Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

UniPartners Experience 2019
Vestiging Nederland | Open

 

Ben jij een (pre-)masterstudent en wil jij een voorsprong nemen op je carrière?

Dan is de UniPartners Experience hét evenement voor jou!

 

De Experience zal namelijk in het teken staan van jouw toekomstige carrière! Door een variërend programma met onder andere een inspirerende spreker, een professionele training en meerdere speeddates met interessante bedrijven die aansluiten op jouw voorkeuren, neem jij een voorsprong op je carrière.
 

Ben jij een (pre-)masterstudent en lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in voor de UniPartners Experience 2019!
 

Sfeerimpressie? Bekijk dan hier de aftermovie van vorig jaar!

 

Informatie

Deelname aan deze dag is geheel gratis (incl. lunch en afsluitende borrel). Aanmelden kan t/m 21 februari 23:59, waarna een selectie door de bedrijven zal plaatsvinden. Studenten zullen door de deelnemende bedrijven op basis van een CV-selectie gekozen worden, deze CV’s zullen hierna verwijderd worden. De gekozen studenten ontvangen vervolgens informatie over de dag en bij welke bedrijven ze zijn ingedeeld.
 
Spreker
Oscar Bieleveld is medeoprichter en eigenaar van het succesvolle data-gedreven Moongro. Moongro is een technologiebedrijf dat het verschil maakt in de Nederlandse recruitment-markt op het gebied van jong, hoogopgeleid talent. Naast ervaring in de bedrijfswereld heeft Oscar ook op andere gebieden erg interessante ervaringen te delen. Zo beklom hij samen met ‘Iceman’ Wim Hof zo goed als naakt (!!) Mount Kilimanjaro in Afrika.
 
Bedrijven
Er zal een ruim aanbod aan bedrijven aanwezig zijn tijdens de dag. Een drietal van onze trainingspartners (Qompas, Kenneth Smit & ORMIT) zal aanwezig zijn om jou middels een professionele training klaar te stomen voor de volgende stap. Denk hierbij aan een sollicitatie- of assessmenttraining. Hiernaast kun je kennis maken met grote partijen als PwC, Capgemini, Sweco en HotITem door kennismakingssessies en speeddates. Speeddates zijn kennismakingsgesprekken van 10 minuten met een recruiter van de bedrijven, een soort korte eerste sollicitatie.
 
Programma UniPartners Experience

09:00-09:30 Inloop
09:30-10:30 Introductie en inspirerende spreker
10:30-12:00 Trainingen
12:00-12:30 Koffiepauze
12:30-13:00 Kennismakingssessie 1
13:00-14:00 Lunch
14:00-14:30 Kennismakingssessie 2
14:30-16:30 Speeddates
16:30-17:30 Borrel & Bekendmaking beste speeddate

 
LET OP: Studenten die zich hebben ingeschreven zullen na de aanmelddeadline een e-mail ontvangen met verdere informatie en het selectieproces –

Aanwezige bedrijven

Meer events

OGSM training
Vestiging Nederland | Open
OGSM-training op 2 september in de middag
Bekijken
Salesforce training
Vestiging Nederland | Open
SF training donderdag 29 augustus van 09:15-12:00 te Eindhoven
Bekijken
Salesforce training
Vestiging Nederland | Open
Training op maandag 26 augustus van 12:45-15:30 te Utrecht
Bekijken