Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Project

Optimaliseren van het productieproces
Vestiging Groningen | Economisch

Bedrijfsinformatie

TikTak Segafredo/Zanetti is een koffiefabriek in Groningen en onderdeel van een van de grootste koffieproducenten ter wereld, de Massimo Zanetti Beverage Group. Naast het produceren van de bekende Segafredo Zanetti Espresso, hebben ze ook hun eigen label TikTak met het predicaat hofleverancier. Op de locatie in Groningen wordt ruwe koffie verwerkt tot het eindproduct klaar voor consumptie.

Projectomschrijving

Onze studentconsultant heeft het volledige productieproces binnen TikTak in kaart gebracht. Hierbij is vooral gefocust op bottlenecks en ervaring van werknemers. Verder is er gekeken naar de beschikbaarheid en het gebruik van data binnen de processen. Uiteindelijk zijn op basis hiervan aanbevelingen gedaan die het productieproces verbeteren. Zo kan TikTak in de toekomst efficiënter werken!

Referentie bedrijf

Tiktak was zeer tevreden over de gang van zaken. Ze hebben laten weten dat ze geholpen zijn naar volle tevredenheid en het eindresultaat heeft opgeleverd wat ze er van verwacht hadden. De aanbevelingen helpen TikTak om het productieproces verder te verbeteren.

Referentie student

De studentconsultant heeft het project als zeer interessant ervaren. De in de studie opgedane kennis in de praktijk brengen bij een grote naam als Segafredo Zanetti is een waardevolle ervaring.

Meer projecten

Creëren van een open basis-stack
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek doen naar het digitaler maken van het productieproces
Bekijken
Optimaliseer bedrijfsprocessen bij Ambul...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek hoe het uitvragen van de jaarrapportages efficiënter kan en moet worden geïmplementeerd.
Bekijken
Marktonderzoek en onderzoek naar naamsbe...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek doen naar de huidige en toekomstige markt van schuimbeton.
Bekijken