Dan is de Business Commissie iets voor jou! Samen met je medecommissieleden houd jij je een jaar lang bezig met de acquisitie van UniPartners Groningen. Door middel van telefonische acquisitie, LinkedIn en het langsgaan bij bedrijven zet jij, in samenwerking met het bestuur, UniPartners Groningen op de kaart. Door vette projecten binnen te slepen en sterk Business2Business contact te onderhouden, bouw je mee aan een organisatie dat de brug slaat tussen student en bedrijf. Ook zal je leren omgaan met ons CRM-systeem Salesforce. De ervaring die je op doet in de Business Commissie is een waardevolle ervaring voor je toekomstige carrière. Lijkt je dit wat? Solliciteer dan direct!

 

Bij UniPartners bieden wij commissieleden daarnaast verschillende trainingen, sociale evenementen en de mogelijkheid om je kennis in de praktijk toe te passen. Je werkt samen in een hecht team en ontwikkelt jezelf door middel van een divers takenpakket. Creativiteit wordt bij ons gestimuleerd en je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën te realiseren! Naast hard werken biedt UniPartners ook veel gezelligheid op de wekelijkse commissieavonden en de UniPartners Community Events.

Interne organen

Herwin Kompagnie
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/herwinkompagnie/
Dick de Waard
Raad van Advies
Dick de Waard is voorzitter van de vakgroep Accountancy en directeur van de Executive Master of Accountancy bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar MVO aan University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez. Alsmede is hij registeraccountant en is hij als partner verbonden geweest aan EY Accountants LLP, waar hij 35 jaar heeft gewerkt.

https://www.linkedin.com/in/dick-de-waard-6538658/
Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Tom Berger
Raad van Toezicht
Tom Berger is co-founder van Devise Analytics en Start24.nl. Devise zet data om naar betrouwbare en begrijpelijke inzichten voor spoedzorg organisaties. Met Start24 helpt hij startende ondernemers op weg. Na zijn master Strategy & Innovation heeft hij voor verschillende snelgroeiende startups gewerkt in Berlijn.
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/
Lisanne Grimme
Raad van Toezicht
Lisanne Grimme is freelance strategisch consultant & digital tansformation manager. Ze werkt in verschillende branches (verzekeraars, banken, recyclin non-profit) en internationaal met focus op Nederland en Oost-Afrika.
https://www.linkedin.com/in/lisanne-grimme-9241b143/

Onze partners