Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Zo zijn wij momenteel weer op zoek naar bestuursleden voor februari 2021!

 

Wil jij in deze rare tijden een leuke uitdaging naast je studie, waarbij je samenwerkt met medestudenten en je netwerk uitbreidt.

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of stuur ons een mailtje zodat wij je er alles over kunnen vertellen in een online gesprek. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou. Maak van dit verloren jaar toch nog een succes en schrijf je in!

Contact opnemen Inschrijven

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar 2020-2021
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Bekijken
Commissies
Vestiging Amsterdam | Commissie
Deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten en relevante werkervaring opdoen.
Bekijken
Parttime Bestuursjaar
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Bekijken

Project vacatures

ICT communicatie consultant.
Vestiging Amsterdam | IT & Data
UniPartners is op zoek naar een ICT-georiënteerde student voor het analyseren en adviseren van het ICT-bedrijf Intermac...
Bekijken
QualityWorkx
Vestiging Amsterdam | Economie & Bedrijfskunde
We zijn opzoek naar een sales consultant voor een start-up uitzendbureau in de zorgsector.
Bekijken
Optimaliseren Analysetool Managementteam...
Vestiging Amsterdam | IT & Data
Wil jij part-time aan de slag gaan als studentconsultant en een data-tool ontwikkelen? Dan is deze vacature echt iets vo...
Bekijken

Bestuur

Annefleur Noppers
Voorzitter
Hoi, mijn naam is Annefleur! Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor zowel de interne als de externe coördinatie. Dit houdt in het motiveren en leiding geven van ons bestuur en deelnemen aan het landelijke voorzittersoverleg, waar beslissingen worden genomen voor het gehele netwerk. Daarnaast neem ik deel aan het Strategie & Beleid TaskTeam van UniPartners, waarbij we ons richten op de grote lijnen en uitdagingen van ons netwerk voor de lange termijn. Naast mijn studie Bestuur- en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, geeft dit bestuursjaar de mogelijkheden om in contact te komen met ambitieuze studenten door het hele land en om een onderneming te runnen samen met de andere bestuursleden!
https://www.linkedin.com/in/anoppers/
Pranay Lakshman
Penningmeester
https://www.linkedin.com/in/pranay-lakshman-3648501a1/
Bouchra El Haddaf
HR Manager
Hoi, mijn naam is Bouchra! Ik ben dit jaar begonnen met een bestuursjaar bij UniPartners Amsterdam naast mijn studie Bestuurs- en organisatie wetenschappen. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de studentconsultants voor verschillende projecten. Ook zorg ik voor het organiseren van verschillende trainingen die bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van de bestuursleden. Een bestuursjaar bij UniPartners biedt mij de kans om een eigen consultancy organisatie te runnen in samenwerking met de rest van het bestuur, wat natuurlijk leuke uitdaging is!
https://www.linkedin.com/in/bouchra-el-haddaf-48092b1a0/
Marthe Pot
Acquisitiemanager
https://www.linkedin.com/in/marthe-pot-b6aa5a1b7/
Daniël Sewuster
Kwaliteitsmanager
Daniël hier!
Met de studies rechtsgeleerdheid en bedrijfskunde was het eens tijd om de breed vergaarde kennis in de praktijk te brengen. Natuurlijk viel hierbij de keuze voor UniPartners Amsterdam! Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners vanwege het grote landelijke netwerk en de gedeelde visie om in een professionele setting te werken aan onze skills en vaardigheden voor de toekomst.

Binnen ons bestuur vervul ik de functie van Kwaliteitsmanager, waarbij ik een controlerende en coördinerende rol op mij neem. Denk hierbij aan het oplossen van problemen bij de voortgang van aangenomen projecten en het waarborgen van de kwaliteit van het af te leveren product.

Ik kijk ontzettend uit naar de verdere samenwerking met mijn bestuursgenoten en de ambitieuze student consultants van UniPartners.
https://www.linkedin.com/in/daniël-sewuster-9567b91b6/
Sanna Bessem
Accountmanager
Hoi ik ben Sanna! Naast mijn studie bestuurs- en organisatie wetenschappen, ik ben afgelopen februari begonnen met een bestuursjaar bij UniPartners. Als Accountmanager hou ik mij bezig met het beheer van de bestaande contracten en het binnen halen van nieuwe projecten. Bij UniPartners run je je eigen onderneming samen met de andere bestuurders.
https://www.linkedin.com/in/sbessem
Emma Bloem
Marketingmanager
Hoi, mijn naam is Emma! Naast mijn bestuursjaar ben ik derdejaars student aan de VU. Momenteel volg ik de minor: Sustainability: Management and Innovation. Dit jaar ben ik Marketingmanager en liggen er veel uitdagingen op het gebied van sociale media in verband met Covid-19. Helaas kunnen we dit jaar geen acties organiseren op de VU maar dat maakt mijn functie niet minder uitdagend en leuk! Ik kijk uit naar de rest van het jaar!
https://www.linkedin.com/in/ejmbloem/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Rogier Bolkestein
Deloitte
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies

Afgeronde projecten

IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Concurrentieanalyse
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Big four consultancy
Vestiging Amsterdam | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 757 9970
E-mail: amsterdam@unipartners.nl