Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Help Anchor Insurance met een optimalisatievraagstuk bij een mobiliteitsprobleem
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Anchor Insurance is een verzekeringsbedrijf dat is gespecialiseerd in de maritieme sector. Binnen het bedrijf bevindt zich veel kennis en expertise, omdat ze enkel werken met ervaren werknemers. Ook staat de klant bij Anchor Insurance centraal.

Projectomschrijving

Anchor Insurance gaat in 2022 verhuizen van een pand in Kralingen, naar een nieuw pand in het centrum van Rotterdam.  De locatie is centraler gelegen, alleen zullen er minder parkeerplekken zijn. Voor Anchor Insurance zou het voordeliger zijn als minder werknemers met een leaseauto naar het kantoor toe zouden komen. Het is daarom nodig om per individuele werknemer een optimaal reisplan van huis naar kantoor en terug te maken.

 

Het doel van dit project is om de mobiliteit van verschillende werknemers te optimaliseren aan de hand van een mobiliteitsmodel. Hierdoor kan een inzicht worden gecreeërd om werknemers op de meest efficiënte manier te vervoeren naar hun nieuwe werkplaats. Tevens zal er een overkoepelend mobiliteitsoptimalisatieplan worden geschreven, zodat wanneer het bedrijf groeit, er voor iedere nieuwe werknemer gemakkelijk een optimale route naar het kantoor uitgestippeld kan worden.

 

Voor dit project zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare studenten met een sterk analytisch vermogen en wiskundige vaardigheden.

Meer projecten

Marktonderzoek
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een marktonderzoek uitgevoerd voor Alphatron
Bekijken
Risicoanalyse
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een risicoanalyse uitgevoerd voor PCBO
Bekijken
Juridische toetsing contracten
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een juridische toetsing gedaan voor contracten van INNSO
Bekijken