Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, neem dan contact met ons op! Wij komen graag in contact met nieuwe bestuurders voor februari 2022!

 

Wil jij in deze rare tijden een leuke uitdaging naast je studie, waarbij je samenwerkt met medestudenten en je netwerk uitbreidt.

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of stuur ons een mailtje zodat wij je er alles over kunnen vertellen in een online gesprek. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou. Maak van dit verloren jaar toch nog een succes en schrijf je in!

Contact opnemen Inschrijven

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar 2022-2023
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken
Event Commissie
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten, relevante werkervaring opdoen, je CV een boost geven...
Bekijken
Parttime Bestuursjaar 2021-2022
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Bekijken

Project vacatures

Vacature - uitvoeren van marktonderzoek
Vestiging Amsterdam | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners is op zoek naar een Bedrijfskundige student die beschikt over enige kennis van het uitvoeren van marktonder...
Bekijken
Vacature - Uitbreiden van HACCP level kw...
Vestiging Amsterdam | Voeding
UniPartners is op zoek naar een Food Safety Management georiënteerde student die beschikt over enige kennis van BRC imp...
Bekijken
Vacature - Onderzoek naar de wetten en r...
Vestiging Amsterdam | Voeding
UniPartners is op zoek naar een Food Safety georiënteerde student gespecialiseerd in Food Law and Regulatory Affairs
Bekijken

Bestuur

Robin Alink
Voorzitter
Hii! Mijn naam is Robin en ik ben sinds februari bestuurslid bij UniPartners. Momenteel vervul ik de functie van Voorzitter binnen het bestuur. Deze zomer heb ik mijn bachelor Business Administration afgerond. Momenteel probeer ik mij zoveel mogelijk te ontwikkelen naast mijn studie. Tijdens mijn bestuursjaar heb ik al veel geleerd over het samenwerken, omgaan met tegenslagen en nieuwe uitdagingen. Ik hoop dat ik samen met het bestuur nog veel mooie projecten kan gaan opzetten. Ik kijk uit naar mijn laatste UniPartners maanden!
https://www.linkedin.com/in/robin-alink-630a761a9/
Bo-nn Edelaar
Penningmeester
Hi! Ik ben Bo-Ann, en ik heb mijn bachelor International Business administration afgerond afgelopen jaar. In Augustus ben ik begonnen met mijn bestuursjaar bij UniPartners Amsterdam als penningmeester. Dit biedt mij de kans om kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan in de praktijk te brengen. Naast UniPartners hou ik me dit jaar bezig met mijn werkstudentschap en een vrijwilligersorganisatie. Ik kijk er naar uit om dit jaar een succesvol en gezellig jaar te beleven met de rest van mijn bestuur.
https://www.linkedin.com/in/bo-ann-edelaar-2751b51a3/
Anastasia Peer
HR-manager
Hi! Ik ben Anastasia en ik ben momenteel de HR-manager van UniPartners Amsterdam. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie Psychologie en loop stage bij Deloitte. Als HR ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieprocedures van zowel nieuwe bestuursleden als commissieleden als studentconsultants. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het regelen van interessante trainingen en een leuke maandafsluiting. Ik heb heel veel zin om me aankomend jaar bezig te houden met nieuwe projecten, evenementen en natuurlijk met elkaar!
https://www.linkedin.com/in/anastasia-peer-7a3894203/
Norbert Kempen
Salesmanager
Hi ik ben Norbert,
Business Analytics Master student en salesmanager bij Unipartners. Als salesmanager ben je voornamelijk bezig met acquisitie. Dit doe je door naar netwerk borrels te gaan, een kop koffie te drinken bij een bedrijf of een online meeting in te plannen. Hier ga je in gesprek met bedrijven om projecten binnen te halen. Zo leer je allerlei takken in het bedrijfsleven kennen. Het leuke aan Unipartners is dat je echt in teamverband een bedrijf aan het runnen bent. Een unieke kans om ontzettend veel van te leren maar die wel samen gaat met veel gezelligheid.
https://www.linkedin.com/in/norbert-kempen-21a4481b8/
Juliët van Otterloo
Salesmanager
Hi! Mijn naam is Juliët van Otterloo en ik ben in september begonnen met de master Business Administration - Strategy & Organization aan de VU. Daarnaast ben ik ook begonnen als Sales Manager bij UniPartners Amsterdam en houd ik me voornamelijk bezig met de acquisitie, het binnenhalen van projecten en het contact met bedrijven. Een bestuursjaar bij UniPartners is voor mij een mooie kans om ervaring op te doen omtrent ondernemerschap. Ik hoop dit jaar veel te leren en er een succesvol jaar van te maken met z’n allen!
https://www.linkedin.com/in/julietvanotterloo/
Julia Rooth
Marketing-& Event manager
Hi! Ik ben Julia Rooth en naast mijn studie Psychologie aan de VU ben ik de Marketing-& Event manager van UniPartners Amsterdam. Zo zorg ik bijvoorbeeld voor alle social media content en houd ik mij bezig met het organiseren van evenementen, zoals het JEW’22! Mijn doel voor dit komende bestuursjaar is om UniPartners Amsterdam nog beter op de kaart te zetten voor studerend & werkend Amsterdam. Ik heb erg veel zin om dit komende jaar met mijn medebestuurders en commissieleden aan de slag te gaan!
https://www.linkedin.com/in/julia-rooth-11b22a1b0/
Maud van Vuuren
Kwaliteitsmanager
Hoiii!! Mijn naam is Maud en ik ben sinds september bestuurslid bij UniPartners Amsterdam, mijn functie is Kwaliteitsmanager. Ik heb een controlerende en coördinerende rol binnen het bestuur en zorg dat de kwaliteit blijft gewaarborgd binnen UniPartners Amsterdam. Naast UniPartners studeer ik rechten aan de UvA en ben ik derdejaars student. Ook ben ik op dit moment bezig met mijn minor aan de Universiteit Utrecht. Naast UniPartners en mijn studie geniet ik ook volop van het studentenleven en alles wat daarbij komt kijken.
Ik zou een bestuursjaar bij UniPartners aanraden, omdat je veel ervaring opdoet in de praktijk, waarvan ikzelf niet had verwacht deze ooit op te doen tijdens mijn studie. Daarnaast verbreedt het je netwerk, leer je een leuke groep mensen kennen en onderscheidt het je van anderen. Want hoeveel studenten hebben nou al hun eigen onderneming gerund?
https://www.linkedin.com/in/maudvanvuuren/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Rogier Bolkestein
Deloitte
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies
Yvette Taminiau
VU Amsterdam

Afgeronde projecten

IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Concurrentieanalyse
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Big four consultancy
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 757 9970
E-mail: amsterdam@unipartners.nl