Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Het verbeteren van de hooikoortsverwachtingsmodellen
Vestiging Groningen | Sociaal

Bedrijfsinformatie

Pollennieuws (pollennieuws.nl, pollenkalender.tv en hooikoorts.tv) is vanaf 2007 gestart door de Nijmeegse biologen Herman van Wissen en Maurice Martens. Zij willen met behulp van videofilmpjes voor iedereen toegankelijke kennis uitdragen over pollen, pollenplanten en hooikoorts. Pollennieuws leert u de pollenplanten herkennen voor welke u allergisch kunt zijn en geeft achtergrondinformatie over pollen, hooikoorts en allergie. Het biedt u de mogelijkheid om uw medicatie, buitenactiviteiten of vakantieplanning af te stemmen op de aanwezigheid van pollen waarvoor u gevoelig bent.

Projectomschrijving

Pollennieuws en hooikoortsradar hebben een actueel hooikoortsverwachtingsmodel dat personen met hooikoortsklachten up to date houdt. De opdracht van de studentconsultant was om deze verwachtingsmodellen te verbeteren door een data onderzoek uit te voeren. Dit was opgesplitst in twee onderdelen: de relatie van de bladnatperiode en de pollenconcentratie en de relatie tussen de onweersdagen en de klachtenscore van pollen.

Referentie bedrijf

“Enthousiaste en accurate Groningse studenten, komen afspraken goed na. Onderzoeksvragen prima uitgewerkt in data-analyse.”

Referentie student

“Ik vond het heel erg leuk om zo zelfstandig, maar wel onder hele goede begeleiding aan de slag te kunnen met een project!”

Meer projecten

Het controleren en opstellen van de alge...
Vestiging Groningen | Sociaal
Risico’s met betrekking tot toekomstige protocollen afgedekt
Bekijken
Brainstorm over beleggingsstrategie
Vestiging Groningen | Sociaal
Het ontwikkelen van een investeringstool om de koers van aandelen te bepalen.
Bekijken
Het ontwikkelen van een sociale kaart
Vestiging Groningen | Sociaal
Het ontwikkelen van een sociale kaart in MyMaps, waardoor zorginstellingen en seniorenwoningen in kaart zijn gebracht.
Bekijken