Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Interne processen
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Medisch centrum Loudon is een medisch centrum waarin zich huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek bevinden. Ook geven zij advies en vaccinaties aan reizigers. Het bedrijf heeft twee vestigingen, beide gelegen in Den Haag.

Projectomschrijving

Onze student consultant heeft onderzoek gedaan naar een optimale organisatiestructuur voor Medisch Centrum Loudon. Door de sterke groei in de afgelopen jaren is de organisatiestructuur verwaterd. De communicatie, organisatiestructuur, het personeelsmanagement en de bereikbaarheid richting het personeel zijn hierbij onderzocht. Hieruit is een bedrijfsmodel opgesteld waarin de organisatiestructuur verwerkt staat, bij wie de werknemers terecht kunnen en hoe de communicatielijnen eruit zien. Ook is in het bedrijfsmodel een overzicht opgenomen waarin te zien is hoe het personeel zo efficiënt mogelijk ingedeeld kan worden.

 

Referentie bedrijf

Het bedrijf was erg tevreden over het project, de samenwerking en de student consultant. Ook waren zij erg tevreden dat het advies van de student consultant praktisch bruikbaar is. Zij hebben ons daarom beoordeeld met een 9,0.

Referentie student

Meer projecten

Nieuwe HR-strategie voor Lehmann & Troos...
Vestiging Rotterdam | Economisch
Ontwikkelen van een HR-strategie ter bevordering van de aantrekking en retentie van jong commercieel personeel.
Bekijken
Uitbreidingsstrategie voor een ZZP-er
Vestiging Rotterdam | Economisch
Het helpen van een ZZP-er bij het uitzoeken van een gepaste groeistrategie en bedrijfsvorm.
Bekijken
Interne en externe protocollen: privacy...
Vestiging Rotterdam | Economisch
Dit project stond in het teken van het uitwerken en formaliseren van de interne en externe protocollen voor de beveiligi...
Bekijken