Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, neem dan contact met ons op! Wij komen graag in contact met nieuwe bestuurders voor september 2021!

 

Wil jij in deze rare tijden een leuke uitdaging naast je studie, waarbij je samenwerkt met medestudenten en je netwerk uitbreidt.

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of stuur ons een mailtje zodat wij je er alles over kunnen vertellen in een online gesprek. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou. Maak van dit verloren jaar toch nog een succes en schrijf je in!

Contact opnemen Inschrijven

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Parttime Bestuursjaar 2021-2022
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Bekijken
Parttime bestuursjaar 2020-2021
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Bekijken
Commissies
Vestiging Amsterdam | Commissie
Deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten en relevante werkervaring opdoen.
Bekijken

Project vacatures

Vacature - uitvoeren van marktonderzoek
Vestiging Amsterdam | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners is op zoek naar een Bedrijfskundige student die beschikt over enige kennis van het uitvoeren van marktonder...
Bekijken
Vacature - Uitbreiden van HACCP level kw...
Vestiging Amsterdam | Voeding
UniPartners is op zoek naar een Food Safety Management georiënteerde student die beschikt over enige kennis van BRC imp...
Bekijken
Vacature - Onderzoek naar de wetten en r...
Vestiging Amsterdam | Voeding
UniPartners is op zoek naar een Food Safety georiënteerde student gespecialiseerd in Food Law and Regulatory Affairs
Bekijken

Bestuur

Emma Bloem
Voorzitter
Hi! Ik ben Emma Bloem en sinds februari Voorzitter van UniPartners Amsterdam. Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie, het begeleiden en ondersteunen van mijn bestuursgenoten maar natuurlijk ook voor het binnenhalen van uitdagende projecten. Elke maand vertegenwoordig ik mijn vestiging tijdens het Voorzittersoverleg met de voorzitters van de overige 11 vestigingen van UniPartners. Juist dit nationale netwerk maakt een bestuursjaar bij UniPartners zo leerzaam en bijzonder. Verder studeer ik Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, heb een minor in Sustainability Management gevolgd en hoop in september mijn studie te vervolgen in Canada! Tot die tijd ga ik er samen met mijn bestuur een mooie tijd van maken, waarin ik niet alleen ontzettend veel leer maar ook ontzettend veel plezier heb.
https://www.linkedin.com/in/ejmbloem/
Pranay Lakshman
Penningmeester
https://www.linkedin.com/in/pranay-lakshman-3648501a1/
Marthe Pot
HR-manager
Hoi! Even voorstellen! Mijn naam is Marthe, 20 jaar en studeer Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden. Sinds februari vervul ik de HR-functie binnen UniPartners Amsterdam. Als HR-Manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van student consultants, commissie- en bestuursleden. Daarnaast zorg ik ervoor dat iedereen zich fijn voelt binnen het bestuur en organiseer ik elke maand een leuke activiteit zodat we, ondanks Corona, er een geweldig jaar van kunnen maken!
https://www.linkedin.com/in/marthe-pot-b6aa5a1b7/
Anastasia Peer
Sales manager
Hi! Mijn naam is Anastasia en zit in mijn tweede jaar van de studie Psychologie aan de VU. Aankomend jaar zal ik de functie van Sales Manager op mij nemen binnen UniPartners Amsterdam. Ik houd mij vooral bezig met het binnenhalen van projecten en contact met bedrijven. Samen met de rest van mijn bestuursleden kunnen we dan de juiste Student Consultant op het juiste project zetten. Bij UniPartners ben je veel in contact met elkaar, leer je ontzettend veel nieuwe dingen en word je uitgedaagd om naast je studie ook nieuwe dingen binnen het bedrijfsleven te ontdekken.
https://www.linkedin.com/in/anastasia-peer-7a3894203/
Robin Alink
Marketing manager
Hoi! Mijn naam is Robin Alink, 22 jaar en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Business Administration aan de UvA. In februari ben ik begonnen binnen UniPartners Amsterdam en vervul ik de functie van Marketing Manager. Ik ben verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van UniPartners Amsterdam bij zowel studenten als bedrijven. Ik houd mij voornamelijk bezig met het creëren van content voor onze sociale media kanalen. Ik hoop tijdens mijn bestuursjaar veel te kunnen leren en meer praktijkervaring op te doen.
https://www.linkedin.com/in/robin-alink-630a761a9/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Rogier Bolkestein
Deloitte
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies
Yvette Taminiau
VU Amsterdam

Afgeronde projecten

IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Concurrentieanalyse
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Big four consultancy
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 757 9970
E-mail: amsterdam@unipartners.nl