Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Uitbreidingsstrategie voor een ZZP-er
Vestiging Rotterdam | Sociaal

Bedrijfsinformatie

POS biedt ambulante begeleiding in de thuiszorg, zoals maatschappelijke, administratieve en persoonlijke begeleiding. POS heeft momenteel ongeveer 7 à 8 cliënten die zij ondersteunt. POS heeft direct te maken met de gemeente. De gemeente geeft namelijk een indicatie per cliënt. Vanuit deze indicatie komt een budget vrij voor de zorg van de cliënten. 

Projectomschrijving

In dit onderzoek heeft onze consultant, Isabelle van den Heuvel,  gepoogd om verschillende bedrijfsvormen te onderzoeken en hun efficiëntie voor POS te achterhalen. Wat zijn de kosten en wat zijn de baten? Welke wetten en regels komen er allemaal kijken bij zo’n uitbreiden? Is het voordeling? Wat is zij allemaal verplicht om te regelen? Hier heeft Isabelle in een aantal werken een mooi advies over kunnen uitbrengen.

Referentie student

Voor dit project heb ik een uitbreidingsstrategie opgesteld voor een kleine onderneming in de thuiszorg uit Rotterdam. Ik kreeg veel zelfstandigheid, vrijheid en vertrouwen van zowel de opdrachtgever als van UniPartners, wat ik als zeer prettig ervaarde.

Tegelijkertijd bood dit project een uitdaging, zoals het neerzetten van een goed rapport zonder exacte eisen. Wanneer ben je nou écht tevreden? En voldeed het rapport aan de verwachtingen van de opdrachtgever? Vragen waardoor je jezelf tegen komt, maar ook waar je weer veel van leert.

Kortom, een hele leuke en leerzame ervaring en daarom raad ik andere studenten ook zeker aan ook een project bij UniPartners te gaan doen!

Meer projecten

Nieuwe HR-strategie voor Lehmann & Troos...
Vestiging Rotterdam | Sociaal
Ontwikkelen van een HR-strategie ter bevordering van de aantrekking en retentie van jong commercieel personeel.
Bekijken
Interne en externe protocollen: privacy...
Vestiging Rotterdam | Sociaal
Dit project stond in het teken van het uitwerken en formaliseren van de interne en externe protocollen voor de beveiligi...
Bekijken
Sustainability Plan voor itelligence
Vestiging Rotterdam | Sociaal
Er is onderzoek gedaan naar de CO2-voetafdruk van itelligence met het oog op deze zoveel mogelijk te minimaliseren.
Bekijken