Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Interne processen
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Medisch centrum Loudon is een medisch centrum waarin zich huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek bevinden. Ook geven zij advies en vaccinaties aan reizigers. Het bedrijf heeft twee vestigingen, beide gelegen in Den Haag.

Projectomschrijving

Onze student consultant heeft onderzoek gedaan naar een optimale organisatiestructuur voor Medisch Centrum Loudon. Door de sterke groei in de afgelopen jaren is de organisatiestructuur verwaterd. De communicatie, organisatiestructuur, het personeelsmanagement en de bereikbaarheid richting het personeel zijn hierbij onderzocht. Hieruit is een bedrijfsmodel opgesteld waarin de organisatiestructuur verwerkt staat, bij wie de werknemers terecht kunnen en hoe de communicatielijnen eruit zien. Ook is in het bedrijfsmodel een overzicht opgenomen waarin te zien is hoe het personeel zo efficiënt mogelijk ingedeeld kan worden.

 

Referentie bedrijf

Het bedrijf was erg tevreden over het project, de samenwerking en de student consultant. Ook waren zij erg tevreden dat het advies van de student consultant praktisch bruikbaar is. Zij hebben ons daarom beoordeeld met een 9,0.

Referentie student

Meer projecten

Interne en externe protocollen: privacy...
Vestiging Rotterdam | Economisch
Dit project stond in het teken van het uitwerken en formaliseren van de interne en externe protocollen voor de beveiligi...
Bekijken
Sustainability Plan voor itelligence
Vestiging Rotterdam | Economisch
Er is onderzoek gedaan naar de CO2-voetafdruk van itelligence met het oog op deze zoveel mogelijk te minimaliseren.
Bekijken
Marketingstrategie
Vestiging Rotterdam | Economisch
Het project dat UniPartners Rotterdam voor Mundo International Logistics heeft uitgevoerd stond inhet teken van het uitb...
Bekijken