Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Vestiging Groningen | Sociaal

Bedrijfsinformatie

ZINN is een grote organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand. De stichting is opgericht in 2010 en heeft verschillende locaties, waaronder bijvoorbeeld De Dilgt, De Burcht, De Es en De Brink. Binnen de verschillende locaties van ZINN wonen ouderen met variërende zorgbehoeftes. Er is bewust gekozen voor het behouden van deze variaties, omdat dit volgens ZINN bijdraagt aan een positieve en prettige leefomgeving. Bij ZINN werken ongeveer 2000 professionele  medewerkers en 800 vrijwilligers om zorg en welzijn te bieden aan meer dan 2000 cliënten.

Projectomschrijving

ZINN vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de tevredenheid van haar cliënten. ZINN heeft UniPartners Groningen gevraagd de huidige cliënttevredenheidsenquêtes (voor zowel eerstelijns cliënten als voor revalidanten) te analyseren, aan te scherpen en vervolgens te digitaliseren. Hiervoor is één studentconsultant ingezet. Tevens is er een standaard handleiding gemaakt samen met een handleiding voor het personeel.

Referentie bedrijf

“Zeer prettig om met UniPartners op een
flexibele en bevlogen wijze naar de materie te kijken, met een goede projectbewaking, sneldheid en de nieuwste technieken. Het resultaat mag er zijn.“

Referentie student

“UniPartners biedt een uitdaging waar je van leert en je krijgt er ook nog eens een vergoeding voor uitgekeerd. Cijfer: 8!”

Meer projecten

Duurzame inzetbaarheid
Vestiging Groningen | Sociaal
Bekijken
ERP systemen analyse
Vestiging Groningen | Sociaal
Een shortlist van drie ERP systemen is opgesteld voor Anl'eau zodat het bedrijf een goed besluit kan maken welke te impl...
Bekijken
Softwareontwikkeling
Vestiging Groningen | Sociaal
Bekijken