Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

Account en Acquisitietraining - Sjoerd van de Spijker
Office Nederland | Besloten

Op 24 & 25 februari is het weer zo ver! Dan staat de jaarlijkse salestraining van Sjoerd van de Spijker weer op de planning.

 

 

Doel van deze tweedaagse training
Doel van deze training is om boven jouw ingewikkelde product te blijven staan, te luisteren en je klant voorzien van het beste totaaladvies. In deze training leer je hoe je de behoeften van je klant koppelt aan jouw aanbod en hoe je de overeenkomst sluit.

 

Daarnaast leer je wat strategische acquisitie is, hoe je aan follow up doet en hoe je sneller afspraken maakt met prospects.

 

Wat leer je?
Om succesvol te zijn, is het belangrijk dat je weet hoe je jouw persoonlijke kracht optimaal inzet om je merk te verkopen. Als je weet wie je bent en dan mensen laat zien, wordt sales niet alleen een stuk makkelijker, maar ook veel leuker om te doen.

 

Na de tweedaagse training besef je dat klanten niet alleen keuzes maken op basis van een goede inhoud, maar ook op basis van psychologische factoren.

 

Een geweldige adviseur weet hoe hij de klant kan ontzorgen en weet in een gesprek de juiste klantbehoeftes boven tafel te krijgen.

 

Helaas laten veel adviseurs hier kansen liggen en voelen klanten zich niet optimaal gehoord. Eigen referentiekaders, eigen belemmeringen, maar zeker ook eigen vakjargon spelen een te grote rol bij het niet goed aanvoelen van de klant.

 

Leer hoe jij de klant beter begrijpt en hoe de klant jou direct begrijpt, zodat een klik en een gunfactor ontstaat.

 

In deze training ontdek je de echte koopmotieven en daar stem je dan jouw verkoopboodschap op af. Het zal je helpen bij het ontwikkelen van effectieve marketing en sales boodschappen. In deze training leer je hoe je de behoeften van je klant koppelt aan jouw aanbod.

 

Gebruik deze cursus om je vuur te laten branden. De onuitputtelijke voorraad van voorbeelden en business cases die je leer bij Client Excellence zijn voor veel deelnemers een bron van inspiratie.

 

 

Kosten: +/- 60,-

Present companies

More events

Netwerken - YSE
Office Nederland | Besloten
Netwerken, de één vindt het ongemakkelijk en de ander is er een kei in. Een ding is zeker: hoe eerder je dit onder de ...
Read more
Pyramid Principle - Boer & Croon
Office Nederland | Besloten
Wil jij leren hoe je logisch redeneren en helder communiceren kunt laten samengaan om zo jouw gedachtegoed over te breng...
Read more
Unipartners Experience
Office Nederland | Besloten
De UniPartners Experience is hèt evenement in het teken van jouw toekomstige carrière!
Read more