Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch studenten consultancybureau gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 bieden wij Utrechtse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde zijn wanneer ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder, terwijl je ook nog eens lekker bijverdient! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

 

Vacatures Utrecht

Interesse in onderzoek, online platforms...
Vestiging Utrecht | Sociaal & Gedrag
Kom bij ons een doelgroep analyse doen voor het online platform voor zorgorganisaties!
Bekijken
Interesse in duurzaamheid en commercie?
Vestiging Utrecht | Maatschappij & Milieu
Kom bij ons een duurzaamheids-onderzoek doen naar Alliance Automotive Group!
Bekijken
Vacature - Rechtenstudent gezocht!
Vestiging Utrecht | Juridisch
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Utrecht?
Bekijken

Interne vacatures Utrecht

Vacature Parttime Bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2021 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature parttime bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2022 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature Business Development Commissie ...
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor de...
Bekijken

Bestuur

Cas van Motman
Voorzitter
Ik ben Cas van Motman, 23 jaar en ik studeer momenteel af aan de USBO. Naast zelf op zowel academisch- als praktisch vlak ervaring op te hebben gedaan binnen de consultancy, heb ik enorm veel zin om de uitdaging aan te gaan om in de rol van voorzitter zelf een adviesbureau te runnen. Het komende halfjaar zal ik me bezighouden met het zetten van een stap vooruit met Unipartners Utrecht; door focus op het algemene beleid, duurzame groei, sustainability & op het faciliteren van de ontwikkeling van mijn bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/casvanmotman/
Aram Verweij
Kwaliteitsmanager + vicevoorzitter
'Als kwaliteitsmanager ben ik de monitor van ons bestuur. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat de anderen hun werk goed kunnen doen. Ik controleer uitgaande documenten, houd overzicht over de systemen, en voer evaluaties met onze studentconsultants en samenwerkingspartners. Ik hou me ook bezig met de doelen voor de lange termijn. Mijn doel is om onze werkwijze te professionaliseren en te bouwen aan een duurzame ontwikkeling van Unipartners Utrecht!''Als kwaliteitsmanager ben ik de monitor van ons bestuur. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat de anderen hun werk goed kunnen doen. Ik controleer uitgaande documenten, houd overzicht over de systemen, en voer evaluaties met onze studentconsultants en samenwerkingspartners. Ik houd mij ook bezig met de doelen voor de lange termijn. Mijn doel is om onze werkwijze te professionaliseren en te bouwen aan een duurzame ontwikkeling van Unipartners Utrecht!'
https://www.linkedin.com/in/aram-verweij-0bab5b207/
Donna van der Sangen
HR-Manager
Ik ben Donna, 22 jaar, naast mijn werk als fysiotherapeut, doe ik een bestuursjaar bij UniPartners Utrecht. Als HR-manager zorg ik voor de ontwikkeling van het bestuur door middel van persoonlijke gesprekken en trainingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor dat het stokje goed wordt overgedragen naar een volgend bestuur. Ben je geïnteresseerd in een activiteit bij UniPartners Utrecht, je mag mij altijd benaderen om een kop koffie te drinken!
https://www.linkedin.com/in/donna-van-der-sangen-9513b6188/
Maaike Sonneveld
Financieel manager
Ik ben Maaike Sonneveld en ben komend jaar financieel manager van UniPartners Utrecht. Voor alle financiële zaken ben je bij mij aan het juiste adres en ik zal mij hierdoor ook met name bezig houden met alle in- en uitgaven en de boekhouding. Aan mij de taak om te kijken welke investeringen er gedaan kunnen worden om UniPartners duurzaam te laten groeien. Naast financieel manager ben ik ook sustainability manager, waarbij ik met sustainability managers van andere vestigingen ga kijken hoe UniPartners kan bij dragen aan sustainability goals.
https://www.linkedin.com/in/maaike-sonneveld
Floor Wieling
Accountmanager
Ik ben Floor, 23 jaar en afgelopen jaar heb ik mijn master Publiek Management afgerond. Voor dit jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging die mij wat dichter bij het bedrijfsleven en mooie organisaties zou brengen. Bij UniPartners kreeg ik de kans om een jaar lang een adviesbureau te runnen, waarbij ik de vakgebieden sales, consultancy én projectmanagement nog beter kan leren kennen en me eigen kan maken. Daarnaast ben ik in mijn rol als Accountmanager verantwoordelijk voor het warme klantenbestand van UniPartners Utrecht. Het komende half jaar ligt mijn focus op het verbeteren van de salesstrategie en het opstellen van een nieuw accountplan.
https://www.linkedin.com/in/floor-wieling
Diederik Schmetz
Acquisitiemanager
Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie en strategie van de koude acquisitie binnen het bestuur. Ook zal ik te vinden zijn op netwerkevenementen om mensen warm te krijgen over het concept van UniPartners. Door nieuwe contacten op te doen en samen te werken met veel verschillende organisaties hoop ik, naast UniPartners verder te laten groeien, mij zowel op persoonlijk als professioneel vlak door te kunnen ontwikkelen dit komende jaar.
https://www.linkedin.com/in/diederik-schmetz-721344178
Myrthe Hietkamp
Marketingmanager
Ik ben Myrthe, 22 jaar en studeer sociologie aan de UU. Naast mijn maatschappelijke interesse ben ik begonnen met een bestuursjaar bij UniPartners om het bedrijfs leven beter te leren kennen. Ik ben erg geinteresseerd aan de variatie aan organisaties waar wij mee samen werken. Naast de rol van projectmanager binnen de consultancy projecten die wij uitvoeren ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie van UniPartners Utrecht. Zo beheer ik de site en social-media accounts en bedenk ik, samen met marketingmanagers van de andere vestigingen binnen het UniPartners netwerk, promotie acties om studenten en bedrijven kennis te laten maken met al het moois dat UniPartners te bieden heeft.
https://www.linkedin.com/in/myrthe-h-423172124

