Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, neem dan contact met ons op! Wij komen graag in contact met nieuwe bestuurders voor februari 2023!

 

Wil jij een leuke uitdaging naast je studie, waarbij je samenwerkt met medestudenten en je netwerk uitbreidt.

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of stuur ons een mailtje zodat wij je er alles over kunnen vertellen in een online gesprek. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou. Maak van dit jaar een succes en schrijf je in!

Contact opnemen Inschrijven

Upcoming Event

UniPartners Amsterdam Consultancy Day

Op 12 april 2023 organiseert Unipartners Amsterdam de eerste editie van de UPA Consultancy Day. Op deze dag zullen verschillende consultancy bedrijven uit diverse sectoren workshops verzorgen op de Vrije Universiteit van Amsterdam voor studenten. Deze bedrijven zijn er sowieso bij:
KPMG, Gupta Strategies, Integrand, ACE Company
De workshops duren tussen de anderhalf tot drie uur en meedoen is gratis! Dit is jouw kans om op een interactieve manier kennis te maken met consultancy bedrijven! Daarnaast is er een lunch waarbij je de ultieme gelegenheid hebt om te netwerken.
De tijdsloten zijn:
10:00 tot 14:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur
Wil je graag heel de dag aanwezig zijn? Je inschrijven voor beide tijdsloten kan uiteraard ook!
Geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaande link en upload je CV (verplicht):

Inschrijf Formulier UPA Consultancy Day

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar 2023
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken
Event Commissie 2022/2023
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten, relevante werkervaring opdoen, je CV een boost geven...
Bekijken
Parttime bestuursjaar 2022-2023
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken

Project vacatures

Vacature - Systeem Update
Vestiging Amsterdam | Voeding
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die, voor de markt waar Suntory op opereert, een volledig systeem updat...
Bekijken
Vacature - Inventarisering van onderzoek...
Vestiging Amsterdam | IT & Data
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die systematisch het AI-ecosysteem binnen het Nederlandse onderzoek en ...
Bekijken
Vacature - Schrijven beleidsplan
Vestiging Amsterdam | Maatschappij & Milieu
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die het leuk vindt om een beleidsplan te schrijven.
Bekijken

