Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Centralisatie activiteitenkalender bij de Consumentenbond
Vestiging Delft | Economisch

Bedrijfsinformatie

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Projectomschrijving

Het project dat UniPartners Delft voor de Consumentenbond heeft uitgevoerd stond in het teken van het centraliseren van de activiteitenkalender van de verschillende afdelingen van de Consumentenbond. De Junior Consultant heeft inzicht verschaft in de werkwijze van de diverse afdelingen door het afnemen van interviews met de afdelingen. Door het in kaart brengen van de verschillende afdelingen heeft de Junior Consultant zijn bevindingen geanalyseerd en omgezet tot concrete adviezen voor het managementteam. Met deze concrete adviezen kan de acitiviteitenkalender van de verschillende afdelingen van de Consumentenbond beter op elkaar worden afgestemd.

Referentie student

“Het achterhalen van de structuur van het bedrijf was een flinke opdracht. Het was erg interessant om door middel van interviews te achterhalen wat er de gang van zaken was op alle verschillende afdelingen. Vooral bij het bedenken van oplossingen en wat voor implicaties dit zullen hebben is waar het project floreerde. Continue de verbinding zoekend tussen wat er gezegd is in de interviews en wat literatuur voorschrijft. Al met al een uitdagend project!”

Meer projecten

Haalbaarheid watertoren
Vestiging Delft | Economisch
test
Bekijken
Elkem
Vestiging Delft | Economisch
Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica.
Bekijken
Horticoop
Vestiging Delft | Economisch
Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de verschillende gebieden.
Bekijken