Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Diverse softwareontwikkelingsopdrachten
Vestiging Groningen | Technisch

Bedrijfsinformatie

In 1932 is bij wet de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek opgericht: TNO. Het doel van TNO is om kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Als publiekrechtelijke organisatie heeft TNO een onafhankelijke positie. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

 

Projectomschrijving

Onze opdrachtgever doet onderzoek binnen Nederland naar de infrastructuur van Rotterdam. Hierin worden verschillende datasets combineert om hier relevante conclusies uit te trekken.

De studentconsultant werkt aan verschillende opdrachten met een verschillende context. Zo maakt de studentconsultant een overzichtelijke dataset van alle evenementen rondom Rotterdam met gebruik van verschillende technieken zoals webcrawling. Verder maakt de student een dataset waar met gebruik van een algoritme gegevens van verschillende auto ongelukken aan wegsegmenten kunnen worden gekoppeld.

Meer projecten

Duurzame inzetbaarheid
Vestiging Groningen | Technisch
Bekijken
ERP systemen analyse
Vestiging Groningen | Technisch
Een shortlist van drie ERP systemen is opgesteld voor Anl'eau zodat het bedrijf een goed besluit kan maken welke te impl...
Bekijken
Digitalisering marketingstrategie
Vestiging Groningen | Technisch
ZINN heeft UniPartners Groningen gevraagd de huidige cliënttevredenheidsenquêtes te analyseren, aan te scherpen en ver...
Bekijken