Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Wij zijn op zoek naar vijf fulltime toppers voor het 26ste bestuur!
Vestiging Tilburg | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Tilburg is hét academische adviesbureau van Tilburg University. Deze organisatie wordt gerund door zeven studenten, waarvan 5 fulltimers en 2 parttimers. UniPartners slaat de brug tussen bedrijven en studenten. Enerzijds proberen we bedrijven bij te staan in huidige vraagstukken en uitdagingen waar tijd of academische kennis in ontbreekt. Anderzijds bieden we studenten een relevante bijbaan aan, waarin de student op projectbasis aan de slag gaat bij een bedrijf. Zo krijgen zij een kans om praktijkervaring op te doen en worden bedrijven geholpen!

 

De projecten worden van begin tot eind gebracht door de bestuurders van UniPartners. Daardoor kom je direct in contact met veel verschillende bedrijven en studenten, wat de mogelijkheid biedt om waardevolle contacten te leggen en zo je netwerk een boost te geven.

Functieomschrijving

Als bestuurder van UniPartners Tilburg run je vanaf 1 augustus één jaar lang fulltime (40 uur per week) je eigen onderneming! Samen met 6 medebestuurders ben je verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen consultancybureau.

 

Je bestuursfunctie bestaat voor 50% uit projectmanagement. Je doet je best om projecten binnen te halen bij MKB en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden! Hierbij leer je alle ins en outs over consulting, waarbij studenten op projectmatige basis worden ingezet om uitdagende vraagstukken op te lossen bij bedrijven. Tijdens deze projecten ben je verantwoordelijk voor zowel het contact met de opdrachtgever als de begeleiding van de studenten. Je ontvangt een diversiteit aan trainingen waarmee je over een goede basis beschikt om aan de slag te gaan als Projectmanager!

 

Naast het projectmanagement zal je ook 50% van de tijd verantwoordelijk zijn voor je interne functie. We zijn op zoek naar de volgende functies:

  • Voorzitter;
  • Kwaliteitsmanager;
  • Penningmeester;
  • PR-Manager;
  • HR-Manager.

 

Gedurende het jaar heb je de mogelijkheid om veel trainingen en workshops te volgen bij diverse bedrijven. Op deze manier biedt UniPartners je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je te begeleiden met beide functies!

 

Kortom, wil jij volgend jaar een grote professionele en persoonlijke ontwikkeling doormaken? Zie jij het zitten om één jaar lang je eigen consultancybureau te leiden en een groot, divers netwerk op te bouwen?

Dan is UniPartners iets voor jou!

Functie-eisen

  • Ambitieus;
  • Doelgericht;
  • Enthousiast;
  • Ondernemend;
  • Zelfstandig.

 

Heb je vragen of wil je graag meer weten over dit bestuursjaar? Mail gerust naar megan.hall@unipartners.nl, stuur een appje naar Megan (06 30 59 69 69), of kom langs bij een van onze informatieborrels!

 

Deadline solliciteren: 1 mei 2022 om 23:59*

*Solliciteren kan via de onderstaande button en bestaat uit de inzending van je motivatiebrief en CV. In de motivatiebrief leg je uit waarom jij een plek verdient in het 26ste bestuur van UniPartners Tilburg. Daarnaast licht je toe welke functie(s) je graag zou willen vervullen. Naar aanleiding van je sollicitatie nodigen wij je uit voor een aanvullend gesprek, waarin we uitgebreid in zullen gaan op je motivatie en gewenste functie(s). 

Gerelateerde vacatures

Vijf fulltime bestuursleden
Vestiging Tilburg | Bestuur
Zie jij het zitten om in een team van gedreven studenten je eigen onderneming te runnen, je CV een boost te geven en je ...
Bekijken
Parttime bestuurslid
Vestiging Tilburg | Bestuur
Ga aan de slag als bestuurslid binnen UniPartners Tilburg voor 20-24 uur per week!
Bekijken
Business Commissie
Vestiging Tilburg | Commissie
UniPartners Tilburg is op zoek naar gedreven en gemotiveerde commissieleden!
Bekijken