This search form (with id 1) does not exist!

Project

VandeGrijp: Leaders in pipes & Parts
Vestiging Delft | Technisch

Bedrijfsinformatie

VandeGrijpis een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van buizen en de verhuur van leidingsystemen. Het bedrijf heeft zijn vestiging in Papendrecht en heeft circa zeventig werknemers in dienst. De voornaamste toepassingsgebieden van deze buizen zijn de offshore industrie en water(leidingen).

Projectomschrijving

Binnen dit project heeft een Junior Consultant met een materiaalkundige achtergrond VandeGrijp geholpen in het verbeteren van haar lastechnieken. De Junior Consultant heeft hiertoe de huidige situatie in kaart gebracht en aan de hand van de onderzoeksresultaten enkele adviezen geformuleerd met betrekking tot VandeGrijps lasproces. Tot slot heeft de Junior Consultant informatie verschaft over de laatste ontwikkelingen binnen de lastechniek en de relevantie van deze technieken voor VandeGrijp.

Referentie bedrijf

Een heldere samenwerking door snel begrip van onze wensen. – Richard van Hemert (Managing Director)

Referentie student

Ik heb de afgelopen periode met erg veel plezier het onderzoek naar lasoptimalisatie uitgevoerd. Goed om te merken dat met de kennis van de Technische Universiteit Delft verbeterpunten kunnen worden aangedragen om het lasproces binnen het bedrijf te verbeteren. Dit geeft veel voldoening.

Meer projecten

Elkem
Vestiging Delft | Technisch
Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica.
Bekijken
Horticoop
Vestiging Delft | Technisch
Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de verschillende gebieden.
Bekijken
Centralisatie Activiteitenkalender
Vestiging Delft | Technisch
Bekijken