This search form (with id 1) does not exist!

Project

Optimaliseer bedrijfsprocessen bij Ambulancezorg
Vestiging Groningen | Economisch

Bedrijfsinformatie

Ambulancezorg Nederland is de overkoepelende organisatie van de 25 regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) die het ambulancevervoer in Nederland verzorgen. Haar taak is het vertegenwoordigen van de sector tegenover overheden, organisaties en instanties. AZN zorgt ervoor dat de RAV’s kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg kunnen bieden.

Projectomschrijving

Elk jaar brengt AZN het sectorkompas ambulancezorg uit met daarin de cijfers van de landelijke ambulancezorg. De onderliggende regionale cijfers staan in het tabellenboek, waar verder ook grafieken en kaarten in zijn opgenomen ter illustratie van het cijfermateriaal. Het uitvragen van deze data bij de 25 verschillende RAV’s is een tijdrovende en foutgevoelige klus. UniPartners Groningen heeft onderzocht hoe het uitvragen van de jaarrapportages verbeterd kan worden en dit vervolgens geïmplementeerd zodat Ambulancezorg Nederland efficiënter kan werken.

Referentie student

“Ik ben blij dat ik met dit project een bijdrage heb kunnen leveren aan AZN! Daarnaast vond ik het leuk om een uitstapje te maken naar de praktijk tijdens mijn studie.”

Meer projecten

Marktonderzoek en onderzoek naar naamsbe...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek doen naar de huidige en toekomstige markt van schuimbeton.
Bekijken
Maatschappelijke betrokkenheid analyse
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar hoe je jongeren het beste kunt motiveren om maatschappelijk betrokken te raken en te blijven.
Bekijken
Kwantitatief onderzoek naar speciaal ond...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar de leerlingen instroom van reguliere basisscholen naar het speciale basisonderwijs (SBO) en het speciale ...
Bekijken