This search form (with id 1) does not exist!

Project

Herstructurering ondernemingsraad
Vestiging Groningen | Economisch

Bedrijfsinformatie

Zorgcentrale Noord (ZCN) levert 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg op afstand vanuit Beilen door middel van bereikbaarheidsdiensten, triage- diensten, een meldbank voor mobiele alarmering en andere oplossingen op het gebied van veiligheid en zorg. ZCN probeert proactief in te spelen op het ontwikkelende zorglandschap.

Projectomschrijving

Bij ZCN hebben drie studentconsultants een project uitgevoerd waarbij de herstructurering van de ondernemingsraad centraal stond. De wet op ondernemingsraden biedt kaders voor de invulling van dit orgaan. Als vooruitstrevend onderdeel van Espria-groep wil ZCN de ontwikkeling van de OR onderzoeken en toepassen. De studentconsultants hebben succesvol advies gegeven over de structuur en ZCN is hier enthousiast mee aan de haal gegaan!

Referentie bedrijf

De studentconsultants vonden het project een uitdagende en leerzame ervaring en de opdrachtgever zei: “UniPartners is een enthousiaste en dynamische groep mensen, die door de wijze waarop UniPartners projecten aangaat veel potentieel inbrengen. Dit leidt tot een genuanceerd beeld.”

Meer projecten

Kwantitatief onderzoek naar speciaal ond...
Vestiging Groningen | Economisch
Bekijken
Klantonderzoek
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar de huidige samenwerking en toekomstvisie vanuit klantperspectief
Bekijken
Mixed method study naar welkomstbijeenko...
Vestiging Groningen | Economisch
Bij Noorderpoort is onderzocht hoe de welkomstbijeenkomsten worden ervaren onder verschillende relevante partijen.
Bekijken