Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Literatuuronderzoek naar Blended Learning
Vestiging Groningen | Sociaal

Bedrijfsinformatie

Noorderpoort is één van de grootste ROC’s van Noord-Nederland met scholen in de provincie Groningen en in Assen. Naast mbo-opleidingen biedt Noorderpoort ook andere studiemogelijkheden, zoals bedrijfstrainingen en – opleidingen, cursussen en inburgeringstrainingen.

Projectomschrijving

Binnen Noorderpoort zijn twee docentonderzoekers aangenomen om een inventarisatie te doen naar blended learning. Onze studentconsultant heeft de docentonderzoekers ondersteund en heeft onderzoek gedaan naar de ontwikkeling en toepasbaarheid van Blended Learning binnen het onderwijs van Noorderpoort, een onderwerp dat door de coronacrisis nog relevanter is geworden.

Referentie bedrijf

De opdrachtgever heeft het volgende over onze dienstverlening gezegd: “UniPartners levert kwaliteit die je ook van een gerenommeerd adviesbureau zou verwachten, waarbij de gehoopte wetenschappelijke onderbouwde ondersteuning is gerealiseerd.”

Referentie student

“Om eerlijk te zijn wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten maar ik heb me de afgelopen maanden enorm geïnteresseerd in digitaal onderwijs en Noorderpoort. Veel meer geleerd dan dat ik in het begin had gedacht en daarnaast vond ik het ook heel leuk om inzicht te krijgen bij een organisatie als Noorderpoort.”

Meer projecten

Het controleren en opstellen van de alge...
Vestiging Groningen | Sociaal
Risico’s met betrekking tot toekomstige protocollen afgedekt
Bekijken
Brainstorm over beleggingsstrategie
Vestiging Groningen | Sociaal
Het ontwikkelen van een investeringstool om de koers van aandelen te bepalen.
Bekijken
Het ontwikkelen van een sociale kaart
Vestiging Groningen | Sociaal
Het ontwikkelen van een sociale kaart in MyMaps, waardoor zorginstellingen en seniorenwoningen in kaart zijn gebracht.
Bekijken