Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuursjaar bij UniPartners Wageningen
Vestiging Wageningen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Wageningen is een dynamisch & ambitieus academisch adviesbureau gevestigd op de campus van Wageningen University & Research in Plus Ultra. In 2014 zijn we opgericht en sindsdien werken onze studentenbestuurders onwijs hard om Wageningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij slaan dé brug tussen Wageningse studenten en organisaties door studenten een prachtige leerervaring aan te bieden door relevante vraagstukken binnen organisaties aan te pakken. Zo leren studenten tijdens hun studie hoe je interne bedrijfsvoering kan verbeteren, met de opgedane academische kennis!

Functieomschrijving

Als UniPartners bestuurder run jij dit gave bedrijf een jaar lang op parttime basis. Je zit 5 shifts in de week en kunt zo dus ideaal een ochtend of een middag vak volgen. Verder heb je wekelijks een vergadering om alle updates te bespreken en sluiten we iedere maand af met een maandafsluiting, waarbij grote punten worden aangehaald en er altijd een leuke borrel of activiteit achteraf plaatsvindt. Naast het binnenhalen van projecten, voer je ook het projectmanagement uit, waarbij je op deze manier diepere inzichten in de bedrijven krijgt. Hiernaast heb je ook nog je eigen functie. De functies binnen UniPartners Wageningen zijn: General Manager, Financial Manager, Human Resource Manager, Marketing Manager, Quality Manager en Account Manager.

Tijdens je bestuursjaar hebben we meerdere trainingsweekenden met het gehele netwerk, waarbij we met 90 man trainingen volgen van grote bedrijven, zoals Berenschot en Deloitte. Door het volgen van deze trainingen, je eigen doelen op te stellen op zakelijk en persoonlijk gebied en door het gaan naar professionele netwerkevenementen ontwikkel jij jezelf op persoonlijk en zakelijk niveau. Doordat we zo’n groot landelijk netwerk zijn, met in iedere studentenstad een UniPartners Vestiging, kun je ontzettend veel van elkaar leren door middel van Kennisdelingen, maar ook de landelijke functie overleggen. Daarnaast zijn er ook genoeg leuke borrels waarbij we ook soms andere vestigingen bezoeken!

Functie-eisen

– Gemotiveerde student;
– Leergierig;
– Verantwoordelijk;
– Interesse in het runnen van een eigen onderneming;
– UP for a challenge!

Gerelateerde vacatures

Bestuursjaar bij UniPartners Wageningen!...
Vestiging Wageningen | Bestuur
Run naast je studie een jaar lang je eigen onderneming!
Bekijken
Marketing & Eventcommissie
Vestiging Wageningen | Commissie
Vanaf januari zal UniPartners Wageningen 4 enthousiaste studenten inzetten voor de nieuwe Marketing- & Eventcommissie. M...
Bekijken
Junior Enterprise Weekend Commissie
Vestiging Wageningen | Commissie
Help met het opzetten van een professioneel evenement
Bekijken