Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Digitalisering
Vestiging Twente | Technisch

Bedrijfsinformatie

Nijhuis Toelevering is een onderdeel van de Nijhuis Holding. Het is net als het andere onderdeel van de holding, Nijhuis Bouw, een autonoom functionerend vennootschap. Nijhuis Toelevering produceert geveltimmerwerk en gevel vullende elementen zoals kozijnen. Vervolgens wordt dit geleverd aan Nijhuis Bouw en aan andere externe partijen.

Projectomschrijving

Gedurende het proces van schets tot eindproduct maakt Nijhuis Toelevering gebruik van veel verschillende (digitale) systemen. Omdat veel systemen niet samengaan, vinden er veel dubbele handelingen plaats. De studentconsultant heeft daarom gekeken hoe de verschillende systemen beter gedigitaliseerd en geïntegreerd kunnen worden.

Referentie bedrijf

Nijhuis Toelevering was erg tevreden met de oplossingen die de studentconsultant heeft aangedragen en gaf te kennen op zeer korte termijn aan de slag te gaan met diezelfde oplossingen.

Referentie student

Het project gaf de studentconsultant de mogelijkheid om zijn kennis wat betreft (digitale) systemen verder te vergroten en tevens de link te leggen met de praktijk. Zodoende heeft de studentconsultant het project als erg leerzaam en interessant ervaren.

 

Meer projecten

3D print
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor NEM Energy een van hun oplossingen gemodelleerd in 3D CAD software en dit model fysiek gem...
Bekijken
Duurzaamheidsonderzoek
Vestiging Twente | Technisch
UniPartners Twente heeft voor Holland Casino Enschede een onderzoek uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid.
Bekijken