Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Part-Time Bestuurder
Vestiging Delft | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Delft is een academisch adviesbureau, dat wordt gerund door studenten. Het doel van UniPartners is om een brug te slaan tussen ambitieuze master studenten van de TU Delft en het bedrijfsleven. Unipartners Delft verzorgt uitdagende projecten bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Op deze manier kan de student relevante werkervaring opdoen en heeft de opdrachtgever een ambitieuze student consultant in huis.

Functieomschrijving

Algemeen

Als bestuurder bij UniPartners Delft run jij je eigen onderneming voor één jaar (20 uur per week)! Je bent samen met de rest van je bestuur verantwoordelijk voor alle variërende aspecten die komen kijken bij het leiden van je eigen organisatie. Je doet je best om projecten binnen te slepen bij MKB en multinationals in de regio, waarna je zelf het projectmanagement op je zult nemen om alles tot een goed einde te leiden. Binnen het bestuur draagt iedereen bij aan acquisitie en projectmanagement. Daarnaast heb je je eigen functie taken, waarin je verantwoordelijkheden draagt en je jezelf kunt ontwikkelen.

Functies

Bij UniPartners Delft kun je de volgende functies vervullen:

  • Voorzitter
  • Penningmeester
  • Relations Manager
  • Human Resource Manager
  • Quality Manager
  • Account Manager
  • Marketing Manager

Voor meer informatie over de individuele functies kun je contact met ons opnemen of langs komen bij ons kantoor!

Functie-eisen

Lijkt het je leuk om voor een jaar aan het hoofd van je eigen onderneming te staan en ben je als bestuurder 20 uur per week beschikbaar vanaf februari 2021? 

Solliciteer dan als volgt: Stuur uiterlijk vrijdag 7 mei je motivatiebrief en CV naar zoé.huizing@unipartners.nl!

Vermeld in je sollicitatiebrief waarom jij een goede UniPartners Delft bestuurder zal zijn en daarnaast de top 3 functies die jij graag zou willen vervullen inclusief waarom jij daar de geschikte kandidaat voor bent.

Naar aanleiding van je sollicitatie zullen wij je uitnodigen voor een aanvullend gesprek. Hierin gaan we uitgebreid in op je motivatie en de functies waarop jij solliciteert.

 

Op 26 april vindt er een online interesse moment plaats voor al je vragen. Bekijk hier het interesse moment event: Bestuur interesse moment

Gerelateerde vacatures

Bestuur Unipartners Delft 2022-2023
Vestiging Delft | Bestuur
UniPartners Delft is op zoek naar nieuwe bestuurders voor het jaar 2022 - 2023
Bekijken