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Alma Vermeulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/alma-vermeulen-99580a59/
Haro Kits
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harokits/
Inge Brinkman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ibrinkman/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Nienke Gooijer - Tiddens
Raad van Toezicht
In 2010 studeerde ik Internationale Bedrijfskunde aan de RUG en was ik op zoek naar een praktische aanvulling op mijn studie. Via een studiegenoot kwam ik in aanraking met UniPartners en dat leek me net de perfecte aanvulling. Dit omdat je samen met medebestuursleden mag ondernemen, financieel de onderneming gezond moet houden en om moet gaan met de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens mijn UniPartners tijd maakte ik deel uit van de halfjaarlijkse bestuurswissel en heb de functie van HR en koude acquisitiemanager gehad. Wat UniPartners me nu heeft opgeleverd is moeilijk in een paar woorden te omvatten, want het is vooral de gehele ervaring. In een paar woorden: doorzettingsvermogen, praktische kennis over het runnen van een bedrijf, saamhorigheid, teamwork, innovatie, van idee naar praktijk, besluitvorming (ook in moeilijke situaties), fouten maken, commerciële inzichten, relatiemanagement en nog veel meer. Dit heb ik allemaal in mijn verdere carrière kunnen gebruiken en heeft me ook mede gebracht waar ik nu carrière technisch ben. Na eerst een jaar te hebben gewerkt in de marktonderzoekshoek als projectmanager, voelde ik me meer aangetrokken tot het ICT adviesvak en daarbij behorende trainee programma’s. De vaardigheden en ervaringen uit mijn UniPartners tijd heb ik kunnen gebruiken om te kunnen starten en doorgroeien binnen Atos Consulting. Zelfs gedurende mijn sollicitatie traject van afgelopen jaar bij M&I/Partners heb ik zeker nog UniPartners anekdotes kunnen toepassen! Nu middels de Raad van Toezicht probeer ik de huidige besturen een handje te helpen en ben blij weer te zien dat er op sommige vlakken niet veel is verandert!
https://www.linkedin.com/in/hansschenk?authType=NAME_SEARCH&authToken=2PI1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13488644%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-7-7%2CtarId%3A1469444213004%2Ctas%3Ahans%20sche
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/
Projectteam assistent Berenschot
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Lees verder Bekijk alle projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Vestiging Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Lees verder Bekijk alle projecten