Bestuur

Sam van Rijnsoever
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Sam en ik ben komend half jaar de voorzitter van UniPartners Amsterdam. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks motiveren en coördineren van het bestuur om samen zo veel mogelijk uit dit jaar te halen! Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijke netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor de interne en externe organen, zoals de Raad van Advies. Buiten UniPartners volg ik de Master Environmental Economics en zit ik bij Surfvereniging Derm.
https://www.linkedin.com/in/samvanrijnsoever/
Cherwin Klinkenberg
Penningmeester
Hi! Ik ben Cherwin, en ik vervul sinds september de functie Financial Manager bij UniPartners Amsterdam. Daarnaast ben ik in september begonnen met de pre-master Stochastics and Financial Mathematics aan de UvA. Dankzij mijn achtergrond in econometrie en ervaring in de financiële wereld grijp ik financiële vraagstukken met beide handen aan. Als Financial Manager houd ik toezicht op de financiële stand van zaken van UniPartners Amsterdam. Zo ben ik verantwoordelijk voor de begroting, het factureren, uitbetalen van loon en het betalen van belasting. Dit geeft mij de kans om naast mijn studie mijn communicatieve, organisatorische en boekhoudvaardigheden verder te ontwikkelen. Naast dat ik een belangrijke schakel vorm ben ik onderdeel van een gedreven en gezellig team. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en veel te leren in een hechte groep van bestuurders.
https://www.linkedin.com/in/cherwinklinkenberg/
Larissa Pino
HR-manager
Hi! Ik ben Larissa en naast mijn studie Bedrijfskunde aan de VU ben ik dit komende halfjaar de HR-manager van UniPartners Amsterdam. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van zowel de beste studentconsultants voor projecten als nieuwe bestuurs- en commissieleden van onze vestiging. Daarnaast zal ik mij focussen op interne begeleiding, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele groei van bestuur-en commissieleden.  Zo houd ik mij bijvoorbeeld bezig met het organiseren van teambuilding activiteiten en onze vaste maandelijkse feedbackmomenten. Ook zorg ik ervoor dat wij trainingen en workshops krijgen van bedrijven, dus mocht jij of jouw bedrijf een training willen geven? Neem dan vooral contact met me op!
https://www.linkedin.com/in/larissa-pino-169b711b5/
Eline de Ronde Bresser
Acquisitie Manager
Hi! Ik ben Eline, European Studies student aan de UvA en Acquisitie Manager bij UniPartners Amsterdam. Als acquisitiemanager ben ik voornamelijk bezig met het binnenhalen van projecten en het contact met bedrijven. Dit doe je door naar netwerkborrels te gaan, een kop koffie te drinken bij een bedrijf of een online meeting in te plannen. Zo leer je allerlei takken in het bedrijfsleven kennen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de andere acquisitie managers mooie projecten binnen te halen!
https://www.linkedin.com/in/eline-de-ronde-bresser-80b1971b8/
Thijmen van Hessen
Acquisitie & IT-Manager
Hi! Mijn naam is Thijmen en ik studeer Environment & Resource Management. Naast mijn studie ben ik Acquisitie & IT-manager bij UniPartners Amsterdam. Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe bedrijven als klant. Ook houd ik me bezig met het organiseren van een consultancy dag en nieuwe samenwerkingen met partners op het gebied van duurzaamheid. Het leuke aan Unipartners is dat je echt in teamverband een bedrijf aan het runnen bent. Een unieke kans om ontzettend veel van te leren, maar die wel samengaat met veel gezelligheid! Ik kijk er erg naar uit om met mijn Amsterdamse team op bezoek te gaan in andere steden om Unipartners collega’s te leren kennen.
https://www.linkedin.com/in/thijmen-van-hessen-47437620b/
Maya Gnoth
Acquisitie Manager
Hi! Ik ben Maya en naast mijn master Business Administation: strategy and organization, ben ik Acquisitiemanager van UniPartners Amsterdam. Ik ben aankomend jaar voornamelijk verantwoordelijk voor het binnen halen van projecten door connecties te maken via LinkedIn of het bezoeken van evenementen zoals netwerkborrels. Daarnaast is dit ook een leuke manier om mijn netwerk te vergroten. Ik ben ervan overtuigd dat dit bestuursjaar een perfecte aanvulling zal zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ik kijk er naar uit meer kennis op te doen in verschillende sectoren. Daarnaast heb ik super veel zin in een gezellig jaar met mijn bestuur!
https://www.linkedin.com/in/maya-gnoth-5ba1731a0/
Eleanor van Dijk
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Eleanor en ik ben sinds september bestuurslid bij UniPartners Amsterdam als kwaliteitsmanager. Ik heb een controlerende en coördinerende rol binnen het bestuur en zorg dat de kwaliteit blijft gewaarborgd binnen UniPartners Amsterdam. Naast UniPartners studeer ik Science and Business Management aan UU, na een bachelor Biomedical Sciences te hebben voltooid aan de VU. Met veel enthousiasme ben ik begonnen aan dit bestuursjaar en kijk ik uit naar de ervaringen en persoonlijke ontwikkelingen die ik samen met mijn bestuursgenoten ga ondervinden.
https://www.linkedin.com/in/eleanorvandijk/
Lisanne Schaveling
Event & Sustainability Manager
Hi! Ik ben Lisanne Schaveling, master student psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en Event & Sustainability manager bij UniPartners Amsterdam. Als Event manager ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen, zoals bijvoorbeeld de consultancy day. Ik probeer met deze evenementen de naamsbekendheid van UniPartners onder zowel studenten als bedrijven te vergroten. Als Sustainability manager ben ik verantwoordelijk voor de duurzaamheid van UniPartners Amsterdam. Zo kijk ik hoe we als UniPartners Amsterdam zelf én in onze projecten kunnen verduurzamen. Ik hoop dat ik binnen mijn twee functies bij Unipartners Amsterdam een informatieve en maatschappelijke bijdrage kan leveren aan studenten voor hun toekomstige (duurzame) carrière.
https://www.linkedin.com/in/lisanneschaveling/
Myrte Vroemen
Marketingmanager
Hi! Mijn naam is Myrte en naast mijn studie Consultancy & Organizational Development aan de UVA, ben ik de Marketing Manager van UniPartners Amsterdam. Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, onder zowel studenten als bedrijven. Ook ben ik verantwoordelijk voor de representatie van Unipartners op social media. Het leuke aan dit bestuursjaar vind ik dat je elke dag in contact staat met allerlei partijen en ontzettend veel leerzame trainingen volgt. Mijn doel voor het komende halfjaar is het nog beter op de kaart zetten van UniPartners Amsterdam!
https://www.linkedin.com/in/myrte-vroemen-b76790162/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies
Yvette Taminiau
VU Amsterdam
Sandra van Blitterswijk
ABN Amro

Afgeronde projecten

Marktonderzoek
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Wet- en regelgeving onderzoek
Vestiging Amsterdam | Voeding
...
Lees verder Bekijk alle projecten
IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +316 57 04 25 93
E-mail: amsterdam@unipartners.nl